Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Mažas Flo™ vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

Mažasis "Flo™" elektrodas yra gražaus dizaino, aukštos kokybės, įkišamas elektrodas, kuris yra veiksmingas ir patogus seksualinei elektrostimuliacijai. Dėl unikalios konstrukcijos šis elektrodas yra universalus ir vaginalinei, ir analinei stimuliacijai.

Daugiau informacijos

3786/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mažasis "Flo™" elektrodas iš "E-Stim Systems": plonas ir universalus elektrodas seksualinei elektrostimuliacijai.

    Mažasis "Flo™" elektrodas yra gražaus dizaino, aukštos kokybės, įterpiamas elektrodas, veiksmingas ir patogus seksualinei elektrostimuliacijai. Dėl savo unikalios konstrukcijos jis yra universalus elektrodas tiek vaginalinei, tiek analinei stimuliacijai.

    Ergonomiškas dizainas dar didesniam malonumui:

    Anatominės formos elektrodą dėl lygaus paviršiaus ypač lengva įvesti, o platesnis jo pagrindas patogiai priglunda prie lytinių lūpų, todėl elektrostimuliaciją galima pajusti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Nors "Flo™" elektrodas pirmiausia buvo sukurtas naudoti vaginaliniam naudojimui, jis puikiai tinka ir analinei stimuliacijai.

    Natūralus pojūtis ir paprastas naudojimas:

    Unikalūs aukščiausios kokybės elektrodai iš E-Stim Systems yra elektriniai kontaktiniai paviršiai. Jie yra viršuje ir apačioje, o ne šonuose, todėl elektrostimuliacijos metu jaučiamas natūralesnis pojūtis. Elektrodo apačioje išfrezuotas griovelis pagerina sukibimą įkišant ir išimant elektrodą į makštį ar analinę angą ir užtikrina geresnį valdymą.

    Aukštos kokybės konstrukcija ir viso gyvenimo garantija:

    Kaip ir visi "Premium" elektrodai iš E-Stim Systems "Flo™" elektrodų, jiems taip pat taikoma gamintojo suteikiama garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systemskuri garantuoja ilgą tarnavimo laiką ir ilgalaikį pasitenkinimą.

    Matmenys:

    Ilgis: 100 mm
    Galvutės skersmuo: 25 mm
    Pagrindo skersmuo: 50 mm
    Įkišamas ilgis: 90 mm
    Svoris: 192 g

    Įvairios jungčių galimybės:

    Elektrodas turi 4 mm kištukus ir yra suderinamas su žemo profilio kabeliais iš E-Stim Systems tačiau taip pat galima naudoti su įprastais 4 mm kabeliais arba dviviečiu kabeliu (žr. priedus). Jis suderinamas su visais įprastais elektrostimuliacijos prietaisais (jei reikia, su mūsų siūlomais adapteriais). Tai užtikrina maksimalų naudojimo lankstumą.

    Lengvas valymas ir priežiūra:

    Elektrodą galima lengvai valyti šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba "VeryClean" purškikliu. Kad nepažeistumėte elektrodo, nenaudokite jokių aštrių valymo priemonių. Norint valyti kruopščiau, elektrodą galima išardyti ir atskiras jo dalis valyti atskirai. Vėl surinkdami kruopščiai laikykitės gamintojo nurodymų.

    Dėl to analinė ar vaginalinė elektrostimuliacija taps dar malonesnė:

    Optimaliai patirčiai užtikrinti reikėtų naudoti mūsų vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK. Šis specialus lubrikantas užtikrina lengvą analinį / vaginalinį įvedimą ir gerą elektrinį laidumą. Būtinai venkite silikono pagrindo ar hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su "E-Stim Systems" elektrodais.

    Mažasis "Flo™" elektrodas iš "E-Stim Systems": pažangi seksualinės elektrostimuliacijos priemonė.

    Mažasis "Flo™" elektrodas yra daugiau nei tik įdedamas elektrodas; tai pažangi ir patogi seksualinės elektrostimuliacijos priemonė. Nesvarbu, ar tai būtų vaginalinė, ar analinė procedūra, jis siūlo švelnią ir natūralią patirtį, kurią užtikrina gaminių iš E-Stim Systems

    Daugiau informacijos:

    • Mažasis elektrodas Flo® iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įdedamas
    • Bendras ilgis: 100 mm
    • Įstatomas ilgis: 70 mm
    • Galvutės skersmuo: 25 mm
    • Pagrindo skersmuo: 50 mm
    • Svoris: 192 g
    • Jungtys: Du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė svarbiausia.
    • Suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai yra suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Fantastico

    Direi eccezionale, aiuta tantissimo per la dilatazione senza alcun dolore, apprezzato molto anche dal mio partner

      Vertinimas 

      Revolutionäre Prostata-Stimulation!

      Als Mann, der immer auf der Suche nach neuen Wegen zur Steigerung des sexuellen Genusses ist, war ich sehr gespannt auf die Analelektrode von Meo. Meine Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen.

      Die Qualität der Elektrode ist hervorragend - robust, sicher und mit einer glatten Oberfläche, die eine komfortable Anwendung ermöglicht. Die eigentliche Magie beginnt jedoch, wenn die Elektrostimulation aktiviert wird. Die gezielte Stimulation meiner Prostata mit Stimulationsstrom war eine völlig neue und unglaublich intensive Erfahrung.

      Jede Impulswelle der Elektrode fühlte sich an, als würde sie meine Prostata direkt massieren, was zu einer tiefen, durchdringenden Geilheit führte, die ich so noch nie erlebt hatte. Der Orgasmus, den ich dadurch erlebte, war außergewöhnlich - intensiv, lang anhaltend und unglaublich befriedigend. Es war, als würde jede Zelle meines Körpers elektrisiert, und der Höhepunkt war mehr als nur ein körperliches Erlebnis, es war fast spirituell.

      Ich kann die Analelektrode von Meo jedem Mann empfehlen, der seine sexuellen Erfahrungen auf ein neues Niveau heben möchte. Besonders für diejenigen, die die Prostatastimulation ausprobieren wollen, ist dieses Produkt ein absolutes Muss.

      Bewertung: 5 Sterne

        Parašykite savo atsiliepimą

        Mažas Flo™ vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

        Mažas Flo™ vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

        Mažasis "Flo™" elektrodas yra gražaus dizaino, aukštos kokybės, įkišamas elektrodas, kuris yra veiksmingas ir patogus seksualinei elektrostimuliacijai. Dėl unikalios konstrukcijos šis elektrodas yra universalus ir vaginalinei, ir analinei stimuliacijai.

        Parašykite savo atsiliepimą

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: