Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Spanking produktai

Naujienlaiškis

Raudona slapper iš Mauvais Garçon MEO serijos

Mūsų slapper yra nepakeičiama BDSM įrangos priemonė, nes leidžia tiksliai nustatyti bausmės intensyvumą ir atsižvelgti į individualias dalyvių ribas bei pageidavimus. Be to, ergonomiška medinė rankena leidžia tiksliai valdyti ir valdyti, o tai ypač naudinga ilgesnių seansų metu.

Daugiau informacijos

3824/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite geriausią BDSM seansų priedą: mūsų slapper puristinio dizaino įrenginyje funkcionalumas dera su estetine elegancija. Ši nepaprasta priemonė ne tik vizualiai papuoš jūsų kolekciją, bet ir garantuos intensyvius potyrius visiems dalyviams.

    Turi tvirtą rudą medinę rankeną ir dvigubą dirželį iš aukštos kokybės PU odos slapper pasižymi įspūdingu 47 cm ilgiu (įskaitant 18 cm ilgio rankeną) ir 5 cm pločiu. Kruopštus veganiškos odos sujungimas su medine rankena dviem varžtinėmis jungtimis žada ne tik maksimalų saugumą naudojant, bet ir nepaprastą tvirtumą.

    Dizainas gerai apgalvotas: stora, ergonomiškos formos rankena patogiai įsitaiso rankoje ir kartu su lanksčiu dirželiu užtikrina patogų svorį ir puikią pusiausvyrą. Tai palengvina valdymą ir suteikia malonumą naudoti. slapper idealiai tinka BDSM entuziastams, ieškantiems aksesuaro nepaklusniems subinėms drausminti, nes labai lankstus dirželis užtikrina reikiamą smūgio stiprumą.

    Derinkite slapper su kitais BDSM reikmenimis, tokiais kaip antrankiai, akių raištis ir lazda, kad sukurtumėte autentišką sceną. Nesvarbu, ar pageidaujate švelnios bausmės, ar stipraus pliaukštelėjimo, šis universalus slapper prisitaiko prie jūsų poreikių ir priverčia visų BDSM gerbėjų širdis plakti greičiau.

    Mūsų slapper yra nepakeičiama BDSM įrangos priemonė, nes leidžia tiksliai dozuoti bausmės intensyvumą ir taip reaguoti į individualias dalyvių ribas ir pageidavimus. Be to, ergonomiška medinė rankena leidžia tiksliai valdyti ir valdyti, o tai ypač naudinga ilgesnių seansų metu.

    Istoriškai susiklostęs šlepečių naudojimas mokyklinėse disciplinose suteikia joms tam tikrą autoriteto ir griežtumo aurą, kuri dažnai pageidautina BDSM seansuose. slapper tarnauja ne tik kaip fizinė, bet ir kaip psichologinė priemonė, stiprinanti dominavimo ir paklusnumo dinamiką.

    Tradicinės reikšmės ir šiuolaikinio pritaikymo derinys daro slapper ypač žavią priemonę. Galimybė vienu įrankiu sukurti tokį platų pojūčių spektrą - nuo subtilios stimuliacijos iki intensyvaus malonumo ir skausmo - suteikia nepakartojamą patirtį abiem partneriams. Poliuretano odos naudojimas šiuolaikinėje "Slapper" versijoje taip pat patinka augančiai BDSM praktikų bendruomenei, kuri vertina veganiškus ar negyvūninius produktus, tačiau dėl to nenukenčia žaidimų kokybė ar veiksmingumas.

    Apskritai slapper yra pavyzdys, kaip tradicines priemones galima integruoti į šiuolaikinę BDSM kultūrą ir pritaikyti šiuolaikiniams standartams bei vertybėms. Jos populiarumas pabrėžia nuolatinį žavėjimąsi universaliomis, veiksmingomis ir psichologiškai patraukliomis bausmių ir disciplinos meno priemonėmis ir jų poreikį.

    Daugiau informacijos:

    • DAUGIAU INFORMACIJOS: BDSM slapper iš Mauvais Garçon Serijos iš MEO
    • Medžiaga: mediena, veganiška PU oda
    • Išmatavimai: Sudėtis: 47 cm ilgio (įskaitant 18 cm ilgio rankeną) ir 5 cm pločio.
    • Valymas: Po naudojimo naudokite VERYCLEAN purškiklį.
    • Naudojant mūsų šlepetes, svarbu visada laikytis SSC (Safe, Sane, and Consensual) principų. Saugumas, sveikas protas ir abipusis sutikimas yra atsakingo elgesio BDSM bendruomenėje kertiniai akmenys. Svetainė slapper turėtų naudotis tik tie žmonės, kurie žino apie riziką ir imasi reikiamų priemonių, kad išvengtų žalos. Rekomenduojama iš anksto susipažinti su saugų naudojimą užtikrinančiomis technikomis ir praktika. Slapukavimas gali sukelti stiprias emocijas, todėl svarbu, kad dalyvaujančios šalys susitartų dėl aiškių ribų ir signalų. BDSM veikla visada turėtų būti vykdoma abipusiu sutikimu, informuotai ir saugioje aplinkoje, kad būtų užtikrinta visų dalyvių gerovė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Gut für Anfänger geeignet

    Gut für Anfänger geeignet. Sieht toll aus

      Vertinimas 

      Schön anzusehen , aber …

      Bisher immer sehr zufrieden gewesen mit meinen Bestellungen hier.
      Aber diesmal leider nur 2 Sterne .
      Für die stylische Optik und die gute Idee.
      Doch leider schlecht verarbeitet.
      Bei der ersten Session ist das Band schon ausgerissen .
      Also eigentlich eher für Kuschel SM
      Schade

        Vertinimas 

        Fun times

        What fun! It makes a loud slapping noise that sounds much worse than it is... exciting! While nice for nice rosy skin, would take a lot of effort to make marks.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Raudona slapper iš Mauvais Garçon MEO serijos

          Raudona slapper iš Mauvais Garçon MEO serijos

          Mūsų slapper yra nepakeičiama BDSM įrangos priemonė, nes leidžia tiksliai nustatyti bausmės intensyvumą ir atsižvelgti į individualias dalyvių ribas bei pageidavimus. Be to, ergonomiška medinė rankena leidžia tiksliai valdyti ir valdyti, o tai ypač naudinga ilgesnių seansų metu.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          10 kitų tos pačios kategorijos prekių: