Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Mažas ElectroWand™ iš E-Stim Systems

Mažas ElectroWand™ iš E-Stim Systems siūlo naują elektrostimuliacijos metodą, kuris sujungia elektros impulsų malonumą su tikslingu įsiskverbimu į išangę ar makštį. Kaip monopolinis elektrodas, "ElectroWand®" yra puikus bet kurio elektrostimuliacijos prietaiso priedas!

Daugiau informacijos

3792/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mažas ElectroWand™ iš "E-Stim Systems": revoliucija analinės ir vaginalinės elektrostimuliacijos srityje!

    The small ElectroWand™ iš E-Stim Systems siūlo naują elektrostimuliacijos būdą, kuris sujungia elektros impulsų jaudulį su tikslingu įsiskverbimu į išangę ar makštį. Monopolinis elektrodas "ElectroWand®" puikiai papildo bet kurį elektrostimuliacijos prietaisą!

    "ElectroWand®" - tai monopolinis lazdelės formos rankinis elektrodas. Šis revoliucinis gaminys iš E-Stim Systems suteikia seksualinei elektrostimuliacijai naują kontrolės ir intensyvumo lygį.

    Svarbiausios mažosios ElectroWand® savybės:

    • Monopolinis elektrodas: ElectroWand™ yra monopolinis elektrodas, kurio grandinei užbaigti reikia papildomo elektrodo (pvz., lipnaus elektrodo "Estim"). Tai leidžia atlikti koncentruotą ir kontroliuojamą elektrostimuliaciją.
    • Rankinis ir įdedamas: kadangi ElectroWand™ yra rankinis ir įdedamas, jį galima tiksliai valdyti ir tikslingai stimuliuoti tiek vaginaliai, tiek analiai, tiek odos paviršiumi.
    • Izoliuota rankena patogiam naudojimui: ElectroWand™ turi izoliuotą rankeną, kuri leidžia patogiai naudotis elektrostimuliacijos metu. Taip užtikrinama, kad malonūs pojūčiai būtų sutelkti tik į briaunuotą kotą ir poliruotą galvutę ElectroWand™ koncentruojasi tik į briaunuotą kotą ir poliruotą galvutę.
    • Aukštos kokybės medžiagos ir apdirbimas: mažas ElectroWand™ gaminamas pagal aukštus kokybės standartus ir turi įleistą 4 mm lizdą. Jis pagamintas iš patvarių medžiagų ir jam suteikiama gamintojo garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systems.


    Matmenys ir techniniai duomenys:

    Mažasis ElectroWand™ bendrasis ilgis yra 250 mm, įterpiamasis ilgis - 130 mm, skersmuo - 38 mm, o svoris - 639 g. Tiems, kurie pageidauja didesnio skersmens ElectroWand™ taip pat galima įsigyti didesnio dydžio.

    Valymas ir priežiūra:

    "ElectroWand™" elektrodą valyti paprasta: nuvalykite elektrodą šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba naudokite mūsų VERYCLEAN purškiklį ir sausai nušluostykite. Prieš laikydami elektrodą, įskaitant lizdus, įsitikinkite, kad jis visiškai išdžiūvęs.

    Kad elektrostimuliacija teiktų dar didesnį malonumą:

    Naudokite ESHOCK lubrikantą, kad elektrodą būtų lengva įvesti į analinę/vaginalinę angą ir jis būtų optimaliai laidus elektrai. Venkite silikono pagrindo lubrikantų arba hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems elektrodų.

    Mažoji "ElectroWand™": absoliutus analinės ir vaginalinės elektrostimuliacijos tikslumas!

    Unikalaus dizaino ir universalumo mažasis "ElectroWand™" elektrodas siūlo naują ir įdomų būdą atrasti ir paįvairinti erotinę elektrostimuliaciją. Nesvarbu, ar tai būtų analinė/vaginalinė stimuliacija, ar elektrodas, skirtas kontaktui su oda, jis suteikia elektrizuojančią patirtį, todėl yra vertingas bet kurio elektrostimuliacijos prietaiso priedas.

    Daugiau informacijos:

    • Mažas ElectroWand™ iš E-Stim Systems
    • Naudojimas: monopolinio elektrodo prijungimas ElectroWand™ prie vieno elektrostimuliacijos prietaiso išėjimo. Kaip antrąjį polių galite naudoti lipnųjį Estim padą arba kitą monopolinį elektrodą, kuris taip pat prijungiamas prie jūsų elektrostimuliacijos prietaiso. Izoliuota, elektrai nelaidi strypo formos elektrodo rankena ElectroWand™ leis jums jį tiksliai nustatyti, įkišti (į analinę / vaginalinę angą) ir perkelti į reikiamą vietą, o jūsų partnerė gaus jaudinančią elektrostimuliaciją ne tik per labai poliruotą, griovelių formos kotelį, bet ir per ElectroWand™ elektrodo galvutę.
    • Tipas: Monopolinis elektrodas, įdedamas
    • Bendras ilgis: 250 mm
    • Įstatomas ilgis: 130 mm
    • Skersmuo: 38 mm
    • Apskritimas / dydis: 119 mm
    • Svoris: 639 g
    • Jungtys: Vienintelis 4 mm lizdas pagrinde
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Suteikiama išskirtinė gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems sauga ir kokybė yra mūsų svarbiausias prioritetas.
    • Suprojektuoti ir pagaminti Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Die Electro Wand ist für jedermann / frau empfehlenswert.

    Die Lieferung, Versand und Verpackung - wie gewohnt gut bei MEO. Die Electro Wand lässt sich sehr gut einführen. Das Estim-Empfinden ist mehr als zufriedenstellend. Dadurch, dass die Einführ-Tiefe von einem selber einstellbar ist, ist es auch sehr gut möglich die entsprechenden Körper-Regionen (bspw. ProstataI) zu finden. Auch für den Vaginalen Einsatz. Die Electro Wand ist somit für jedermann / frau empfehlenswert.

      Vertinimas 

      Best electro purchase ever

      I bought these secretly for my wife. I'm the kinky one, and she reluctantly goes along with toys, sometimes. She really wasn't into the electrosex thing at first, so I bought the small Electro Wand for her to use as a dildo. I convinced her to try it out, and HOLY SHIT. She came completely hands free, no clit stimulation, in about 2 minutes, then came again, and was begging for my cock before her third orgasm. I pulled the wand out of her, and she quickly replaced it with the real thing and had two more orgasms. Happy wife, happy life.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Mažas ElectroWand™ iš E-Stim Systems

        Mažas ElectroWand™ iš E-Stim Systems

        Mažas ElectroWand™ iš E-Stim Systems siūlo naują elektrostimuliacijos metodą, kuris sujungia elektros impulsų malonumą su tikslingu įsiskverbimu į išangę ar makštį. Kaip monopolinis elektrodas, "ElectroWand®" yra puikus bet kurio elektrostimuliacijos prietaiso priedas!

        Parašykite savo atsiliepimą

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: