Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacijos prietaisai

Naujienlaiškis

ElectroHelix™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

"ElectroHelix™", naujausia elektrostimuliacijos prietaisų inovacija iš E-Stim Systemspažangi technologija atitinka elektrinantį erotinį malonumą. Remiantis "Series 1" sėkme, "ElectroHelix™" siūlo kompaktišką, daug funkcijų turintį prietaisą, kuris iš naujo apibrėžia erotinės elektrostimuliacijos pasaulį.

Daugiau informacijos

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    ElectroHelix™ elektrostimuliacijos prietaisas iš "E-Stim Systems": jūsų vartai į svaiginančių malonumų pasaulį sekso metu!

    Su ElectroHelix™, naujausia "E-Stim Systems" elektrostimuliacijos prietaisų inovacija, pažangi technologija atitinka svaiginantį erotinį malonumą E-Stim Systemspažangios technologijos ir įelektrinantis erotinis malonumas. Remdamasis "Series 1" sėkme, "ElectroHelix™" siūlo kompaktišką, daug funkcijų turintį prietaisą, kuris iš naujo apibrėžia erotinės elektrostimuliacijos pasaulį.

    Pagrindinės "E-Stim Systems" elektrostimuliacijos prietaiso "ElectroHelix™" savybės:

    • Patobulintas dizainas: "ElectroHelix™" pasižymi esminėmis "Series 1" funkcijomis, tačiau jo dizainas visiškai atnaujintas. Jis siūlo daugiau visko, ką mėgsta mūsų klientai.
    • Patobulintas valdymas: "ElectroHelix™" turi mikroprocesoriaus valdomą stiprinimo sistemą ir naują valdymo sistemą, 5 programų režimus su laipsnišku analoginiu galios, greičio, pojūčio valdymu ir unikalų "FIRE" mygtuką, kuriuo iš karto nustatomas intensyvumas.
    • Režimų įvairovė: be standartinių "Flo" ir "Pulse" režimų, dabar taip pat yra "Milk" ir "Tease" režimai, kurie užprogramuoti įvairiai stimuliacijai ir gali būti reguliuojami naudojant "Speed" ir "Feel" valdiklius.
    • Patogus naudojimas: režimus galima patogiai pasirinkti mygtuku.
    • Sportinis režimas: Tiems, kurie ieško intensyvių pojūčių, "ElectroHelix™ Sport" režimas sustiprina kiekvieną pojūtį ir padaro viską šiek tiek labiau jaudinančiu, lyg vairuojant "Ferrari".
    • Ergonomiškas dizainas: Perdarytas korpusas yra mažesnis ir lengvesnis, todėl patogiai telpa rankoje. Gumuotus valdymo ratukus lengva valdyti net mūvint pirštines ar riebaluotais pirštais.
    • Veikiamas akumuliatoriumi: Patikimumas yra svarbiausia. Patikrintas PP3 akumuliatorius užtikrina ilgą veikimo laiką.


    ElectroHelix™ yra naujausias elektrostimuliacijos prietaisų asortimento prietaisas iš E-Stim Systems. Istorija E-Stim Systems siekia 2004 m., kai buvo išleistas originalus 1 serijos prietaisas, kuris nuo to laiko tapo klasika. Series 1 yra kertinis Intro2Electro asortimento akmuo iš E-Stim Systems. Tačiau, kaip ir daugelyje kitų dalykų, laikui bėgant žmonės tiesiog nori kažko daugiau, galbūt šiek tiek patogesnio ir, žinoma, turinčio daugiau funkcijų - taip atsirado ElectroHelix™, sutrumpintai Helix.

    ElectroHelix™ yra Series 1 DNR, tačiau su visiškai atnaujinta ir peržiūrėta koncepcija, kuri tiesiog siūlo daugiau visko. Su atnaujinta mikroprocesoriaus valdoma stiprinimo sistema, išplėstu ir patobulintu valdymo būdu, "ElectroHelix™" siūlo penkis programos režimus, bepakopį analoginį ne tik išėjimo lygio ir greičio, bet ir "jausmo" valdymą bei liūdnai pagarsėjusį ir vis dar unikalų mygtuką "FIRE".

    Turėdamas 5 režimus, "ElectroHelix™" gali pasiūlyti kur kas daugiau nei standartiniai "Flo" ir "Pulse" režimai. Be "FIRE" režimo, yra "Milk" ir "Tease" režimai, kurie buvo užprogramuoti dar įdomesniems pojūčiams ir kuriuos abu galima visiškai valdyti greičio ir "Feel" valdikliais. Režimą galima pasirinkti tiesiog paspaudus mygtuką, o kadangi stimuliacijos lygis nesumažėja iki nulio, režimus galima perjungti naudojimo metu.

    Kiti "ElectroHelix™" patobulinimai - tai impulsų režimo pakeitimai, leidžiantys nustatyti trumpesnius ir ilgesnius impulsų intervalus, palyginti su "Series 1", taip pat išplėstas visų režimų "Feel" diapazonas, abu režimai gali būti valdomi valdikliais, todėl galima beveik neribotai kontroliuoti visus pojūčius.

    "ElectroHelix™" iš E-Stim Systems taip pat turi vadinamąjį "Sport" režimą, skirtą tiems, kurie nori dar intensyvesnės stimuliacijos. Įjungus "ElectroHelix™", pojūčių intensyvumo pakanka daugumai žmonių, tačiau kai "ElectroHelix™" įjungiamas laikant nuspaustą "FIRE" mygtuką, viskas tampa šiek tiek intensyvesnis ir stipresnis.

    Naujai suprojektuotame korpuse "ElectroHelix™" turi E-Stim Systems electroHelix™ tapo mažesnis ir lengvesnis, todėl elektrostimuliacijos prietaisas patogiai guli rankoje, o visi valdymo elementai yra lengvai pasiekiami. Dėl gumuotų sukamųjų rankenėlių ir nuo sutepimo apsaugoto paviršiaus "ElectroHelix™" galima valdyti ir su pirštinėmis ar pirštus sutepus tepalu, jis visada saugiai laikosi rankoje. Priešingai nei daugelis kitų gamintojų E-Stim Systems atsisakyta įkraunamo akumuliatoriaus ir vietoj jo pasirinktas išbandytas PP3 akumuliatorius, kuris garantuoja ilgą veikimo laiką.

    ElectroHelix™ tiekiamas specialiai pritaikytame dėkle kartu su 2 mm jungiamuoju kabeliu, akumuliatoriumi, 4 lipnių elektrodų pagalvėlių pakuote ir išsamia naudojimo instrukcija - viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti dirbti.

    ElectroHelix™ sukurtas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausius ES ir Jungtinės Karalystės saugos reglamentus, jame įdiegtos saugos funkcijos, pavyzdžiui, srovės ribotuvas.

    Daugiau informacijos:

    • ElectroHelix™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems
    • Matmenys: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Pristatymo apimtis: "ElectroHelix™" elektrostimuliacijos prietaisas, 1 x 3,5 mm - 2 mm išvesties kabelis, 4 x lipnios elektrodų pagalvėlės, 1 x PP3 9V baterija, naudojimo instrukcija, nešiojimo krepšys.
    • Kanalai / išėjimai: Vienas kanalas per pramoninį standartinį 3,5 mm monofoninį lizdą.
    • Ekranas: labai ryškūs šviesos diodai, rodantys savikontrolę, baterijos būseną, išėjimo būseną ir esamą režimą.
    • Programų režimai: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" ir "Tease".
    • Valdymo elementai: Išėjimo intensyvumas, jutimo kontrolė, greičio kontrolė, režimo pasirinkimas ir "Fire" mygtukas.
    • Išėjimo bangos forma: BiPhasic AC
    • Maitinimo šaltinis: standartinis 9 voltų šarminis (PP3) (pridedamas)
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems yra svarbiausias prioritetas.
    • Sukurtas laikantis naujausių Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisyklių ir gaminamas Jungtinėje Karalystėje.
    • Integruotos saugos funkcijos, tokios kaip srovės ribojimas.
    • CE ir UKCA ženklinimas.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam laikui.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra įprasta praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai

     

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Vertinimas 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Vertinimas 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Parašykite savo atsiliepimą

          ElectroHelix™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

          ElectroHelix™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

          "ElectroHelix™", naujausia elektrostimuliacijos prietaisų inovacija iš E-Stim Systemspažangi technologija atitinka elektrinantį erotinį malonumą. Remiantis "Series 1" sėkme, "ElectroHelix™" siūlo kompaktišką, daug funkcijų turintį prietaisą, kuris iš naujo apibrėžia erotinės elektrostimuliacijos pasaulį.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          17 kitų tos pačios kategorijos prekių: