Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - Priedai

Naujienlaiškis

Lipnūs elektrodai - apvalūs, 35 mm

Šie elektrodai naudojami elektriniams impulsams iš elektrostimuliacijos prietaiso į kūną perduoti. Jie tvirtinami tiesiai prie odos, atsižvelgiant į norimą stimuliuoti varpos, sėklidžių, išangės ar žando sritį.

Daugiau informacijos

1667/00

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

1,49 €/vnt

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MEO® lipnūs elektrodai: apvalūs, universalūs ir patogūs odai

    Šie elektrodai naudojami elektriniams impulsams iš elektrostimuliacijos prietaiso į kūną perduoti. Jie klijuojami tiesiai ant odos, priklausomai nuo norimos stimuliuoti varpos, sėklidžių, išangės ar žando srities.

    Svarbiausi gaminio akcentai:

    • Savaime prilimpa ir yra draugiški odai: elektrodai saugiai ir patogiai prilimpa prie įvairių kūno dalių - varpos, sėklidžių, išangės ar žando. Jų odai draugiška medžiaga užtikrina malonų naudojimą net ir ilgai nešiojant.
    • Aukštos kokybės medžiaga: Laikantis MEO® kokybės garantijos, šie elektrodai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina jų ilgaamžiškumą ir patikimumą.
    • Daugkartinio naudojimo: Apvalūs elektrodai suprojektuoti taip, kad juos būtų galima naudoti kelis kartus neprarandant lipnumo. Todėl jie yra ekonomiškas ir ekologiškas elektrostimuliacijos pasirinkimas.
    • Suderinami su elektrostimuliacijos prietaisais: Šie elektrodai puikiai dera su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais, todėl jie yra būtinas priedas šios specialios stimuliacijos rūšies mėgėjams.


    Elektrodai turi lipnų sluoksnį, kuris leidžia juos saugiai ir patogiai pritvirtinti prie odos nenaudojant papildomos tvirtinimo medžiagos ar gelio. Dėl to juos lengva naudoti ir užtikrinamas geras kontaktas su oda.

    Naudojimas elektrostimuliacijoje:

    BDSM ir erotinėje srityje šio tipo elektrodai naudojami įvairioms elektrostimuliacijos rūšims, kurios gali būti nuo švelnaus dilgčiojimo iki intensyvesnių pojūčių.

    Nesvarbu, ar jau turite patirties su elektrostimuliacija, ar tik pradedate pažintį su šiuo jaudinančiu pasauliu, MEO® lipnūs elektrodai yra puikus priedas, kuris jūsų patirtį pakels į kitą lygį.

    Daugiau informacijos:

    • Savaime prilimpančių elektrodų
    • 10 vnt
    • Skersmuo 35 mm
    • Skirti prijungti prie mūsų elektrostimuliacijos prietaisų
    • Galima įsigyti įvairių adapterių (žr. priedus)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    auch für das weibliche Genital empfohlen

    Das weibliche Genital ist auch für Elektrostimulation empfänglich. Wichtig für das geile Erleben ist es, durch entsprechenden Anschluss der Elektroden die Impulse zwischen den beiden Labien wirken zu lassen. Alternativ ist auch die korrespondierende Anordnung von zwei Elektroden kurz oberhalb der Klitoris und auf dem Damm zwischen Vagina und Anus. Wenn die Dame durch Bondage gut fixiert ist, wird das durch die Impulse ausgelöste Zucken durch geilste Wollustlaute ergänzt.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    I love it

    I get tied up usually on my back my wrists tied above my head, my legs pulled up and spread wide the pads put on me just like in the picture and turned on and he watches me orgasm over and over I love it last time I was exposed to 4 of his friends as They watched me cum 10 times we use these pads several times a week I highly recommend them

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Lipnūs elektrodai - apvalūs, 35 mm

    Lipnūs elektrodai - apvalūs, 35 mm

    Šie elektrodai naudojami elektriniams impulsams iš elektrostimuliacijos prietaiso į kūną perduoti. Jie tvirtinami tiesiai prie odos, atsižvelgiant į norimą stimuliuoti varpos, sėklidžių, išangės ar žando sritį.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: