Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Estim butt plug Pro - Analinis vibratorius su elektrostimuliacija

Patirkite elektrizuojantį nuotykį savo klasėje su šiuo anatomiškai suformuotu "Estim" butt plug - nuo švelnaus iki kieto! Vibruojantis silikoninis analinis kaištis "E-Stim Pro" sujungia tradicinę analinę stimuliaciją su jaudinančiu elektrostimuliacijos pasauliu, be maitinimo šaltinio, laidų ar elektrodų.

Daugiau informacijos

3422/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Patirkite elektrizuojantį nuotykį savo klasėje su šiuo anatomiškai suformuotu "Estim" butt plug - nuo švelnaus iki kieto! Vibruojantis silikoninis analinis kaištis "E-Stim Pro" sujungia tradicinę analinę stimuliaciją su jaudinančiu elektrostimuliacijos pasauliu, be maitinimo šaltinio, laidų ar elektrodų. Patirkite išpildantį įsiskverbimo pojūtį kartu su gundančiais elektros impulsais giliai savo kūne!

     

    "E-Stim Pro" analinis kaištis su nuotolinio valdymo pulteliu: šis "EStim" sekso žaisliukas sukels revoliuciją jūsų meilės gyvenime!

     

    Rinkitės tarp švelnaus ir kieto: pasirinkite 5 vibracijos ir 5 elektrostimuliacijos funkcijas, kad patirtumėte didžiausią analinį malonumą. Naudokite vibraciją ir elektrostimuliaciją atskirai arba kartu, kad rastumėte sau tinkamiausią analinę stimuliaciją. Naudokite šį Estim butt plug papildomam malonumui su elektriniu smūgiu sekso su partneriu metu arba mėgaukitės vien tik butt plug, kad suteiktumėte ypatingą pojūtį savo seansui.

     

    Belaidis valdymas: MEO "E-Stim Pro" sekso žaislai turi belaidį nuotolinio valdymo pultelį su dideliu, lengvai įskaitomu ekranu, todėl visada tiksliai žinosite, kokia vibracija ir srovė yra aktyvi. Puikiai tinka rasti idealų vibracijos ir elektrostimuliacijos derinį, kad jūsų malonumas pakiltų į naują lygį.

     

    Perduokite valdymą į rankas: Belaidis nuotolinio valdymo pultas nustato naujus erotinių ar net dominuojančių staigmenų standartus. Įsivaizduokite vakarą su partneriu, kai visiškai perduodate valdžią į savo rankas. Vidury vakarienės ar vakarėlio metu slaptas mygtuko paspaudimas staiga paleidžia įelektrinantį impulsą ar gilią vibraciją giliai jūsų kūne.

     

    Gryna prabanga: kiekvienas MEO "E-Stim Pro" serijos gaminys įkraunamas per pridedamą USB įkrovimo laidą ir pagamintas iš aksominio švelnumo silikono, kuriame nėra ftalatų ir latekso - saugi ir ypač maloni patirtis. Kad patirtumėte didžiausią malonumą, rekomenduojame naudoti su vandens pagrindo elektrodų geliu.

     

    Sekso žaislas su vibracija ir elektrostimuliacija suteikia daugybę galimybių BDSM kontekste suintensyvinti žaidimą tarp malonumo ir skausmo, dominavimo ir pasidavimo, kontrolės ir pasidavimo. Štai keletas galimų pritaikymų ir technikų, kaip visapusiškai išnaudoti sekso žaislų "Estim" potencialą:

     

    Pradėkite nuo švelnių vibracijų, kadpadidintumėte paklusnaus partnerio jautrumą. Po kurio laiko elektrostimuliaciją sustiprinkite, taip padidindami susijaudinimo ir kartu padidinto jautrumo pojūtį.

     

    Kontroliuojamas malonumas: dominuojantis partneris gali kontroliuoti vibracijos ir elektrostimuliacijos intensyvumą ir ritmą. Tai leidžia nuolankųjį partnerį privesti prie orgazmo slenksčio ir vėl jį sustabdyti (erzinimas ir neigimas).

     

    Bausmė ir apdovanojimas: aukštesnio lygio elektrostimuliaciją naudokite kaip "bausmę", o vibraciją - kaip "apdovanojimą". Tai gali padėti nuolankiajam pajusti, kad jis turi "užsitarnauti" malonumą.

     

    Pririšimas: paklusnusis partneris surišamas, o sekso žaisliukas "Estim" naudojamas bejėgiškumo jausmui sukurti. Ryšio ir erotinės elektros stimuliacijos derinys gali sustiprinti paklusnumo jausmą.

     

    Pojūčių atėmimas: užriškite partneriui akis ir naudokite ausų kamštukus, kad išjungtumėte kitus pojūčius. Tai padidina dėmesį į elektrinę stimuliaciją ir vibraciją, o tai padidina patyrimo intensyvumą.

     

    Vaidmenų žaidimai: Kaip "medicininį prietaisą" klinikoje.

     

    Derinimas su kitais sekso žaislais: Naudokite "Estim" sekso žaislą kartu su kitais BDSM reikmenimis, pavyzdžiui, batukais, spenelių spaustukais ar vašku. Priklausomai nuo konteksto, tai gali padidinti malonumą arba skausmą.

     

    Patarimas: norėdami patirti ypač intensyvią patirtį, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo elektrodų gelį, pavyzdžiui, mūsų ESHOCK lubrikantą. Prieš ir po naudojimo turėtumėte nuvalyti sekso žaislą "Estim" mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu.

     

    Leiskite sau pasilepinti šiuo tobulu e-stimuliatoriumi butt plug ir padidinkite savo malonumą su dilgčiojimu, kokio dar niekada nepatyrėte!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Estim butt plug - analinis vibratorius su elektrostimuliacija
    • Su nuotolinio valdymo pulteliu
    • Su 3 skirtingais Estim intensyvumais, 2 stimuliacijos modeliais, 3 vibracijos greičiais ir 2 vibracijos modeliais.
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 104 mm, įterpiamas ilgis 81 mm, didžiausias įterpiamas skersmuo 41 mm.
    • Medžiaga: silikonas ir ABS plastikas.
    • Pastaba: veikia su 1 CR2032 baterija, kuri yra komplekte.
    • Sekso žaislai su vibracija ir elektriniu stimuliavimu gali būti jaudinantis BDSM seanso priedas, nors saugumas visada turėtų būti prioritetas. Svarbu iš anksto nustatyti aiškias ribas ir saugius žodžius ir visada atkreipti dėmesį į partnerio reakcijas. Elektrostimuliacija visada turėtų būti naudojama atsargiai ir atidžiai perskaičius gamintojo naudojimo instrukcijas.
    • Pažinkite žavų erotinės elektrostimuliacijos pasaulį su MEO - vienu iš e-stimuliacijos produktų pramonės lyderių. Turėdami ilgametę patirtį sukūrėme išskirtinį gaminių asortimentą, kuris padės įgyvendinti net ir drąsiausias fantazijas. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Pajuskite intensyvų ir nepakartojamą elektros impulsų, pulsuojančių giliai jūsų viduje, pojūtį. Mūsų "E-Stim" dildės ir analiniai kaiščiai yra ne tik ergonomiškai suprojektuoti, bet ir užtikrina saugų bei malonų naudojimą kvapą gniaužiančioms akimirkoms. Elektriniai varpos žiedai: pakelkite savo susijaudinimą į naują lygį! Mūsų varpos žiedai žada ne tik kietesnę ir ilgesnę erekciją, bet ir dilgčiojantį malonumą, kuris sustiprėja po kiekvieno prisilietimo. Elektros pagalvėlės ir elektrodai: Puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams. Uždėkite juos ten, kur labiausiai norite mėgautis elektrostimuliacija, ir patirkite visiškai naują pojūčių spektrą. "E-Stim" valdikliai: nuo švelnaus dilgčiojimo iki intensyvių pliūpsnių - mūsų valdikliai leidžia jums visiškai kontroliuoti savo elektrinius nuotykius. MEO - tai kokybė, saugumas ir inovacijos. Visi mūsų gaminiai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir siūlo geriausią erotinę elektrinę stimuliaciją. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų "Estim" gaminių įvairovės ir pasinerkite į elektrinės ekstazės pasaulį.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Vertinimas 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Estim butt plug Pro - Analinis vibratorius su elektrostimuliacija

        Estim butt plug Pro - Analinis vibratorius su elektrostimuliacija

        Patirkite elektrizuojantį nuotykį savo klasėje su šiuo anatomiškai suformuotu "Estim" butt plug - nuo švelnaus iki kieto! Vibruojantis silikoninis analinis kaištis "E-Stim Pro" sujungia tradicinę analinę stimuliaciją su jaudinančiu elektrostimuliacijos pasauliu, be maitinimo šaltinio, laidų ar elektrodų.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: