Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacijos prietaisai

Naujienlaiškis

ElectroPebble™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

ElectroPebble™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems idealiai tinka BDSM naudojimui, nes turi 2 kanalus, kuriais galima stimuliuoti kelias kūno dalis, ir 9 programas (pvz., dorojimo, skausmo, pamaloninimo), kurios suteikia įvairių pojūčių. Garso režimas suteikia "E-Stim" dar vieną jaudinantį aspektą BDSM kontekste.

Daugiau informacijos

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plius pristatymo išlaidos

Pristatymo laikas maždaug 7 dienų

    Daugiau informacijos

    "ElectroPebble™" elektrostimuliacijos prietaisas iš "E-Stim Systems": jūsų vartai į neprilygstamą BDSM malonumą.

    "ElectroPebble™" elektrostimuliacijos prietaisas iš "E-Stim Systems": jūsų vartai į neprilygstamą BDSM malonumą E-Stim Systems yra nepaprastas prietaisas BDSM užsiėmimams dėl unikalaus galios, universalumo ir paprasto naudojimo derinio. Dėl dviejų kanalų funkcijos "ElectroPebble™" leidžia vienu metu prijungti du elektrodus, sukeliančius jaudinančius pojūčius keliose kūno vietose. Ši funkcija ypač naudinga BDSM scenarijuose, kai svarbu kontroliuoti stimuliacijos intensyvumą ir pasiskirstymą.

    Devynios reguliuojamos programos - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" ir "Torment" - siūlo platų pojūčių spektrą nuo švelnių iki intensyvių. Tai leidžia naudotojams pritaikyti prietaisą pagal savo individualius pageidavimus ir ribas - tai labai svarbus aspektas BDSM, kur svarbiausia žaisti su įvairaus lygio pojūčiais.

    Naujoviškas "LifeLine™" ekranas, kuriame vizualiai rodomi režimai ir nustatymai, pagerina naudotojo patirtį dėl intuityvios ir estetiškos sąsajos. Garso režimas, kai stimuliaciją valdo muzika arba balsas, atveria naujas galimybes kūrybingiems BDSM seansams, nes sukuria garsu valdomą pojūtį.

    Išlaisvinkite aukščiausią BDSM malonumą: Atraskite "ElectroPebble™" elektrostimuliacijos prietaisą - jūsų raktas į įelektrinančius nuotykius!

    "ElectroPebble™" iš "E-Stim Systems": patirkite BDSM elektrostimuliaciją kaip niekada anksčiau! ElectroPebble™, naujausia inovacija iš E-Stim Systems elektrosekso srityje, yra ne tik elektrostimuliacijos prietaisas, bet ir gryno malonumo priemonė. Sukurtas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems naudotojams, "ElectroPebble™" - tai veiksmingumo ir paprasto naudojimo derinys.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: Patirkite elektrosexą kaip niekada anksčiau!

    Atraskite pojūčių pasaulį, kuriame kontrolė dera su kūrybiškumu, o malonumas - su naujovėmis. ElectroPebble™ - tai ne tik prietaisas, bet ir nuotykis į neištirtas seksualinio dominavimo sferas, kurios tik ir laukia, kol jas atrasite.

    Svarbiausios "E-Stim Systems" elektrostimuliacijos prietaiso ElectroPebble™ savybės:

    • Dviejų kanalų universalumas: dėl ElectroPebble™ dviejų kanalų funkcijos vienu metu galima prijungti 2 elektrodus ir sukelti stimuliuojančius pojūčius keliose kūno vietose (arba angose). Kiekvienas kanalas turi be galo reguliuojamus valdiklius, leidžiančius tiksliai nustatyti galią, kad pasiektumėte tobulą malonumo ir skausmo derinį.
    • Devynios reguliuojamos programos: Devynios reguliuojamos programos: "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" ir "Torment", todėl galite pasinerti į įvairius pojūčius. (Šie terminai reiškia skirtingus stimuliacijos nustatymus: "Pulse" sukuria ritmiškus impulsus, "Flo" užtikrina sklandžią, tekančią stimuliaciją, "Split" skirsto stimuliaciją į skirtingus modelius, "Bounce" keičia intensyvumą, "Audio" naudoja garsus kontrolei, "Milk" reiškia penio dorojimą, "Squeeze" imituoja spaudimo pojūtį, "Tease" - švelnią stimuliaciją, o "Torment" - intensyvesnę stimuliaciją.). Kiekvienas nustatymas sukurtas taip, kad suteiktų unikalių ir įvairių potyrių, kuriuos galima lengvai valdyti ir pritaikyti elektrostimuliacijai.
    • Naujoviškas "LifeLine™" ekranas: "ElectroPebble™" turi "LifeLine™" ekraną, kuriame yra keletas ryškių šviesos diodų, pulsuojančių sinchroniškai su režimu ir nustatymu, vizualiai rodančių dabartinę prietaiso funkciją - tai tikra elektrostimuliacijos prietaisų naujovė.
    • Garso režimas: Garso režime įmontuotas mikrofonas leidžia elektrostimuliaciją valdyti muzika arba balsu - tai visiškai unikali patirtis.
    • Ergonomiškas dizainas: "ElectroPebble™" yra tokios formos, kad patogiai tilptų rankoje. Jame ergonomiškas dizainas derinamas su galingomis funkcijomis, todėl jis idealiai tinka tiems, kurie nori daugiau nei paprasto elektrostimuliacijos prietaiso.


    ElectroPebble™ yra kur kas daugiau nei tik elektrostimuliacijos prietaisas - tai tikras lobis. ElectroPebble™ elektrostimuliacijos prietaisas yra naujausias prietaisas iš E-Stim Systemskupinas funkcijų ir galios, tačiau paprastas naudoti.

    ElectroPebble™ pateikiamas dėkle, o elektrostimuliacijos prietaisui suteikiama išskirtinė viso gyvenimo garantija iš E-Stim Systems.

    Kadangi tai yra dviejų kanalų prietaisas, vienu metu galima naudoti du elektrodus, kad pojūčiai pasiskirstytų keliose kūno vietose. Kiekvienas kanalas turi atskirą bepakopį valdiklį, leidžiantį nustatyti tikslų norimą stimuliacijos intensyvumą. jei per daug padidinsite valdiklį, greitai pasukdami jį vėl sumažinsite, nereikės pakartotinai spausti mygtukų.

    Kiekvienas iš 9 programos režimų yra reguliuojamas, todėl suteikia dar daugiau pojūčių ir galimybių, o naudojant paprastą režimų pasirinkimo valdiklį, perjungti režimus būtų paprasčiau.

    Jei norite ko nors kito nei iš anksto nustatyti režimai, tiesiog perjunkite "ElectroPebble™" į garso režimą. Dėl įmontuoto mikrofono su ElectroPebble™ galite susikurti savo elektrostimuliacijos tipą, paleisdami muziką arba leisdami visiškai valdyti šeimininko balsą. Garso signalas valdo išėjimo signalą, todėl visiškai nauju metodu ElectroPebble™ elektrostimuliacijos prietaisas gali sukurti puikius pojūčius, kuriuos galėsite valdyti jūs arba jūsų dominuojantis partneris.

    ElectroPebble™ pateikiamas specialiai pritaikytame dėkle kartu su dviem 2 mm jungiamaisiais laidais, baterija, keturių lipnių elektrodų pagalvėlių pakuote, greitos pradžios vadovu ir, žinoma, išsamiu naudotojo vadovu - viskuo, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti dirbti.

    ElectroPebble™ suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Europos ir Jungtinės Karalystės saugos taisykles, jame įdiegtos saugos funkcijos, pavyzdžiui, srovės ribojimo funkcija. Jis paženklintas CE ženklu ir jam suteikiama viso gyvenimo garantija.

    Daugiau informacijos:

    • ElectroPebble™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems
    • Pebble™ Matmenys: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Į pristatymo apimtį įeina viskas, ko reikia BDSM elektrostimuliacijos nuotykiams pradėti.
    • Pristatymo apimtis: "ElectroPebble™" elektrostimuliacijos prietaisas, 2 x 3,5 mm-2 mm išvesties laidai, 4 x lipnios elektrodų pagalvėlės, 1 x PP3 9V baterija, greitos pradžios vadovas ir išsami naudojimo instrukcija, individualus apsauginis maišelis.
    • Kanalai / išėjimai: du kanalai per standartinius pramoninius 3,5 mm mono lizdus
    • Ekranas: labai ryškūs šviesos diodai rodo būseną, akumuliatoriaus būklę, kanalo ir režimo aktyvumą.
    • Programų režimai: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" ir "Torment".
    • Garso įvestis: vidinis mikrofonas
    • Valdikliai: Du nepriklausomi kanalų intensyvumo valdikliai, režimo nustatymo valdikliai ir du režimo pasirinkimo mygtukai.
    • Išėjimo bangos forma: BiPhasic AC
    • Maitinimas: standartinė 9 voltų šarminė baterija (PP3)
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems yra svarbiausias prioritetas.
    • Suprojektuotas pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje.
    • Įmontuotos saugos funkcijos, tokios kaip srovės ribojimas.
    • CE ir UKCA ženklinimas.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam laikui.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Vertinimas 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      ElectroPebble™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

      ElectroPebble™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

      ElectroPebble™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems idealiai tinka BDSM naudojimui, nes turi 2 kanalus, kuriais galima stimuliuoti kelias kūno dalis, ir 9 programas (pvz., dorojimo, skausmo, pamaloninimo), kurios suteikia įvairių pojūčių. Garso režimas suteikia "E-Stim" dar vieną jaudinantį aspektą BDSM kontekste.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      17 kitų tos pačios kategorijos prekių: