Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Deviant™ - Mažas vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

Šis kompaktiškas elektrodas puikiai tinka tiems, kurie nori patirti ekstremalų analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos pojūtį naudodami mažesnį elektrodą.

Daugiau informacijos

3788/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    The Small Deviant™ iš "E-Stim Systems": kompaktiškas ir stimuliuojantis!

    Šis kompaktiškas elektrodas puikiai tinka tiems, kurie nori patirti ekstremalius analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos pojūčius su mažesniu elektrodu. The Small Deviant™ elektrodas iš E-Stim Systems yra naujoviškas, įkišamas elektrodas, kuris sujungia mūsų patirtį e-stimuliacijos technologijų srityje ir kūrybišką dizainą, kad suteiktų unikalią elektrostimuliacijos patirtį.

    Patirkite tyrą ekstazę su "Deviant™" elektrodais iš "E-Stim Systems":

    Deviant™ elektrodai yra trijų dydžių ir siūlo išskirtinę vaginalinės arba analinės elektrostimuliacijos patirtį Unikali Ripplehead™ technologija su griovelių paviršiumi sustiprina elektrodo elektrinę stimuliaciją kūno viduje, todėl tai itin veiksminga priemonė ekstatiniams orgazmams pasiekti. Dvipolė konstrukcija sukoncentruoja elektrinį pojūtį ir sustiprina stimuliaciją bei malonumą. Iš aukštos kokybės medžiagų pagaminti elektrodai yra patogūs naudoti ir žada saugumą bei absoliutų seksualinį pasitenkinimą. Nesvarbu, ar stimuliuojate G tašką, ar prostatą, "Deviant™" elektrodai yra raktas į intensyvius ir kvapą gniaužiančius orgazmus.


    Pagrindinės mažesnio "Deviant™" elektrodo savybės:

    • Unikalus Ripplehead™ dizainas: Deviant™ elektrodas turi daugybę briaunų išilgai galvutės, kruopščiai sukurtų taip, kad užtikrintų itin intensyvią stimuliaciją analinio / vaginalinio įsiskverbimo metu. Grioveliai sustiprina elektrinę stimuliaciją, o glotni, apvali galvutė leidžia patogiai įvesti į analinę/vaginalinę angą.
    • Efektyvi dvipolio elektrodo konstrukcija: laidžios elektrodo galvutės ir pagrindo, kuriuos skiria izoliuotas kaklelis, derinys sukuria labai efektyvų dvipolį elektrodą. Tokia konstrukcija užtikrina tikslingą ir intensyvią elektrostimuliaciją tiek analiniu, tiek vaginaliniu būdu.
    • Ergonomiška ir saugi konstrukcija: švelnios izoliuoto, elektrai nelaidaus kaklelio kreivės ir išfrezuotas griovelis pagrinde palengvina analinį ir vaginalinį įvedimą ir išėmimą.
    • Aukštos kokybės konstrukcija: "Deviant™" elektrodas pagamintas iš itin poliruoto aerokosminio aliuminio su 4 mm nerūdijančiojo plieno jungiamaisiais lizdais, jam suteikiama gamintojo garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systems.
    • Elektrodas "Deviant™" jungiamas prie elektrostimuliacijos prietaiso per 4 mm lizdus, integruotus į pagrindą. Siūlome įvairius adapterius, kad mūsų elektrodus būtų galima prijungti ir prie kitų gamintojų prietaisų.
    • Išmatavimai: 38 mm skersmens ir 110 mm ilgio mažesnis "Deviant™" elektrodas yra idealaus dydžio, kad jį būtų galima patogiai įkišti į analinę/vaginalinę angą ir efektyviai elektrostimuliuoti lytinius santykius.


    Elektrodo valymas ir priežiūra:

    "Deviant™" elektrodą lengva valyti - tiesiog nuplaukite šiltu vandeniu su švelniu plovikliu arba naudokite VERYCLEAN purškiklį ir palikite išdžiūti. Prieš laikant elektrodas turi būti visiškai sausas, ypač 4 mm lizdai.

    Kad elektrostimuliacija teiktų dar didesnį malonumą:

    Kad elektrodą būtų patogu įkišti į makštį / analinę angą ir jis būtų ypač gerai laidus elektrai, turėtumėte naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, MEO "ESHOCK". Venkite silikono pagrindo lubrikantų arba hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems

    Mažasis "Deviant™" elektrodas: absoliučiai būtinas visiems elektrostimuliacijos mėgėjams!

    Nesvarbu, ar tik pradedate tyrinėti erotinės elektrostimuliacijos pasaulį, ar jau turite patirties, mažasis "Deviant™" elektrodas yra puikus pasirinkimas. Elektrodas sujungia išskirtinį patogumą naudojantis ir puikią kokybę bei siūlo elektrinimą, kurio nenorėsite praleisti. Puikiai tinka jūsų elektrostimuliacijos patirčiai pagerinti ir kiekvienam seansui pakelti į kvapą gniaužiančias malonumo aukštumas.

    Daugiau informacijos:

    • Deviant™ - mažesnis vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tikslios formos grioveliai išilgai ilgos elektrodo galvutės užtikrina intensyvią stimuliaciją įkišimo metu, o lygi, užapvalinta elektrodo galvutė palengvina įkišimą tiek vyrams (analinis), tiek moterims (vaginalinis arba analinis). Įdėjus elektrodą, daugybė griovelių užtikrina itin efektyvų elektrinį kontaktą - tai pliusas kvapą gniaužiančiam elektroseksui.
    • Nelaidus elektrodo kaklelis suprojektuotas švelniai išlenktas, kad būtų patogiau, o pagrindas turi gilesnį griovelį, kad būtų lengviau jį išimti iš išangės ar makšties.
    • Laidžiosios elektrodo galvutės ir pagrindo, kuriuos skiria izoliuotas elektrodo kaklelis, derinys - itin veiksmingas dvipolis elektrodas. Dabar tereikia pridėti nuostabias vieno iš mūsų elektrostimuliacijos prietaisų funkcijas ir turėsite stulbinantį ir nepakeičiamą "Estim sextoy".
    • Tipas: Bipolinis, įdedamas
    • Bendras ilgis: 110 mm
    • Įstatomas ilgis: 75 mm
    • Skersmuo: 38 mm
    • Apimtis / dydis: 119 mm
    • Svoris: 245 g
    • Jungtys: Du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems sauga ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Consigliato

    Buono il materiale come tutti i prodotti acquistati sul vostro sito, ho apprezzato la forma...Consigliato

      Vertinimas 

      Beeindruckend

      Nachdem ich die Deviant Analelektrode von E-Stim Systems gekauft habe, wollte ich meine Erfahrungen teilen, da ich von diesem Produkt sehr beeindruckt bin. Die Qualität und die Leistung dieser Elektrode haben meine Erwartungen übertroffen.

      Zunächst einmal ist die Verarbeitung der Deviant Elektrode bemerkenswert. Das Material ist von hoher Qualität und fühlt sich sicher und angenehm an.

      Die Elektrostimulation an sich ist phänomenal. Die Deviant Analelektrode liefert präzise und tiefe Impulse, die eine intensivere und tiefere Stimulation ermöglichen als herkömmliche Analspielzeuge. Die Erfahrung ist unglaublich einzigartig - jede Welle des Stroms trifft genau die richtigen Punkte, was zu einer intensiven und sehr befriedigenden Stimulation führt.

      Besonders beeindruckend ist die Fähigkeit dieser Elektrode, tiefe und lang anhaltende Orgasmen zu erzeugen.

      Ich kann die Deviant Analelektrode von E-Stim Systems jedem wärmstens empfehlen, der sein sexuelles Erlebnis mit Elektrostimulation bereichern möchte. Ob Anfänger oder erfahrener Nutzer von elektrischen Sexspielzeugen, dieses Produkt ist eine ausgezeichnete Wahl.

        Vertinimas 

        Très bon produit

        Livraison rapide et produit de qualité.
        L’objet est très agréable et fonctionne parfaitement.
        Je recommande.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Deviant™ - Mažas vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

          Deviant™ - Mažas vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

          Šis kompaktiškas elektrodas puikiai tinka tiems, kurie nori patirti ekstremalų analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos pojūtį naudodami mažesnį elektrodą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: