Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

MJ™ elektrodas iš E-Stim Systems

MJ™ elektrodas iš E-Stim Systems yra naujoviškas mūsų populiaraus flanšinio elektrodo ir mažojo Torpedo™ elektrodo geriausių savybių derinys. MJ™ elektrodą sukūrė kūrybingiausi protai iš E-Stim Systems kad suteiktų jums universalią ir malonią elektrostimuliacijos patirtį.

Daugiau informacijos

3796/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MJ™ elektrodas iš "E-Stim Systems": unikalus naudotojo komforto ir intensyvios stimuliacijos derinys!

    MJ™ elektrodas iš "E-Stim Systems": unikalus naudotojo komforto ir intensyvios stimuliacijos derinys! E-Stim Systems yra naujoviškas geriausių mūsų populiaraus flanšinio elektrodo ir mažo Torpedo™ elektrodo savybių derinys. MJ™ elektrodą sukūrė kūrybingiausi protai iš E-Stim Systems kad suteiktų jums universalią ir malonią elektrostimuliacijos patirtį.

    Pagrindinės MJ™ elektrodo savybės:

    • Bipolinis, įdedamas elektrodas: M MJ™ tai bipolinis, įterpiamas elektrodas, kuris užtikrina intensyvią elektrostimuliaciją tiek vidiniam, tiek išoriniam naudojimui.
    • Lengvai įdedamas ir patogus: elektrodo galvutė MJ™ 38 mm skersmens galvutė leidžia lengvai įsiskverbti ir patogiai jaustis įdedant, todėl šis elektrodas tinka tiek vaginalinei, tiek analinei stimuliacijai.
    • Flanšinis pagrindas saugumui ir papildomam kontaktui užtikrinti: Didelis flanšinis pagrindas ne tik užtikrina saugumą, nes neleidžia įvesti per giliai, bet ir suteikia papildomą kontaktinį paviršių. Ši savybė ypač vertinama naudojant vaginaliniu būdu, nes taip stimuliuojama ir lūpų sritis.
    • Aukštos kokybės konstrukcija: MJ™ elektrodas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir skirtas ilgai tarnauti. Jį galima net išardyti valymui, jam suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.


    Matmenys ir techniniai duomenys

    MJ™ iš E-Stim Systems yra bipolinis, įkišamas elektrodas, specialiai sukurtas vaginalinei ir analinei elektrostimuliacijai. Jo bendras ilgis 135 mm, o įterpiamas ilgis 95 mm, todėl juo galima atlikti gilią ir patenkinamą elektrostimuliaciją. Elektrodo galvutės skersmuo yra 38 mm, o perimetras - 119 mm, todėl užtikrinamas optimalus elektrinis kontaktas. Pagrindo skersmuo yra 50 mm, o tai padeda užtikrinti stabilumą ir saugumą naudojant elektrodą. MJ™ elektrodas sveria 366 g, todėl patogiai ir saugiai laikosi rankoje. Bazėje yra du 4 mm lizdai, skirti prijungti prie visų standartinių elektrostimuliacijos prietaisų (jei reikia, su mūsų adapteriais). Dėl tokio savybių derinio MJ™ elektrodas yra fantastiškas pasirinkimas mūsų klientams, norintiems ištobulinti analinę ar vaginalinę elektrostimuliaciją.

    Valymas ir priežiūra:

    Norėdami išvalyti MJ™ elektrodą, galite jį tiesiog nuplauti šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba naudoti VERYCLEAN purškiklį. Prieš laikydami įsitikinkite, kad "MJ™ Electrode", įskaitant lizdus, yra visiškai sausas.

    Rekomendacijos optimaliam naudojimui:

    Kad galėtumėte optimaliai naudotis "MJ™ Electrode", turėtumėte naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pvz. Tai palengvina analinį/vaginalinį įvedimą ir pagerina elektrinį laidumą. Venkite naudoti silikono pagrindo arba hibridinius lubrikantus ir atkreipkite dėmesį, kad elektrodai iš E-Stim Systems nesuderinami su prezervatyvais.

    "MJ™" elektrodas: privalomas elektrosekso mėgėjams!

    Unikalaus dizaino ir aukštos kokybės konstrukcijos "MJ™" elektrodas yra įdomus ir universalus pasirinkimas seksualinės elektrostimuliacijos mėgėjams. Nesvarbu, ar tai būtų vaginalinis, ar analinis prietaisas, jis suteikia saugią, patogią ir stimuliuojančią patirtį!

    Daugiau informacijos:

    • MJ™ elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įterpiamas
    • Bendras ilgis: 135 mm
    • Įstatomas ilgis: 95 mm
    • Galvutės skersmuo: 38 mm
    • Galvutės perimetras/apskritimas: 119 mm
    • Pagrindo skersmuo: 50 mm
    • Svoris: 366 g
    • Jungtys: 2 x 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Empfehlenswert

    Diese Elektrode von MEO erfüllt den Zweck voll und ganz, insesondere bei der Analstimulation. Die Beschreibung ist verständlich und entspricht dem Verwendungszweck. Ich würde sie jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      Vertinimas 

      Amazing

      Definitely changed the way I play!
      The feeling is unbelievable

        Parašykite savo atsiliepimą

        MJ™ elektrodas iš E-Stim Systems

        MJ™ elektrodas iš E-Stim Systems

        MJ™ elektrodas iš E-Stim Systems yra naujoviškas mūsų populiaraus flanšinio elektrodo ir mažojo Torpedo™ elektrodo geriausių savybių derinys. MJ™ elektrodą sukūrė kūrybingiausi protai iš E-Stim Systems kad suteiktų jums universalią ir malonią elektrostimuliacijos patirtį.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: