Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacijos prietaisai

Naujienlaiškis

2B™ Elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

Elektrostimuliacijos prietaisas E-Stim Systems 2B™ idealiai tinka BDSM. Jame yra 17 režimų, todėl jis siūlo nuo švelnių iki intensyvių pojūčių spektrą, puikiai tinkantį skausmui ir malonumui tyrinėti. Du kanalai leidžia tiksliai valdyti ir sustiprinti dominavimo ir paklusimo dinamiką. Garso funkcija garsus paverčia elektrostimuliacija ir suteikia unikalią dimensiją.

Daugiau informacijos

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš "E-Stim Systems": patirkite didžiausią jaudulį naudodami elektrostimuliaciją.

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems bDSM kontekste pasižymi skausmo ir malonumo, dominavimo ir paklusimo deriniu. 17 skirtingų programų režimų suteikia įvairių pojūčių spektrą - nuo švelnaus kutenimo iki intensyvių impulsų ir apima įvairius erotinės elektrostimuliacijos lygius. Du nepriklausomi kanalai leidžia tiksliai valdyti kelis elektrodus - tai puikiai tinka dominavimo žaidimams, kai Dom gali pritaikyti kiekvieną pojūtį taip, kaip norisi, o Sub mėgaujasi nenuspėjamumo jauduliu. Garso ir stereofoninis apdorojimas suteikia unikalų aspektą, garsus paversdamas malonumu arba skausmu, sustiprindamas paklusnumo patirtį. BDSM srityje saugumas yra svarbiausias prioritetas, todėl 2B™ atitinka griežtus saugumo standartus, todėl yra patikima priemonė, padedanti atrasti subtilią pusiausvyrą tarp skausmo ir malonumo, kontrolės ir paklusnumo.

    "E-Stim Systems" 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas:

    "E-Stim Systems" 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas yra elektrostimuliacijos technologijos stebuklas E-Stim Systemse-Stim technologijos stebuklas, pirmą kartą pristatytas 2010 m., įžengsite į naujoviškos elektrostimuliacijos pasaulį. Garsėjantis savo galia ir universalumu, 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas yra absoliuti elektrostimuliacijos viršūnė.

    "E-Stim Systems" 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas: Elektrosekso technologijų viršūnė!

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas - tai ne tik dar vienas Estim prietaisas; tai naujovė nuolat besivystančiame elektrostimuliacijos pasaulyje ir vartai į intensyvaus, kontroliuojamo malonumo pasaulį žinovams, kurie žino, ko nori:

    Pagrindinės "E-Stim Systems" 2B™ elektrostimuliacijos prietaiso savybės:

    • Platus programų pasirinkimas: 2B™ siūlo 17 programų režimų, įskaitant populiarius "Pulse" ir "Continuous", kuriuos papildo papildomos funkcijos, tokios kaip "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" ir "Programmed Wave", kad erotinė elektrostimuliacija pasiektų naujas ekstazės aukštumas.
    • Intuityvus ekranas ir valdymas: aiškus, apšviestas LCD ekranas leidžia iš karto sužinoti apie prietaiso veiklą, o patogus valdymas palengvina valdymą. Integruotame pagalbos ekrane lengva pasirinkti režimus, o foninis apšvietimas užtikrina gerą įskaitomumą net naktį.
    • Du nepriklausomi kanalai: 2B™ turi visiškai izoliuotus išvesties kanalus, kurių kiekvienas turi atskirą valdiklį, todėl vienu metu galima naudoti kelis bipolinius elektrodus ir valdyti juos nepriklausomai. Išėjimo šviesos diodai rodo išėjimo galią ir taip vizualiai parodo esamą aktyvumą.
    • Jungimo ir trifazis režimas: naujoviškas jungimo režimas sujungia abu kanalus bendram valdymui, o pasirenkamas 2B® "Trifazis" kabelių rinkinys iš E-Stim Systems leidžia patirti trimatę elektrostimuliaciją.
    • Maitinimo lankstumas: 2B™ maitinamas 9 voltų baterija ir gali būti maitinamas atskirai įsigyjamu maitinimo adapteriu.
    • Garso ir stereofoninis apdorojimas: Įmontuotas mikrofonas su reguliuojamu jautrumu kartu su tikru stereofoniniu signalo apdorojimu per 3,5 mm stereofoninę įvestį suteikia unikalią patirtį, kai prietaisas prijungiamas prie MP3 grotuvo: Garso signalai paverčiami stimuliuojančiais elektrostimuliacijos modeliais.
    • Skaitmeninės sąsajos sąsaja: Papildoma skaitmeninės sąsajos sąsaja leidžia prijungti elektrostimuliacijos prietaisą prie kompiuterio arba "Mac" per USB jungtį. Tai leidžia atnaujinti programinę įrangą ir net naudoti nuotolinio valdymo funkcijas internetu, todėl 2B™ visada atitinka naujausias elektrostimuliacijos technologijas.
    • Saugumas pagal konstrukciją: 2B™ atitinka Europos, Jungtinės Karalystės ir JAV saugos standartus, turi išėjimo kanalų izoliaciją, galios ribojimą, švelniosios pradžios valdymą ir CE ženklą, todėl pabrėžiamas saugumas ir patikimumas.


    Nuo pat 2B™ pateikimo rinkai 2010 m E-Stim Systems 2B™ tapo vienu galingiausių ir universaliausių elektrostimuliacijos prietaisų pasaulyje. Jei norite tik geriausio, jums reikia tik 2B™. 2B™ turi 17 programų režimų, įskaitant populiarius "Pulse" ir "Continuous" režimus, ir yra papildytas keliais priedais, kurie sukels jums visišką elektrostimuliacijos ekstazę.

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas turi lengvai įskaitomą, apšviestą LCD ekraną, kuris visą laiką tiksliai rodo, ką prietaisas daro, taip pat paprastą ir lengvai naudojamą valdymą. Integruotas pagalbos ekranas padės jums pasirinkti režimus, o foninis apšvietimas užtikrina gerą matomumą net tamsiausiame požemyje. Perjungti režimus paprasta - tereikia paspausti mygtuką ir pasukti rankenėlę. Tai paprasta. Veikia.

    Du išvesties kanalai veikia nepriklausomai vienas nuo kito ir kiekvienas turi savo valdiklius. Tai reiškia, kad vienu metu galima naudoti kelis dvipolius elektrodus ir juos valdyti nepriklausomai vieną nuo kito. Išėjimo šviesos diodai šviečia proporcingai išėjimo galiai, todėl galite matyti, kas vyksta, net nežiūrėdami į pagrindinį ekraną. Naudojant "Join" režimą, abu kanalus galima sujungti, taip užtikrinant ir saugumą, ir valdymą, o naudojant 2B™ kabelių rinkinį iš E-Stim Systems (gaminio Nr. 3810) suteikiama dar daugiau galimybių. (Pagalvokite apie 3D elektrosexą)

    2B™ elektrostimuliatorius maitinamas 9 voltų baterija. Tačiau jei norima daugiau galios arba nepriklausomybės nuo baterijų, reikėtų apsvarstyti galimybę įsigyti papildomą maitinimo šaltinį (gaminio Nr. 3758). Dvi maitinimo šaltinio parinktys ir 0-100 % reguliavimas užtikrina, kad 2B™ elektrostimuliatoriui niekada nepritrūks energijos, kai tai svarbu. Mažas galios lygis puikiai tinka pradedant naudotis elektrostimuliacija, o didelis galios lygis suteikia rimtą galią, kuri patenkins net aistringiausius elektrostimuliacijos gerbėjus, nesukeldama pernelyg didelio skausmo!

    Mėgstate klausytis muzikos? 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas turi įmontuotą mikrofoną su reguliuojamu jautrumu (nereikia laužyti ar prarasti išorinio mikrofono). Jis taip pat siūlo tikrą stereofoninį apdorojimą per 3,5 mm stereofoninę įvestį. Tiesiog prijunkite savo MP3 grotuvą ir mėgaukitės nepakartojama erotinės elektrostimuliacijos stereofoniniu garsu patirtimi.

    Prie 2B™ galima prijungti papildomą skaitmeninio ryšio sąsają (gaminio numeris 3759/00), kuri leidžia 2B™ atnaujinti arba valdyti iš PC arba Mac kompiuterio per USB jungtį. 2B™ galima valdyti net per internetą. Ar galima atnaujinti programinę įrangą? TAIP! Taigi daugiau niekada nebeturėsite pasenusio elektrostimuliacijos prietaiso - dabar 2B™ gali augti kartu su jūsų asmeniniais poreikiais.

    Saugumas pagal dizainą - Dėl išėjimo kanalų atskyrimo, integruoto galios ribojimo ir švelnaus paleidimo valdymo (prietaisas visada prasideda nuo nulio, kai pakeičiamas režimas arba prietaisas įjungiamas), taip pat dėl dizaino filosofijos, kurioje pirmenybė teikiama saugumui kiekvienoje detalėje, 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas atitinka visus svarbiausius Europos, Amerikos ir Didžiosios Britanijos saugos standartus ir, kitaip nei daugelis importuotų prietaisų, turi CE ženklą.

    Įsigydami 2B™ elektrostimuliacijos prietaisą, jūs perkate ne tik sąmatinį prietaisą, bet ir rimtą įėjimą į elektrostimuliacijos pasaulį iš bendrovės, kurios tikslas - gaminti geriausius elektrostimuliacijos prietaisus. Turėdamas viską, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti dirbti, ir visą gyvenimą galiojančią gamintojo garantiją, 2B™ neturi sau lygių.

    Daugiau informacijos:

    • 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems
    • Tvirtas įvadas į elektrostimuliacijos pasaulį
    • Pristatymo apimtis: 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas, 2 x 3,5 mm į 2 mm išvesties laidai, 4 x lipnios elektrodų pagalvėlės, 1 x 3,5 mm stereo įvesties laidas, 1 x PP3 9 V baterija, transportavimo krepšys ir naudojimo instrukcija.
    • Matmenys: 116 mm x 77 mm x 38 mm (4,6" x 3,0" x 1,5"), 176 g
    • Kanalai / išėjimai: du izoliuoti kanalai su 3,5 mm monofoniniais lizdais
    • Ekranas: LCD ekranas su apšvietimu ir ryškiais šviesos diodais, rodančiais kanalo aktyvumą
    • Programų režimai: 17
    • Garso režimai: 2
    • Garsas: įmontuotas mikrofonas, stereofoninis šaltinis per 3,5 mm stereofoninę jungtį
    • Įvesties specifikacija: 33KΩ/500mV
    • Valdikliai: nepriklausomi kanalų intensyvumo, režimo pasirinkimo ir reguliavimo valdikliai
    • Išėjimo bangos forma: dvifazė kintamoji srovė
    • Prijungimas prie PC/Mac: Taip, naudojant papildomą jungiamąjį kabelį
    • Maitinimas: standartinė 9 V šarminė baterija (PP3)
    • Galima įsigyti papildomą tinklo adapterį (žr. priedus).
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems yra svarbiausias prioritetas.
    • Sukurtas laikantis naujausių Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisyklių ir gaminamas Jungtinėje Karalystėje.
    • Įmontuotos saugos funkcijos, pavyzdžiui, srovės ribojimas.
    • CE ir UKCA ženklinimas.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam laikui.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Vertinimas 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Vertinimas 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Vertinimas 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Parašykite savo atsiliepimą

            2B™ Elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

            2B™ Elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

            Elektrostimuliacijos prietaisas E-Stim Systems 2B™ idealiai tinka BDSM. Jame yra 17 režimų, todėl jis siūlo nuo švelnių iki intensyvių pojūčių spektrą, puikiai tinkantį skausmui ir malonumui tyrinėti. Du kanalai leidžia tiksliai valdyti ir sustiprinti dominavimo ir paklusimo dinamiką. Garso funkcija garsus paverčia elektrostimuliacija ir suteikia unikalią dimensiją.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            17 kitų tos pačios kategorijos prekių: