Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacijos prietaisai

Naujienlaiškis

ABox™ MK 2 - Elektrostimuliacijos prietaisas "Audio" iš E-Stim Systems

"MEO" pristato "ABox Mk2", patobulintą originalųjį "ABox" iš E-Stim Systems. ABox™ Mk2 yra kompaktiškesnis, lengvesnis ir galingesnis, turi itin jautrų mikrofoną. ABox™ Mk2 yra unikalus, garso energija maitinamas elektrostimuliacijos prietaisas, kuris suteikia naują, jaudinantį prieskonį jūsų turimai elektrosex patirčiai.

Daugiau informacijos

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite neprilygstamą stimuliaciją su "ABox Mk2" iš E-Stim Systems - kur balsas arba muzika sukelia ir valdo elektrostimuliaciją!

    MEO su pasididžiavimu pristato "ABox Mk2", patobulintą originalųjį "ABox" iš E-Stim Systems. ABox™ Mk2 yra kompaktiškesnis, lengvesnis ir galingesnis, jame įrengtas itin jautrus mikrofonas. ABox™ Mk2 - tai unikalus, garsu maitinamas elektrostimuliacijos prietaisas, suteikiantis naują, jaudinantį prieskonį jūsų turimiems elektroseksui.

    Elektroseksas tampa vis labiau paplitęs, tačiau vis dar yra žmonių, kurie ieško kažko unikalaus ir naujo. Naujasis ABox Mk2 iš E-Stim Systems siūlo daugiau, nei kada nors galėjote įsivaizduoti.

    Svarbiausios "E-Stim Systems" elektrostimuliacijos prietaiso ABox™ MK2 savybės:

    • Optimizuota konstrukcija: ABox™ MK2 yra kompaktiškas ir lengvas, todėl dar praktiškesnis ir patogesnis naudoti. Patobulinta galia ir jautrumas suteikia erotinei elektrostimuliacijai naują intensyvumo ir jautrumo lygį.
    • Garsu valdoma stimuliacija: "ABox™ Mk2" gali būti valdoma akustiškai ir į dinaminį elektrostimuliacijos signalą paverčia integruoto mikrofono arba išorinio šaltinio (pvz., MP3 grotuvo) garso įvestį. Ši unikali funkcija leidžia tiesiogiai valdyti stimuliacijos intensyvumą ir ritmą savo balso niuansais, šeimininko ar dominuojančios moters balsu arba muzika.
    • Vizualinis įvesties lygio indikatorius: Išskirtinė funkcija - šviesos diodų įvesties lygio indikatorius, kuris akimirksniu suteikia grįžtamąjį ryšį apie garso įvestį. Ši vaizdinė priemonė pagerina stimuliacijos kontrolę, nes reaguoja į garso lygį realiuoju laiku.
    • Idealiai tinka, jei esate vienas: dėl stereo įvesties funkcijos solo naudotojai gali pasirinkti mėgstamus elektrostimuliacijos garso takelius ir sukurti asmeninę pojūčių patirtį. MEO savo interneto svetainėje taip pat siūlo garso takelių, specialiai sukurtų naudoti su "ABox™ Mk2", pasirinkimą.
    • Pilnas komplektas: "ABox™ Mk2" pateikiamas specialiai pritaikytame dėkle, kuriame yra lipnios gelio pagalvėlės, baterija, garso jungties kabelis ir greito naudojimo vadovas. Išsamų naudotojo vadovą taip pat galima rasti internete.


    Išlaisvinkite "ABox™ Mk2" galią: ABox™ Mk2 yra daugiau nei tik elektrostimuliacijos prietaisas - tai unikalus prietaisas, kuriame garsas derinamas su erotine stimuliacija.

    ABox™ Mk2 yra daugiau nei tik elektrostimuliacijos prietaisas, tai unikalus prietaisas, kuriame garsas derinamas su erotine stimuliacija. Nesvarbu, ar esate vienas, ar su partneriu, ABox Mk2 suteikia seansams naują kūrybiškumo ir kontrolės dimensiją, todėl kiekvienas potyris tampa unikalus.

    ABox Mk2 yra unikalus elektrostimuliacijos prietaisas, sukurtas specialiai erotinei, garso stimuliacijos elektrostimuliacijai. ABox MK2 iš E-Stim Systems ne tik sužadinamas garsu, bet ir valdomas garsu. Įvesties signalas, tiek iš įmontuoto mikrofono, tiek iš prijungto garso šaltinio, pavyzdžiui, MP3 grotuvo, paverčiamas stipriu, bet valdomu elektrostimuliacijos signalu. Tai reiškia, kad erotinę elektrostimuliaciją galima valdyti tik balso ar garso šaltinio stiprumu ir garsu.

    Sauga ir kokybė:

    Pagal įsipareigojimą E-Stim Systems įsipareigojimą užtikrinti saugą ir kokybę, "ABox™ Mk2" suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje. Elektrostimuliacijos prietaisas atitinka naujausius ES ir Jungtinės Karalystės saugos standartus, yra pažymėtas CE ženklu ir jam suteikiama viso gyvenimo garantija.

    Daugiau informacijos:

    • ABox™ MK2 iš E-Stim Systems
    • Tiekiamas specialiame dėkle su lipniomis gelio pagalvėlėmis, akumuliatoriumi, garso ryšio kabeliu ir greito naudojimo vadovu. Išsamią naudojimo instrukciją galima rasti internete.
    • Kanalai / išėjimai: Vienas kanalas, per standartinį 3,5 mm monofoninį lizdą.
    • Įvestis: vienas 3,5 mm stereofoninis lizdas.
    • Įvesties varža: 33 K Ohm
    • Įvesties jautrumas: 500 mV, 200-6000 Hz
    • Ekranas: 5 ryškūs šviesos diodai rodo įvesties lygį ir maitinimą.
    • Veikimo režimai: 2 - vidinis veikimas (mikrofonas), išorinis veikimas (linijinis įėjimas)
    • Valdikliai: slankusis jungiklis įjungimui ir išjungimui bei įvesties pasirinkimui. Sukamosios rankenėlės
    • Mikrofono jautrumą ir išėjimo lygį.
    • Išėjimo bangos forma: ribotos srovės, impulsinė kintamoji srovė.
    • Maitinimas: standartinė 9 V šarminė baterija (PP3).
    • Akumuliatoriaus veikimo laikas: priklauso nuo naudojimo, bet apytiksliai 8 valandos.
    • Pridedami priedai: 1 x 3,5 mm-2 mm TENS išvesties kabelis, 1 x 3,5 mm-3,5 mm stereofoninio ryšio garso kabelis, 4 lipnios gelinės pagalvėlės, 1 x PP3 9 V baterija, 1 x pritaikytas dėklas, 1 x trumpasis naudojimo vadovas.
    • Matmenys: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias ES ir JK saugos taisykles.
    • Integruotos saugos funkcijos, pavyzdžiui, srovės ribojimas.
    • CE ir UKCA ženklinimas.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
    • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Vertinimas 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Vertinimas 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Parašykite savo atsiliepimą

          ABox™ MK 2 - Elektrostimuliacijos prietaisas "Audio" iš E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - Elektrostimuliacijos prietaisas "Audio" iš E-Stim Systems

          "MEO" pristato "ABox Mk2", patobulintą originalųjį "ABox" iš E-Stim Systems. ABox™ Mk2 yra kompaktiškesnis, lengvesnis ir galingesnis, turi itin jautrų mikrofoną. ABox™ Mk2 yra unikalus, garso energija maitinamas elektrostimuliacijos prietaisas, kuris suteikia naują, jaudinantį prieskonį jūsų turimai elektrosex patirčiai.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          17 kitų tos pačios kategorijos prekių: