Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Tunelinis analinis kištukas - Fuck SLUT - butt plug su kištuku

Norite pasimėgauti geriausiais analiniais pojūčiais? Svetainė Fuck SLUT butt plug tai "fuckable" butt plug, kuris puikiai prisitaiko prie analinės anatomijos. Viskas, kas lieka matoma, yra žiojėjanti skylutė, paruošta tolesniam naudojimui!

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar esate pasiruošę geriausiems analiniams potyriams? Svetainė Fuck SLUT Analinis kištukas - tai "fuckable" butt plug, kuris puikiai prisitaiko prie jūsų analinės anatomijos. Jo veikimo principas labai paprastas: Jūs arba Jūsų Top įkiškite butt plug - su keliais lašais AQUAMEO arba mūsų dirbtinės spermos CUMSHOT - visiškai į išangę. Dabar Fuck Plug yra tvirtai įtvirtintas ir nebegali išslysti. Lieka matoma žiojėjanti skylutė, ir jūs esate pasiruošę tolesniam naudojimui!

     

    Pusiau permatomas Fuck SLUT butt plug turi anatominę kojelę, kad įdėjus butt plug būtų užtikrinta optimali atrama ir stabilumas. Ypač įdomi butt plug forma, kuri šiek tiek siaurėja link galo. Kartu su medžiagos tvirtumu tai lemia, kad analinį sekso žaisliuką lengva įkišti ir jis saugiai laikosi, neišslysta net judant.

     

    Mūsų Fuck SLUT butt plug garantuoja kvapą gniaužiančią stimuliaciją kartu su žinojimu, kad esate visiškai atviras! Geriausia dalis? Butt plug galima net diskretiškai naudoti po įprastais drabužiais 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

     

    Dėl skirtingų dydžių butt plug puikiai tinka pradedantiesiems, pažengusiems ir profesionalams. Tūrinis, ypač užpildantis užpakaliuko kištuko dizainas įtikina ir užtikrina, kad jį visada tinkamai jausite. Tačiau analinis kaištis ypatingas tuo, kad jis turi ištisinį tunelį. Su juo įmanomi įvairūs žaidimai. Ar įkišite varpą, ar ilgą dildo, ar klizmos vamzdelį, ar išbandysite dilgčiojančius auksinio dušo žaidimus - su naujovišku analiniu kaiščiu leiskite savo vaizduotei pasireikšti Fuck SLUT butt plug anga yra labai lanksti! Jei reikia, butt plug galite uždaryti kamščiu!

     

    Su Fuck SLUT butt plug galite rinktis iš 5 dydžių:

     

    • S dydis: 70 mm ilgio, 25-32 mm skersmens, anga 20 mm ø
    • M dydis: 90 mm ilgio, 32-42 mm skersmens, 29 mm skersmens anga
    • L dydis: 105 mm ilgio, 37-51 mm skersmens, 34 mm skersmens anga
    • XL dydis: 128 mm ilgio, 46-60 mm skersmens, anga 42 mm ø
    • XXL dydis: 145 mm ilgio, 51-70 mm skersmens, anga 48 mm ø

     

    Į ką dar reikia atsižvelgti?

     

    Fuck SLUT butt plug pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos. Medžiagų mišinys sukuria didelį stabilumą turintį gaminį, kuris yra visiškai patogus jūsų kūnui. Prieš pirmą kartą naudodami ir po kiekvieno naudojimo turėtumėte plauti butt plug šiltu vandeniu su švelniu muilu ir valyti mūsų purkštuvu VERYCLEAN. Naudokite vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, AQUAMEO, arba, kad iš butt plug galėtų lašėti, mūsų lubrikantą (dirbtinę spermą) CUMSHOT.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Tunelinis analinis kištukas
    • butt plug su anga ir kištuku
    • Perfect Fit = anatomiškai tobulai prigludęs
    • Tūrinis, ypač užpildantis dizainas
    • Medžiaga: TPE, be ftalatų
    • Naudokite tik vandenyje tirpius lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo".
    • Atitinkami sandarinimo kamščiai įtraukti į pristatymą!

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Looksee

    With the help of crackstuffers plug I managed to implant myself with the XXL. Unfortunately it wouldn't stay in. Will improve I'm sure with more use. Feels great otherwise.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sympa à porter

    Dispositif sympa, bien distinct du "buttplug" usuel. Mais attention a bien choisir sa taille: trop gros il est insupportable, trop petit il ne reste pas en place. Le bouchon est utile lors du port prolonger (qui est tout-à-fait possible) ....

    • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Geiler Plug

    Das Material ist einwandfrei und perfekt geeignet. Der Plug lässt sich gut einführen und bleibt da, wo er sein soll. Fällt etwas klein aus nach meinem Gefühl. Ich habe die Größe M jedoch L wäre für mich besser. Kann damit stundenlang laufen ohne dass es herausfällt. Der Stopfen hält auch gut. Kann ich nur empfehlen.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Molto soddisfatto

    Preso in taglia M, pensavo fosse troppo grande ma invece è perfetto. Molto soddisfatto

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Tunelinis analinis kištukas - Fuck SLUT - butt plug su kištuku

    Tunelinis analinis kištukas - Fuck SLUT - butt plug su kištuku

    Norite pasimėgauti geriausiais analiniais pojūčiais? Svetainė Fuck SLUT butt plug tai "fuckable" butt plug, kuris puikiai prisitaiko prie analinės anatomijos. Viskas, kas lieka matoma, yra žiojėjanti skylutė, paruošta tolesniam naudojimui!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: