Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

BDSM Apytikris vibratorius

  • BDSM Apytikris vibratorius

Mūsų "Estim" vibratorius yra daugiau nei tik vibratorius su elektra, nes jis siūlo kur kas daugiau nei tik paviršutinišką stimuliaciją. Elektros energija prasiskverbia giliai į audinius ir raumenis, sukeldama pojūtį, kurį galima apibūdinti tik kaip ekstazę ir kvapą gniaužiantį! Stimuliuojant pajusite raumenų susitraukimus, kurie paprastai pasireiškia tik stipriausio orgazmo metu!

Daugiau informacijos

3302/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų "Estim" vibratorius yra daugiau nei tik vibratorius su elektra, nes jis siūlo daug daugiau nei tik paviršutinišką stimuliaciją. Elektros energija prasiskverbia giliai į audinius ir raumenis, sukeldama pojūtį, kurį galima apibūdinti tik kaip ekstazę ir kvapą gniaužiantį! Stimuliuojant pajusite raumenų susitraukimus, kurie paprastai pasireiškia tik stipriausio orgazmo metu!

     

    Mėgaukitės kvapą gniaužiančiu elektroseksu su šiuo galingu "Estim" vibratoriumi!

     

    Stiprios vibracijos kartu su galinga elektrostimuliacija suteikia neįtikėtinai malonių pojūčių! Naudokite vibraciją ir elektrostimuliaciją atskirai arba kartu. Ilgą "Estim" vibratoriaus rankeną visada patogu laikyti, o apvali minkšta galvutė turi visiškai lankstų kaklelį, kuris sukasi 360 laipsnių kampu, todėl visada rasite sau tinkamą kampą. Vibratoriaus galvutę sudarantis aukštos kokybės silikonas, kuriame nėra ftalatų ir kuris yra nekenksmingas kūnui, yra šilkinio švelnumo. Jis puikiai veikia su visais vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip "E-Shock-Lube" arba "Aquameo". Dėl ilgo laido "Estim" vibratorius visada po ranka, jo niekada nereikia įkrauti ar keisti baterijų!

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • Vibracija ir elektrostimuliacija: patirkite vibraciją ir elektrostimuliaciją vienu metu arba atskirai! Rinkitės iš 3 greičių ir 7 galingų vibracijos modelių bei 5 skirtingų elektrostimuliacijos lygių!
    • Lankstus kaklelis: Lankstus kaklelis sukasi 360 laipsnių kampu, kad galėtumėte įsiskverbti tobulu kampu!
    • Aukščiausios kokybės silikonas: naudodami aukštos kokybės, be ftalatų ir kūnui nekenksmingą silikoną gausite tik tai, kas geriausia jūsų kūnui! Tačiau naudokite "Estim" vibratorių tik su MEO vandens pagrindo "E-Shock" elektrodų geliu arba "Aquameo" lubrikantu.
    • Su laidu: Baterija niekada neišsikrauna, nes šis laidinis vibratorius visada suteikia visą galią, kai tik jį įjungiate!

     

    Daugiau nei tik klasikinis vibravimas: Visiškai įsielektrinkite!

     

    Šis sensacingas e-stimuliacinis vibratorius siūlo kur kas daugiau nei tik paviršutinišką stimuliaciją. Elektra prasiskverbia giliai į audinius ir raumenis, sukeldama pojūtį, kurį galima apibūdinti tik kaip visiškai įelektrinantį! Stimuliuojant pajusite raumenų susitraukimus, kurie paprastai pasireiškia tik galingo orgazmo metu! Galite rinktis iš 3 greičių, 7 vibracijos modelių ir 5 skirtingų elektrinės stimuliacijos tipų! Naudokite abi stimuliacijos rūšis kartu arba atskirai, kad patirtumėte daugybę unikalių ir dar nepatirtų pojūčių! Dėl lankstaus 360 laipsnių kampu besisukančio kaklelio galite stimuliuoti savo seksualines vietas bet kokiu kampu! Kadangi "Estim" vibratorius jungiamas į sieninį elektros lizdą, daugiau niekada nebereikės rūpintis baterijomis ar akumuliatoriais! Estim vibratoriaus galvutė pagaminta iš aukštos kokybės silikono ir yra minkšta, švelni ir šilkinė. Joje taip pat nėra ftalatų, todėl ji saugi jūsų kūnui! Vis dėlto, norėdami patirti geriausius pojūčius, naudokite "Estim" vibratorių tik su vandens pagrindo lubrikantu, pavyzdžiui, "Aquameo" arba "E-Stim Gel E-Shock". Norint jį išvalyti, tereikia šiek tiek vandens ir švelnaus muilo. Prieš ir po naudojimo apipurkškite jį mūsų VERYCLEAN purškikliu, tada nusausinkite.

     

    Įsitaisykite patogiai ir atsipalaiduokite...

     

    Atsipalaiduokite ir patogiai įsitaisykite įvesdami "Estim" vibratorių. Jei 180 cm ilgio laidas jums per trumpas, galite jį pratęsti ilgintuvu, kad ekstazinio elektrosekso metu galėtumėte dar laisviau judėti. Palepinkite save žemiau juosmens ir mėgaukitės pojūčiais, kai "Estim" vibratoriumi masažuojate lytines lūpas, klitorį ir vulvą kaip moteris arba varpą, sėklides ir žandikaulį kaip vyras. Mėgaukitės neįtikėtinais pojūčiais, kai "Estim" vibratoriumi judėsite toliau link tarpvietės ir išangės. Išbandydami skirtingus vibracijos nustatymus, galite pridėti "E-Stim" ir išsiaiškinti, koks jausmas apima intymiųjų dalių šonus, tiesiai ant viršaus arba masažuojant sukamaisiais judesiais. Kai rasite savo saldžiąją vietą, galite laikyti "Estim" vibratorių vietoje ir didinti intensyvumą, kol jūsų raumenys pulsuos, susitrauks ir virpės iš ekstazės ir laukimo! Sužinokite patys, ar norite naudoti "Estim" vibratorių iki visiško pasitenkinimo, ar norite pridėti dar vieną sekso žaisliuką! Naudokite "Estim" vibratorių su partneriu arba vieni, taip, kaip jums patinka, tačiau vieną dalyką galime pažadėti: Niekada nepamiršite orgazmo su šiuo e-stimuliaciniu vibratoriumi.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • E-stimuliacinis vibratorius, skirtas elektrosexui
    • Puikiai tinka Estim analui, Estim peniui, Estim sėklidėms, Estim klitoriui ir kt.
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 31,4 cm, galvutės skersmuo 5,7 cm, laido ilgis 178 cm
    • Išėjimo įtampa: 1-oji pakopa - 45 V, 2-oji pakopa - 55 V, 3-ioji pakopa - 65 V, 4-oji pakopa - 75 V, 5-oji pakopa - 95 V
    • Medžiaga: silikonas, ABS plastikas, kompiuteris
    • Spalva: mėlyna, juoda
    • Atsargiai Žmonėms, turintiems širdies problemų ar širdies stimuliatorių, naudoti "E-Stim" gali būti pavojinga.
    • Elektros seksas su "Estim Toys": Naudokite mūsų "E-Shock" elektrodų gelį elektroseksui! Mūsų "E-Shock" elektrosekso gelis yra "privalomas" bet kokiai e. stimuliacijos formai. Mūsų elektrogelis užtikrina maksimalų laidumą tarp odos ir prietaiso, sustiprindamas laidumą. Taip užtikrinama didesnė visų erogeninių zonų stimuliacija.
    • Apytiksliai žaisti: "E-Stim" vibratorius yra maitinamas elektra ir turi būti įjungtas į sieninį elektros lizdą. Jis turi keletą greičio nustatymų ir vibracijos modelių, taip pat papildomą funkciją - elektrostimuliaciją, kuri elektriniais impulsais stimuliuoja nervų galūnėles ir padidina malonumo pojūtį. Vibratorių "E-Stim" galima naudoti įvairiais seksualiniais tikslais, pavyzdžiui, masturbacijai, seksui ar BDSM. Juo galima stimuliuoti įvairias kūno erogenines zonas, pavyzdžiui, klitorį, spenelius ar varpą, ir jis ypač tinka tiems, kurie mėgsta stiprią vibraciją arba nori eksperimentuoti su seksualine e-stimuliacija.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    drives her crazy

    drives her crazy she gets so horny and screams with delight

      Vertinimas 

      Intensivere und länger anhaltende Orgasmen - aber nicht nur!

      Der Estim-Dildo (Elektrostimulations-Dildo) ist ein ganz besonderes Sexspielzeug, das elektrische Impulse nutzt, um einzigartige und intensive Empfindungen zu erzeugen. Das Gerät ist wirkich von allerhöchster Qualität und mit gar nichts zu vergleichen. Ich kann es wirklich sowohl für Frauen als auch für Männer empfehlen.

      Hier sind einige Vorteile, die dieser Estim-Dildo bietet:

      1. Vielfältige Empfindungen: Der Estim-Dildo kann eine breite Palette von Empfindungen erzeugen, von sanftem Kribbeln bis hin zu stärkeren, pulsierenden Schlägen. Durch die Anpassung der Intensität und der Art der elektrischen Impulse können Benutzer das gewünschte Vergnügen und die gewünschte Stimulation erreichen.

      2. Muskelaufbau und Training: Elektrostimulation kann dabei helfen, die Beckenbodenmuskulatur zu trainieren und zu stärken. Eine stärkere Beckenbodenmuskulatur kann zu intensiveren Orgasmen und einer verbesserten sexuellen Leistungsfähigkeit führen.

      3. Hands-free Stimulation: Der Estim-Dildo bietet die Möglichkeit, ohne den Einsatz der Hände oder manuellen Bewegungen stimuliert zu werden. Dies kann besonders vorteilhaft sein, um sich auf andere erogene Zonen oder das Zusammenspiel mit einem Partner zu konzentrieren.

      4. Vielseitigkeit: Der Estim-Dildo ist sowohl für vaginale als auch anale Anwendungen geeignet, was ihn zu einem vielseitigen Spielzeug für alle Geschlechter und Vorlieben macht.

      5. Neue Erfahrungen: Für viele Benutzer kann die Verwendung eines Estim-Dildos ganz sicherlich eine neue Welt der sexuellen Empfindungen eröffnen, die sie zuvor nicht erlebt haben. Dies kann das Liebesleben bereichern und neue, aufregende Möglichkeiten bieten.

      6. Orgasmusintensität: Die Verwendung von Estim-Dildos führt zu intensiveren und länger anhaltenden Orgasmen. Das kann besonders vorteilhaft sein, wenn man auf der Suche nach neuen Wegen ist, um sexuelle Höhepunkte zu erreichen.

      • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Love this first estim toy.

      Different levels provide awesome stim for all over the body - the lowest level for the privates is...well...shockingly pleasurable. The higher levels for other parts provide nice sensations. Going back and forth generates such strong sexual feelings, and ultimately great Os.

        Vertinimas 

        Wow - verwöhnt oder bestraft

        Sehr gut und für Stimulation von sanft bis sehr hart. Einfach zu bedienen und super Qualität

          Parašykite savo atsiliepimą

          BDSM Apytikris vibratorius

          BDSM Apytikris vibratorius

          Mūsų "Estim" vibratorius yra daugiau nei tik vibratorius su elektra, nes jis siūlo kur kas daugiau nei tik paviršutinišką stimuliaciją. Elektros energija prasiskverbia giliai į audinius ir raumenis, sukeldama pojūtį, kurį galima apibūdinti tik kaip ekstazę ir kvapą gniaužiantį! Stimuliuojant pajusite raumenų susitraukimus, kurie paprastai pasireiškia tik stipriausio orgazmo metu!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: