Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

WAVE™ Estim Dildo Strap-On diržams

ElectraStim pristato revoliucinį geriausiai parduodamo dvipolio dildo išradimą: WAVE™ Estim Dildo. Šis specialiai sukurtas Estim dildo gali būti naudojamas su diržais ir yra skirtas sustiprinti seksualinę patirtį tiek tradicinio sekso, tiek sueities metu naudojant elektrostimuliaciją.

Daugiau informacijos

3890/00

galima rasti

Daugiau informacijos

ElectraStim pristato revoliucinį geriausiai parduodamo dvipolio dildo išradimą - WAVE™ Estim Dildo. Šis specialiai sukurtas "Estim" dildo gali būti naudojamas su diržais ir buvo sukurtas siekiant sustiprinti seksualinius pojūčius tiek tradicinio sekso, tiek svaiginimosi metu naudojant elektrostimuliaciją.

Kartu su aukštos kokybės odiniais diržais (parduodami atskirai) šis bipolinis dildo atveria visiškai naują sekso dimensiją. Elektrostimuliacija kaip sekso su dirželiu priedas tinka naudoti tiek vaginaliniam, tiek analiniam seksui ir gerokai išplečia seksualinių pojūčių spektrą.

Techniškai tobulas, šis elektrostimuliacijos dildo sužavės tiek vyrus, tiek moteris!

. "WAVE™ Estim" dildo turi platų, izoliuotą pagrindą, todėl sekso metu elektrostimuliaciją jaučia tik pasyvus partneris. Įkišamo dildo ilgis 145 mm, o didžiausias apimtis 89 mm. Gražios formos dildo sujungia banguojančius griovelius su jausmingu dilgčiojimu ir elektros stimuliacijos sukeliamais susitraukimais. Tai atveria visiškai naujas galimybes patenkinti partnerę. Galimybė patirti analinę ir vaginalinę elektrostimuliaciją su "WAVE™ Estim Dildo" žada intensyvų malonumą ir gilius, įsiskverbiančius pojūčius, kurie yra intensyvūs ir nepaprastai malonūs.

Suderinamas su daugeliu elektrostimuliacijos prietaisų:

Dildo suderinamas su visais elektrostimuliacijos prietaisais nuo ElectraStim suderinamais. Nors dildo buvo sukurtas tiesiogiai prijungti prie "ElectraStim" elektrostimuliacijos prietaisų, jį taip pat galima prijungti prie kitų gamintojų elektrostimuliacijos prietaisų naudojant mūsų siūlomus adapterius.

Naudojimo metu lemiamą vaidmenį atlieka higiena ir tinkamas lubrikanto naudojimas:

Kad būtų užtikrinta optimali priežiūra ir saugus naudojimas, rekomenduojame dezinfekuojantį purškiklį INSTACLEAN, kuris buvo specialiai sukurtas veiksmingam dildo valymui prieš ir po naudojimo. Be to, mūsų elektrai laidus lubrikantas ESHOCK yra būtinas, kad būtų užtikrintas sklandus įvedimas į išangę ir optimalus laidumas, todėl elektrostimuliacijos patirtis tampa dar intensyvesnė. Šių dviejų produktų derinys elektrostimuliaciją padaro ne tik itin malonią, bet ir saugią bei higienišką.

Daugiau informacijos:

  • WAVE™ Estim dildo, skirtas strap-on diržams
  • Įstatomas ilgis: 145 mm
  • Didžiausias skersmuo: 28,3 mm
  • Didžiausias perimetras: 88,9 mm
  • Jungtis: 2 mm
  • Svoris: 280 g
  • Medžiaga: Pagaminta iš jūros vandeniui atsparaus aliuminio su akrilo izoliacinėmis juostelėmis.
  • Polių skaičius: 2 (dvipoliai)
  • Pristatymo apimtis: 1x WAVE™ Metal Bipolar Strap-On Electro Dildo, 1x mikropluošto maišelis, 1x naudojimo instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, naudojantiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, turintiems širdies sutrikimų ar nėščiosioms, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.



ElectraStim x MEO

ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojų patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu patenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

WAVE™ Estim Dildo Strap-On diržams

WAVE™ Estim Dildo Strap-On diržams

ElectraStim pristato revoliucinį geriausiai parduodamo dvipolio dildo išradimą: WAVE™ Estim Dildo. Šis specialiai sukurtas Estim dildo gali būti naudojamas su diržais ir yra skirtas sustiprinti seksualinę patirtį tiek tradicinio sekso, tiek sueities metu naudojant elektrostimuliaciją.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

26 kitų tos pačios kategorijos prekių: