Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Analinis kiaušinis "Estim Pro" - vibruojantis kiaušinis su elektrostimuliacija

Šis vibruojantis kiaušinis su e-stimuliatoriumi taps jūsų asmenine įelektrinančių orgazmų paslaptimi! Galingais vidiniais varikliais aprūpintas "Estim Egg" užtikrina intensyvią vibraciją ir elektrostimuliaciją be papildomų stimuliatorių ar laidų. Puikus sekso žaislas visiems, kurie nori patirti jaudinantį elektrostimuliacijos pasaulį paprastu būdu!

Daugiau informacijos

3421/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis vibruojantis kiaušinis su e-stimuliatoriumi taps jūsų asmenine įelektrinančių orgazmų paslaptimi! Galingais vidiniais varikliais aprūpintas "Estim Egg" užtikrina intensyvią vibraciją ir elektrostimuliaciją be papildomų stimuliatorių, laidų ar elektrodų. Puikus sekso žaislas visiems, kurie nori patirti jaudinantį elektrostimuliacijos pasaulį paprastu būdu! Leiskite savo partneriui diskretiškai jus patenkinti arba nubausti ir mėgaukitės giliomis, pulsuojančiomis malonumo akimirkomis!

     

    "E-Stim Pro" vibracinis kiaušinis su nuotolinio valdymo pulteliu: elektrinantis malonumas vienu mygtuko paspaudimu!

     

    Keiskite stimuliaciją: pasirinkite 3 elektrostimuliacijos intensyvumus ir 2 Estim modelius, taip pat 3 vibracijos greičius ir 2 vibracijos modelius. Atraskite nesuskaičiuojamą daugybę derinių, kad rastumėte idealią stimuliaciją. Vibraciją ir elektrostimuliaciją galima valdyti nepriklausomai, todėl galėsite patirti būtent tai, ko norite. Dėl kompaktiško dizaino ir tylaus variklio šis kiaušinėlis teikia itin diskretišką malonumą. Dėl grįžtamojo dirželio kiaušinėlį galima visiškai įkišti analiniu arba vaginaliniu būdu, o jo intensyvus vidinis stimuliavimas neturi sau lygių.

     

    Valdymas yra jūsų rankose: pridedamas belaidis nuotolinio valdymo pultelis turi kompaktišką ekraną, kuriame rodoma, kokia vibracijos funkcija ir kokio intensyvumo elektrostimuliacija šiuo metu aktyvi. Kiaušinėlio paviršiuje esantys tekstūriniai grioveliai sustiprina stimuliaciją ir suteikia dar intensyvesnę patirtį!

     

    Valdymas rankomis: Belaidis nuotolinio valdymo pultelis nustato naujus erotinių ar net dominuojančių staigmenų standartus. Įsivaizduokite vakarą su partneriu, kai visiškai atsisakote kontrolės. Slaptas mygtuko paspaudimas vidury vakarienės ar vakarėlyje staiga sukelia įelektrinantį impulsą ar intensyvią vibraciją giliai jūsų kūne.

     

    Aukštos kokybės medžiagos: vibruojantis kiaušinis įkraunamas per pridedamą USB įkrovimo laidą ir pagamintas iš aksominio švelnumo silikono, kuriame nėra ftalatų ir latekso. Kad patirtis būtų geriausia, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo elektrodų gelį.

     

    Sekso žaislas su vibracija ir elektrostimuliacija suteikia daugybę galimybių BDSM kontekste suintensyvinti žaidimą tarp malonumo ir skausmo, dominavimo ir pasidavimo, kontrolės ir pasidavimo. Štai keletas galimų pritaikymų ir technikų, kaip visapusiškai išnaudoti sekso žaislų "Estim" potencialą:

     

    Pradėkite nuo švelnių vibracijų, kadpadidintumėte paklusnaus partnerio jautrumą. Po kurio laiko elektrostimuliaciją sustiprinkite, taip padidindami susijaudinimo ir kartu padidinto jautrumo pojūtį.

     

    Kontroliuojamas malonumas: dominuojantis partneris gali kontroliuoti vibracijos ir elektrostimuliacijos intensyvumą ir ritmą. Tai leidžia nuolankųjį partnerį privesti prie orgazmo slenksčio ir vėl jį sustabdyti (erzinimas ir neigimas).

     

    Bausmė ir apdovanojimas: aukštesnio lygio elektrostimuliaciją naudokite kaip "bausmę", o vibraciją - kaip "apdovanojimą". Tai gali padėti nuolankiajam pajusti, kad jis turi "užsitarnauti" malonumą.

     

    Pririšimas: paklusnusis partneris surišamas, o sekso žaisliukas "Estim" naudojamas bejėgiškumo jausmui sukurti. Ryšio ir erotinės elektros stimuliacijos derinys gali sustiprinti paklusnumo jausmą.

     

    Pojūčių atėmimas: užriškite partneriui akis ir naudokite ausų kamštukus, kad išjungtumėte kitus pojūčius. Tai padidina dėmesį į elektrinę stimuliaciją ir vibraciją, o tai padidina patyrimo intensyvumą.

     

    Vaidmenų žaidimai: Kaip "medicininį prietaisą" klinikoje.

     

    Derinimas su kitais sekso žaislais: Naudokite "Estim" sekso žaislą kartu su kitais BDSM reikmenimis, pavyzdžiui, batukais, spenelių spaustukais ar vašku. Priklausomai nuo konteksto, tai gali padidinti malonumą arba skausmą.

     

    Patarimas: norėdami patirti ypač intensyvią patirtį, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo elektrodų gelį, pavyzdžiui, mūsų ESHOCK lubrikantą. Prieš ir po naudojimo turėtumėte nuvalyti sekso žaislą "Estim" mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu.

     

    Pasiduokite elektrinančiai įtaigai ir patirkite ekstazišką stimuliaciją, kuri viską nustumia į šešėlį!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Estim Anal Egg - analinis vibratorius su elektrostimuliacija
    • Su nuotolinio valdymo pulteliu
    • Išmatavimai: 1: Bendras ilgis apie 81 mm, didžiausias įterpiamas skersmuo apie 41 mm, ištraukimo dirželio ilgis apie 89 mm.
    • Medžiagos: silikonas, ABS plastikas
    • Pastaba: veikia su 1 baterija CR2032, kuri yra komplekte.
    • Sekso žaislai su vibracija ir elektriniu stimuliavimu gali būti jaudinantis BDSM seanso priedas, nors saugumas visada turėtų būti prioritetas. Svarbu iš anksto nustatyti aiškias ribas ir saugius žodžius ir visada atkreipti dėmesį į partnerio reakcijas. Elektrostimuliacija visada turėtų būti naudojama atsargiai ir atidžiai perskaičius gamintojo naudojimo instrukcijas.
    • Pažinkite žavų erotinės elektrostimuliacijos pasaulį su MEO - vienu iš e-stimuliacijos produktų pramonės lyderių. Turėdami ilgametę patirtį, sukūrėme išskirtinį gaminių asortimentą, kuris padės įgyvendinti net ir drąsiausias fantazijas. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Pajuskite intensyvų ir unikalų elektros impulsų, pulsuojančių giliai jūsų viduje, pojūtį. Mūsų "E-Stim" dildės ir analiniai kaiščiai yra ne tik ergonomiškai suprojektuoti, bet ir užtikrina saugų bei malonų naudojimą kvapą gniaužiančioms akimirkoms. Elektriniai varpos žiedai: pakelkite savo susijaudinimą į naują lygį! Mūsų varpos žiedai žada ne tik kietesnę ir ilgesnę erekciją, bet ir dilgčiojantį malonumą, kuris sustiprėja po kiekvieno prisilietimo. Elektro pagalvėlės ir elektrodai: Puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams. Uždėkite juos ten, kur labiausiai norite mėgautis elektrostimuliacija, ir patirkite visiškai naują pojūčių spektrą. "E-Stim" valdikliai: nuo švelnaus dilgčiojimo iki intensyvių pliūpsnių - mūsų valdikliai leidžia jums visiškai kontroliuoti savo elektrinius nuotykius. MEO - tai kokybė, saugumas ir inovacijos. Visi mūsų gaminiai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir siūlo geriausią erotinę elektrostimuliaciją. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų "Estim" gaminių įvairovės ir pasinerkite į elektrinės ekstazės pasaulį.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Für mich ist die Elektrostimulation nichts

    Für mich ist die Elektrostimulation nichts. Für Leute die darauf stehen ist es bestimmt toll aber mein Fall ist es nicht. Ansonsten ist das Teil gut gemacht und die Vibration ist stark.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Primer contacto satisfactorio

    Ha sido la primera vez que pruebo con la electroestimulación así que no puedo comparar pero me ha gustado y es fácil de utilizar y muuuy placentera la experiencia, así que le pongo 5 estrellas por que he quedado satisfecho también con este producto

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Klasse

    Das Produkt hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Die Größe und Form des Eies ist genau richtig (nicht zu klein, aber auch nicht zu groß) und das Material ist wirklich super. Wie stark die elektrische Funktion tatsächlich ist, hat mich beim ersten Test überrascht. Wirklich mal was anderes in Kombination mit der Vibration. Das Ding macht auf jeden Fall sehr viel Spaß und hat es sich auf jeden Fall verdient, einen festen Platz in unserer Schublade zu bekommen.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fun with a shock!

    This really got my sub wet and wild. I was afraid she might short something out with all the waterworks it produced. It excites her to the point she was able to achieve a squirting experience, something that's only happened twice before. A big turn on for me, I can see us wearing this item out and buying more!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Electrifying!

    My submissive friend she loved it when I amped it up a little inside her the throbbing she enjoyed from the shocks she couldn't get enough of it.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Zuckende Orgasmen aber nicht nur....

    Was das elektrische Ei selbst betrifft:
    Die angegebenen Maße sind sehr genau und es gibt auch keine scharfen oder unebenen Gusskanten. Von der Haptik her wirkt das Spielzeug sehr hochwertig und angenehm. Die Größe könnte unter Umständen für einen Anfänger zu groß sein, aber da ist ja jeder Mensch anders. Meiner Meinung nach ist es von der Größe her perfekt und von der Form her super. Er trägt nicht auf, so dass man ihn versteckt unter der Kleidung tragen kann und der männliche G-Punkt wird genau getroffen, was bei den Vibrationen ab und zu ungewollte feuchte Hosen bedeutet.

    Nun zur Funktion:
    Die Vibrationen sind der absolute Wahnsinn. Ich habe schon viele Sexspielzeuge getestet, aber die meisten sind sehr schwach auf der Brust. Dieses Prachtstück ist alles andere als schwach, man spürt die Vibration dauerhaft sehr gut, auch beim normalen Gehen, beim Sport treiben oder beim Sitzen. Die Programme sind, wie ich finde, sehr abwechslungsreich und angenehm bis aufregend. Die Elektostimulation ist, wie ich finde, sehr stark. Wer also im BDSM-Bereich unterwegs ist und jemanden bestrafen möchte und/oder auf Tease & Denial steht, ist hier genau richtig. Für mich war das Gefühl etwas ungewohnt aber super super geil, wobei das Zucken meines Schwanzes meinen Freund sehr angeturnt hat. Es ist auch sehr schwer, sich gegen die Vibrationen zu wehren. Beim Bettsport ist das für die Bewegung sehr förderlich :-)

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ein geiles Toy...

    Ob alleine oder zu zweit. Spass und Orgasmen sind garantiert!
    Die verschiedenen Estim-Stufen sind leicht einzustellen und die Elektrostimulation ist der Wahnsinn.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Analinis kiaušinis "Estim Pro" - vibruojantis kiaušinis su elektrostimuliacija

    Analinis kiaušinis "Estim Pro" - vibruojantis kiaušinis su elektrostimuliacija

    Šis vibruojantis kiaušinis su e-stimuliatoriumi taps jūsų asmenine įelektrinančių orgazmų paslaptimi! Galingais vidiniais varikliais aprūpintas "Estim Egg" užtikrina intensyvią vibraciją ir elektrostimuliaciją be papildomų stimuliatorių ar laidų. Puikus sekso žaislas visiems, kurie nori patirti jaudinantį elektrostimuliacijos pasaulį paprastu būdu!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: