Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Flanšinis elektrodas iš E-Stim Systems

Flanšinis elektrodas iš E-Stim Systems yra unikalus ir labai populiarus elektrodas aukščiausios klasės segmente, žinomas dėl savo naujoviško dizaino ir universalumo. Šis elektrodas buvo vienas iš pirmųjų E-Stim Systems ir vis dar yra perkamiausias dėl patogių naudoti funkcijų ir veiksmingos elektrostimuliacijos.

Daugiau informacijos

3780/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "E-Stim Systems" flanšinis elektrodas: patikima ir džiuginanti elektrostimuliacija.

    Flanšinis elektrodas iš E-Stim Systems yra unikalus ir labai populiarus elektrodas premium segmente, žinomas dėl savo novatoriško dizaino ir universalumo. Šis elektrodas buvo vienas iš pirmųjų iš E-Stim Systems ir toliau išlieka bestseleriu dėl patogių funkcijų ir veiksmingos elektrostimuliacijos.

    Flanšinis pagrindas užtikrina saugumą ir komfortą, taip pat suteikia papildomą kontaktinį paviršių, todėl jis labai populiarus naudojant vaginaliniu būdu, nes stimuliuoja ir lytinių lūpų sritį. Kaip ir kitų mūsų aukščiausios kokybės asortimento elektrodų, elektrodų kontaktai yra elektrodo viršuje ir apačioje, todėl užtikrina puikų kontaktą ir natūralesnį pojūtį nei kitų gamintojų gaminiai.

    Jei ieškote ko nors didesnio, turėtumėte apsvarstyti "Moaner™" arba MJ™ kurie abu sukurti pagal mūsų unikalią flanšo konstrukciją.

    Saugumui ir patogumui:

    • Maža flanšinio elektrodo galvutė leidžia lengvai ir patogiai įvesti tiek į makštį, tiek į analinę angą, todėl tai puikus pasirinkimas pradedantiesiems ir patyrusiems naudotojams.
    • Didelis flanšo pagrindas ne tik užtikrina saugumą, nes neleidžia įvesti per giliai, bet ir suteikia komforto bei pasitikėjimo jausmą naudojant.


    Geresnė elektrostimuliacija:

    • Platus flanšo pagrindas suteikia papildomą kontaktinį paviršių, kuris ypač veiksmingas naudojant vaginaliniu būdu, nes stimuliuoja ir gaktos sritį.
    • Elektrodo pagrinde esantis išfrezuotas griovelis palengvina elektrodo įdėjimą ir išėmimą ir prisideda prie jo funkcionalumo.


    Optimalus kontaktas su elektrodais ir natūralus pojūtis:

    • Elektrodas turi kontaktus viršuje ir apačioje, kurie užtikrina puikų elektrinį kontaktą ir natūralesnį pojūtį, palyginti su kitais gaminiais.


    Aukštos kokybės dizainas ir gamyba:

    • Šis aukštos kokybės elektrodas pagamintas iš aviacijos ir kosmoso klasės medžiagų ir tinkamai prižiūrimas tarnaus daugelį metų.
    • Elektrodą galima lengvai išardyti ir kruopščiai išvalyti.


    Techniniai duomenys ir garantija visam gyvenimui:

    • Dydis: 50 mm (pagrindo skersmuo), 25 mm (galvutės skersmuo) x 100 mm ilgio, svoris 210 g.
    • Bazėje įrengti 4 mm lizdai, suderinami su žemo profilio jungtimis E-Stim Systems.
    • Tiekiama specialioje pakuotėje, kuriai suteikiama unikali garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systems.


    Tepalas ir valymo priemonė:

    • Siekiant geriausio efekto, reikia naudoti ESHOCK vandens pagrindo lubrikantą, kad būtų galima lengvai įstatyti ir užtikrinti veiksmingą elektrinį laidumą.
    • Reikėtų vengti silikoninių ar hibridinių lubrikantų, o prezervatyvai su šiuo elektrodu nesuderinami.
    • Valyti lengva šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba MEO VERYCLEAN purškikliu, vengiant aštrių ploviklių, kad būtų išsaugota elektrodo kokybė.


    Flanšinis elektrodas iš "E-Stim Systems": saugus ir veiksmingas elektrostimuliacijos pasirinkimas

    Flanšinis elektrodas yra puikus pasirinkimas visiems, kurie nori pasinerti į elektrostimuliacijos pasaulį. Dėl unikalaus dizaino ir aukštos kokybės jis yra universalus ir vertingas bet kurio elektrostimuliacijos prietaiso priedas. Nesvarbu, ar esate naujokas, ar ilgametis elektrostimuliacijos naudotojas, flanšinis elektrodas suteikia išskirtinę elektrostimuliacijos patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Flanšinis elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įterpiamas
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 100 mm, įvedimo ilgis 65 mm, galvutės skersmuo 25 mm, galvutės pagrindo skersmuo 50 mm.
    • Svoris: 208 g
    • Jungtys Du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Reikalingas 4 mm laidas. Galima naudoti ir juostinį kabelį (3808). Žemo profilio kabelis turi 4 mm kištukus, tačiau neišsikiša taip toli nuo elektrodo kaip standartinis 4 mm kabelis. Jis idealiai tinka prijungti prie šio elektrodo, jei elektrodas taip pat bus naudojamas sėdimoje padėtyje. Taip pat galima naudoti dvivamzdį kabelį (3809). Jis turi 4 mm jungtį ir 2 mm jungtį tame pačiame gale, kad būtų galima prijungti skirtingus elektrodus. Jis idealiai tinka įdedamam elektrodui ir lipnioms pagalvėlėms derinti.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems pirmenybė.
    • Suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Pagaminta pagal naujausias ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, turintiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, sergantiems širdies ligomis ar nėščiosioms, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderis!
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Flanšinis elektrodas iš E-Stim Systems

      Flanšinis elektrodas iš E-Stim Systems

      Flanšinis elektrodas iš E-Stim Systems yra unikalus ir labai populiarus elektrodas aukščiausios klasės segmente, žinomas dėl savo naujoviško dizaino ir universalumo. Šis elektrodas buvo vienas iš pirmųjų E-Stim Systems ir vis dar yra perkamiausias dėl patogių naudoti funkcijų ir veiksmingos elektrostimuliacijos.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: