Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Vidutinis elektrinis kiaušinis iš E-Stim Systems

Sveikiname vidutinio dydžio, visiškai naują elektrinį kiaušinį iš E-Stim Systems. Nors skersmuo didesnis tik 8 mm, dėl šio nedidelio pokyčio vidutinis elektrinis kiaušinis yra 2,5 karto didesnis. Dėl to jis daug geriau jaučiasi išangėje ir suteikia daugiau puikaus elektrostimuliacijos pojūčio.

Daugiau informacijos

3783/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Vidutinio dydžio elektrinis kiaušinėlis iš "E-Stim Systems": didesnis, kad būtų dar daugiau stimuliacijos ir dar didesnis pasitenkinimas.

    Sveikiname vidutinio dydžio, visiškai naują elektrinį kiaušinėlį iš "E-Stim Systems" E-Stim Systems. Toks pat gražus, kaip ir mažasis elektrinis kiaušinis, tačiau su raudonu izoliaciniu žiedu, skiriančiu dvi poliruotas kiaušinio puses, ir gerokai didesnis už savo mažąjį brolį. Tačiau kiek didesnis? Skersmuo didesnis tik 8 mm, tačiau dėl šio nedidelio pokyčio vidutinis elektrinis kiaušinis yra 2,5 karto didesnis. Dėl to jis daug geriau jaučiasi išangėje ir suteikia daugiau puikaus elektrostimuliacijos pojūčio.

    Atraskite jaudinančias analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos galimybes su "E-Stim Systems" elektriniais kiaušinėliais:

    Su elektriniais kiaušinėliais iš E-Stim Systems pažangi elektrostimuliacijos technologija susitinka su grynu seksu. Galimi trys dydžiai - mažas, vidutinis ir didelis - kiekvienas elektrokiaušinis sukurtas unikaliai patirčiai. Vaginalinė ir analinė elektrostimuliacija suteikia unikalią jausmingą patirtį, kuri labai skiriasi nuo įprastų seksualinės stimuliacijos metodų. Atliekant vaginalinę elektrostimuliaciją elektros impulsai švelniai veikia vidines nervų galūnėles ir sukuria gilų, ilgalaikį pojūtį, kurio įprasti sekso žaislai, tokie kaip vibratoriai ar dildės, dažnai negali sukelti. Toks stimuliavimas gali sukelti labai intensyvų orgazmą. Kita vertus, analinė elektrostimuliacija nukreipta į nervų galūnėles aplink išangę. Elektros impulsai stimuliuoja šias jautrias vietas ir sukelia įvairius pojūčius - nuo lengvo dilgčiojimo iki stiprių ritmingų impulsų. Tai gali labai sustiprinti seksualinį malonumą, ypač tiems, kurie nori geriausiai mėgautis prostatos stimuliacija. Yra žinoma, kad prostatos elektrostimuliacija gali sukelti intensyvius viso kūno orgazmus. Visi analinės ir vaginalinės elektrostimuliacijos būdai suteikia daug galimybių kontroliuoti ir pritaikyti pagal poreikius, nes elektrostimuliacijos prietaisai iš E-Stim Systems siūlo aukštą kontrolės ir pritaikymo lygį, kurį galima pritaikyti pagal asmeninius pageidavimus. Tai leidžia naudotojams eksperimentuoti su įvairiu elektrostimuliacijos intensyvumu ir modeliais. Tai gali padėti geriau suprasti asmeninius malonumo taškus ir atrasti anksčiau nežinomas erogenines zonas. Apibendrinant galima teigti, kad tiek vaginalinė, tiek analinė elektrostimuliacija yra novatoriškas būdas padidinti seksualinį malonumą ir leisti patirti naujų pojūčių bei intymumo sričių.

    Nereikia jokio papildomo kabelio!

    Elektrinis kiaušinėlis turi maždaug 1,5 m ilgio kabelį su 3,5 mm lizdo kištuku, todėl jokių papildomų kabelių nereikia. Kadangi iš elektrinio kiaušinio nėra kyšančio kištuko, tai idealus elektrodas, kuriuo galima diskretiškai mėgautis erotine elektrostimuliacija po drabužiais dienos metu.

    Optimizuota konstrukcija patogiam naudojimui:

    • Elektrodas "Electro Egg" turi unikalią konstrukciją su izoliaciniu žiedu, kuris atskiria dvi labai poliruotas puses, kad būtų galima efektyviai atlikti bipolinę stimuliaciją.
    • Dėl lygios elektrinio kiaušinio formos jį lengva įstatyti, todėl jis vienodai tinka tiek vaginalinei, tiek analinei stimuliacijai.


    Kokybė ir garantija:

    • Kaip ir visi aukščiausios kokybės elektrodai iš E-Stim Systems "Electro Egg" taip pat suteikiama unikali viso gyvenimo garantija E-Stim Systems (išskyrus kabelius), kuri garantuoja kokybę ir patikimumą.


    Specifikacijos:

    • Dydis: 60 mm ilgio, 38 mm skersmens
    • Svoris: 153 g


    Integruota jungtis didesniam patogumui:

    • Elektrinis kiaušinis yra su maždaug 1,5 m ilgio nuolat pritvirtintu kabeliu su 3,5 mm kištuku, skirtu tiesiogiai prijungti prie elektrostimuliacijos prietaisų E-Stim Systems pateikiamas.


    Lengvai valomas:

    • Paprasčiausiai valykite šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba VERYCLEAN purškikliu. Nuvalykite sausai, nenaudokite agresyvių valymo priemonių ir nemerkite į skysčius.
    • Elektrinis kiaušinis nėra skirtas išardyti valymui.


    Pasiruošimas ir tinkamas tepalas:

    • Kad kiaušinis veiktų optimaliai, reikia naudoti ESHOCK vandens pagrindo tepalą, užtikrinantį lengvą įdėjimą ir geriausią įmanomą elektrinį laidumą.
    • Venkite silikono ar hibridinio pagrindo lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems nėra suderinami.


    Vidutinio dydžio elektrokiaušinėlis iš "E-Stim Systems": gerokai didesnis elektrostimuliacijos malonumas!

    Vidutinio dydžio elektrokiaušinėlis iš E-Stim Systems siūlo intensyvesnę ir labiau išpildančią elektrostimuliacijos patirtį. Didesnis dydis suteikia gilesnį pojūtį ir yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori dar labiau sustiprinti elektrostimuliacijos patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Vidutinio dydžio elektrokiaušinis iš E-Stim Systems
    • Matmenys: 60 mm ilgio, 38 mm skersmens
    • Svoris: 153 g
    • Elektrinis kiaušinis NĖRA skirtas išardyti valymo tikslais.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems pirmiausia ir svarbiausia.
    • Suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Pagaminta pagal naujausias ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, turintiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, sergantiems širdies ligomis ar nėščiosioms, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderis!
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Vertinimas 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Vidutinis elektrinis kiaušinis iš E-Stim Systems

        Vidutinis elektrinis kiaušinis iš E-Stim Systems

        Sveikiname vidutinio dydžio, visiškai naują elektrinį kiaušinį iš E-Stim Systems. Nors skersmuo didesnis tik 8 mm, dėl šio nedidelio pokyčio vidutinis elektrinis kiaušinis yra 2,5 karto didesnis. Dėl to jis daug geriau jaučiasi išangėje ir suteikia daugiau puikaus elektrostimuliacijos pojūčio.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: