Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Mažasis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems

Torpedos formos elektrodas iš E-Stim Systems yra išskirtinis bipolinis elektrodas, idealiai tinkantis tiems, kurie nori patirti ypač intensyvų pojūtį analinės elektrostimuliacijos metu. Elektrodas tinka tiek vaginalinei, tiek analinei elektrostimuliacijai, o jo tvirta konstrukcija ir funkcionalumas užtikrina visavertę patirtį.

Daugiau informacijos

3794/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mažasis "Torpedo™" elektrodas iš "E-Stim Systems": galingas bipolinis elektrodas vaginalinei ir analinei elektrostimuliacijai!

    Torpedos formos elektrodas iš "E-Stim Systems": galingas bipolinis elektrodas vaginalinei ir analinei elektrostimuliacijai! E-Stim Systems yra išskirtinis bipolinis elektrodas, idealiai tinkantis tiems, kurie nori patirti ypač intensyvų pojūtį analinės elektrostimuliacijos metu. Elektrodas tinka tiek vaginalinei, tiek analinei elektrostimuliacijai ir dėl savo tvirtos konstrukcijos bei funkcionalumo suteikia pilnavertę patirtį.

    Svarbiausios mažojo "Torpedo™" elektrodo savybės:

    • Bipolinis, įterpiamas elektrodas: mažasis "Torpedo™" elektrodas yra bipolinis, įterpiamas elektrodas, kuris užtikrina tikslingą elektrostimuliaciją.
    • Lygi, suapvalinta galvutė: elektrodas turi lygią, suapvalintą galvutę, kuri palengvina analinį/vaginalinį įvedimą ir leidžia patogiai naudoti.
    • Šlakuota apdaila ir geras valdymas Torpedo™ turi prabangią satino apdailą ir frezuotą griovelį prie pagrindo, kuris palengvina analinį / vaginalinį įvedimą ir išėmimą.
    • Aukštos kokybės apdirbimas: šis aukščiausios kokybės elektrodas pagamintas iš aerokosminės klasės medžiagų ir sukurtas taip, kad tarnautų ilgai. Siekiant užtikrinti higieną ir ilgaamžiškumą, elektrodą galima išardyti ir išvalyti, jam suteikiama viso gyvenimo garantija.
    • Puikus laidumas: "Torpedo™" elektrodas, kurio elektrinio kontakto paviršiai yra viršuje ir apačioje, užtikrina puikų ir natūralesnį kontaktą nei kiti elektrodai.


    Matmenys ir techniniai duomenys:

    Mažasis "Torpedo™" elektrodas iš E-Stim Systems yra įdedamas bipolinis elektrodas, skirtas analinei arba vaginalinei elektrostimuliacijai. Bendras elektrodo ilgis - 130 mm, o įterpiamas ilgis - 100 mm, todėl jis tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. 38 mm skersmens ir 119 mm perimetro elektrodas yra labai patogus naudoti. Sveria 344 g, todėl patogiai telpa rankoje ir nėra per sunkus. Mažasis elektrodas, skirtas prijungti prie elektrostimuliacijos prietaiso, turi du Torpedo™ pagrinde yra du 4 mm lizdai. Dėl tokio funkcijų derinio mažasis Torpedo™ fantastišką sekso žaislą elektrostimuliacijai.

    Valymas ir priežiūra:

    Valyti paprasta: elektrodą nuvalykite šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba VERYCLEAN purškikliu ir sausai nušluostykite. Elektrodas, įskaitant lizdus, prieš laikant turi būti visiškai sausas.

    Optimalus elektrodo naudojimas Torpedo™ Elektrodas:

    Kad elektrostimuliacija būtų puiki, rekomenduojame naudoti mūsų vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK, kuris palengvina elektrodo įdėjimą ir užtikrina optimalų elektrinį laidumą. Nenaudokite silikoninių ar hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nėra suderinami su elektrodais iš E-Stim Systems elektrodų.

    The little Torpedo™: privalomas elektrosekso entuziastų reikmuo

    Dėl tvirtos konstrukcijos ir patogių funkcijų mažasis Torpedo™ yra puikus priedas prie bet kurio elektrostimuliatoriaus Torpedo™ yra puikus priedas prie bet kokio elektrostimuliacijos prietaiso ir suteikia unikalią ir intensyvią elektrostimuliacijos patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Mažasis "Torpedo™" elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įterpiamas
    • Bendras ilgis: 130 mm
    • Įstatomas ilgis: 100 mm
    • Skersmuo: 38 mm
    • Apskritimas / dydis: 119 mm
    • Svoris: 344 g
    • Jungtys: 2 x 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems sauga ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Vertinimas 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      commande recu

      impeccable

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Mažasis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems

      Mažasis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems

      Torpedos formos elektrodas iš E-Stim Systems yra išskirtinis bipolinis elektrodas, idealiai tinkantis tiems, kurie nori patirti ypač intensyvų pojūtį analinės elektrostimuliacijos metu. Elektrodas tinka tiek vaginalinei, tiek analinei elektrostimuliacijai, o jo tvirta konstrukcija ir funkcionalumas užtikrina visavertę patirtį.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: