Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Moaner™ Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems

Moaner™ elektrodo konstrukcija sukurta pagal mūsų geriausiai parduodamą flanšinį elektrodą, tačiau jo kaklelis šiek tiek ilgesnis, o galvutė didesnė, kad analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos metu būtų galima patirti dar gilesnį ir dar didesnį pasitenkinimą.

Daugiau informacijos

3781/00

Pristatymo laikas maždaug 7 dienų

    Daugiau informacijos

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug iš "E-Stim Systems": Sukurtas analinei ir vaginalinei elektrostimuliacijai.

    Moaner™ elektrodo dizainas sukurtas pagal mūsų geriausiai parduodamą flanšinį elektrodą, tačiau turi šiek tiek ilgesnį kaklelį ir didesnę galvutę, kad analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos metu būtų giliau ir patiriamas dar didesnis pasitenkinimas.

    Verta žinoti: "Moaner", beje, reiškia "dejuoti", todėl elektrodą pavadinome "Moaner™", nes vienas mūsų bandymų komandos narys sakė, kad šis elektrostimuliacijos technologijos stebuklas privertė jį dejuoti!

    Geresnis dizainas - daugiau malonumo:

    • Moaner™ elektrodas turi šiek tiek ilgesnį kaklelį ir didesnę galvutę nei Flange elektrodas, todėl galima ne tik galingai elektrostimuliuoti, bet ir maloniai įsiskverbti į analinę ar vaginalinę angą.
    • Moaner™ elektrodas idealiai tinka naudoti vaginaliniam ir analiniam naudojimui ir suteikia malonų pojūtį, o elektrodas nėra per didelis.


    Patogus ir saugus naudoti:

    • Dėl flanšinio pagrindo ne tik užtikrinamas saugumas ir patogumas naudojant, bet ir papildomas kontaktinis paviršius, todėl šis elektrodas ypač populiarus vaginalinei stimuliacijai, nes jis taip pat stimuliuoja gaktos sritį.
    • Elektrodo pagrinde esantis išfrezuotas griovelis palengvina jo įdėjimą ir išėmimą ir prisideda prie jo funkcionalumo.


    Optimalus kontaktas ir natūralus pojūtis:

    • Kaip ir kiti elektrodai iš E-Stim Systems elektrodų, elektrodų kontaktai yra viršuje ir apačioje, todėl užtikrinamas puikus elektrinis kontaktas ir natūralesnis pojūtis naudojant.


    Aukštos kokybės dizainas ir kruopštus apdirbimas:

    • Moaner™ elektrodas pagamintas iš aerokosminės klasės medžiagų ir tinkamai prižiūrimas tarnaus daugelį metų.
    • Elektrodą lengva išardyti valymui, jis pasižymi satinine apdaila, kuria garsėja "Moaner™" E-Stim Systems yra žinomas dėl.


    Specifikacijos ir priežiūra:

    • Dydis: pagrindo skersmuo 50 mm, galvutės skersmuo 38 mm, ilgis 120 mm, svoris 277 g.
    • Bazėje įrengti 4 mm lizdai, todėl jis suderinamas su žemo profilio jungtimis E-Stim Systems suderinamais.
    • Elektrodą galima lengvai valyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba purškikliu VERYCLEAN iš MEO. Reikėtų vengti stiprių valymo priemonių.


    Rekomenduojamas tepalas:

    • Kad elektrodas veiktų optimaliai, reikėtų naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "ESHOCK", kuris užtikrintų lengvą įvedimą į makštį ar analinę angą ir gerą elektrinį laidumą.
    • Negalima naudoti silikoninių ar hibridinių lubrikantų, o prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems nesuderinami.


    Moaner™ Electrosex Anal Plug iš "E-Stim Systems": kvapą gniaužiantiems orgazmams!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems yra ne tik analinis žaisliukas, bet ir aukštos kokybės elektrodas, užtikrinantis intensyvią elektrostimuliaciją ir aukštą naudotojo komforto lygį. Moaner™ Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems tinka visiems, kurie nori gilios ir labai malonios elektrostimuliacijos.

    Daugiau informacijos:

    • "Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Tipas: BiPolar, įterpiamas
    • Matmenys: bendras ilgis 115 mm, įdedamo ilgis 85 mm, galvutės skersmuo 38 mm, pagrindo skersmuo 50 mm.
    • Svoris: 277 g.
    • Jungtys Du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Reikalingas 4 mm laidas. Galima naudoti ir juostinį kabelį (3808). Žemo profilio kabelis turi 4 mm kištukus, tačiau neišsikiša taip toli nuo elektrodo kaip standartinis 4 mm kabelis. Jis idealiai tinka prijungti prie šio elektrodo, jei elektrodas taip pat bus naudojamas sėdimoje padėtyje. Taip pat galima naudoti dvivamzdį kabelį (3809). Jis turi 4 mm jungtį ir 2 mm jungtį tame pačiame gale, kad būtų galima prijungti skirtingus elektrodus. Jis idealiai tinka įdedamajam elektrodui ir lipnioms pagalvėlėms derinti.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems pirmenybė.
    • Suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Pagaminta pagal naujausias ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, turintiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, sergantiems širdies ligomis ar nėščiosioms, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderis!
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Vertinimas 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Vertinimas 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Vertinimas 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Vertinimas 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Moaner™ Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems

            Moaner™ elektrodo konstrukcija sukurta pagal mūsų geriausiai parduodamą flanšinį elektrodą, tačiau jo kaklelis šiek tiek ilgesnis, o galvutė didesnė, kad analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos metu būtų galima patirti dar gilesnį ir dar didesnį pasitenkinimą.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: