Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Mystim Sleak Freak - "E-Stim" vibratorius

Jei ieškote ypatingo erotinio nuotykio, tuomet el. vibratorius "Sleak Freak" iš Mystim yra kaip tik jums! Šis novatoriškas ir praktiškas elektrosex žaislas apjungia viską, ko visada norėjote!

Daugiau informacijos

3344/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei ieškote ypatingo erotinio nuotykio, tuomet el. vibratorius "Sleak Freak" iš Mystim yra kaip tik jums! Šis novatoriškas ir praktiškas elektrosex žaislas apjungia viską, ko visada norėjote! Galingas, bet labai tylus variklis, 8 skirtingi vibracijos režimai, 5 įelektrinančios E-Stim programos ir speciali programa dubens dugnui stiprinti. O jei Sleak Freak prireiktų pertraukos, jis greitai vėl bus paruoštas naudoti su pridedamu magnetiniu įkrovimo laidu.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Skirtas analinei stimuliacijai, prostatos stimuliacijai ir G taško stimuliacijai
    • Įkraunamas vibratorius su elektrostimuliacija.
    • Elektrostimuliacija ir vibracija: viskas viename sekso žaisle - nereikia papildomo elektrostimuliacijos prietaiso.
    • Patogus, mažas: galima integruoti į bet kokį solo, preliudiją ar mylėjimąsi.
    • 8 vibracijos režimai: užtikrina pakankamą įvairovę.
    • 5 elektrostimuliacijos režimai: giliam, maloniam pulsuojančiam dilgčiojimui.
    • Efektyvus dubens dugno treniravimas: stiprina ir tonizuoja intymiuosius raumenis.
    • Lengva naudoti: Viską galima patogiai valdyti tiesiai ant "E-Stim" vibratoriaus vienu mygtuko paspaudimu.
    • Šilko švelnumo silikonas: Lengvam įdėjimui ir maksimaliam pamaloninimo komfortui.
    • Atsparus vandeniui: Galiausiai seksas su "E-Stim" sekso žaisliuku vonioje / baseine arba duše.

     

    Nesvarbu, ar tai būtų analinė stimuliacija, prostatos masažas, ar G taško stimuliacija - Sleak Freak yra universalus prietaisas. Puikiai tinka visų rūšių erotiniams žaidimams, tiek vaginaliniams, tiek analiniams, tiek vienam, tiek poroje. O su trupučiu vandens pagrindo lubrikanto malonumas dar kartą nepaprastai padidėja ir kartu užtikrinamas optimalus vibracijų ir stimuliacijos srovės perdavimas.

     

    Sleak Freak privalumai akivaizdūs ir dėl paprasto valdymo. Tiesiog paspauskite mygtuką, kad pasirinktumėte vibracijos režimą ir elektros impulsų intensyvumą. Mėgaukitės abiem funkcijomis kartu arba atskirai - taip, kaip jums patinka. E-Stim vibratorius visada maloniai tylus, todėl jūsų intymus malonumas išliks visiškai diskretiškas. Tačiau būkite atsargūs: jūsų malonumo šūksniai vis tiek gali būti išgirsti!

     

    Net ir duše ar vonioje Sleak Freak jūsų nenuvils, nes yra atsparus vandeniui. Tiesiog atsipalaiduokite ir pajuskite šiltą vandenį ant odos, o jus lepins nuo švelnių iki intensyvių vibracijų ir elektros impulsų - tai tikras malonumas!

     

    Netgi prižiūrėti savo naująjį mėgstamiausią žaisliuką labai paprasta. Sleak Freak galima lengvai išvalyti vandeniu ir švelniu muilu arba galite naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad turėtumėte naudoti tik vandens pagrindo lubrikantus arba specialų elektrostimuliacijai skirtą lubrikantą, kad nepažeistumėte šilkinio Sleak Freak paviršiaus.

     

    Taigi, ko dar laukiate? Leiskitės į nuotykius ir atraskite daugybę malonumų, kuriuos jums siūlo Sleak Freak e-stimuliacinis vibratorius iš Mystim. Jūsų daugkartiniai orgazmai jums padėkos!

     

    Valymas ir priežiūra:

     

    E-Stim sekso žaisliukas pagamintas iš medicininio platininio silikono. Dėl to jis labai higieniškas ir lengvai valomas drėgna šluoste ir švelniu muilu. Reguliariai taip pat turėtumėte naudoti odai nekenksmingą dezinfekavimo priemonę, pavyzdžiui, VERYCLEAN (laikykitės naudojimo instrukcijos). Prieš vėl naudodami arba įkraudami vibratorių, leiskite jam visiškai išdžiūti. Įsitikinkite, kad vibratorių naudojate tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, mūsų ESHOCK geliu, kuris buvo specialiai sukurtas elektrostimuliacijai.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Mystim Daugiau informacijos apie vibratorių "Sleak Freak" su elektrostimuliacija
    • Vibracija ir elektrostimuliacija tik viename prietaise
    • Itin tylus, nepaisant dviejų galingų variklių
    • 8 vibracijos programos
    • 5 elektrostimuliacijos programos 10 intensyvumų
    • 1 kraujotaką stimuliuojanti programa
    • Ličio jonų baterija
    • Matmenys: Bendras ilgis 14,5 cm, įterpiamas ilgis 9,5 cm, didžiausias skersmuo 3,6 cm.
    • Atsparus vandeniui: tinka seksui duše arba vonioje.
    • Pristatymo apimtis: 1 x įkraunamas vibratorius Sleak Freak su "E-Stim" iš Mystim. Pridedamas magnetinis USB įkrovimo laidas.
    • Medžiaga: 100 % medicininis platininis silikonas
    • 12 mėnesių garantija
    • Naudojimo instrukcija vokiečių, anglų, prancūzų, italų, ispanų, ispanų, olandų ir rusų kalbomis.
    • Pastaraisiais metais vis labiau populiarėja E-Stim, arba elektrostimuliacija. Nenuostabu: genitalijų srityje yra daug nervų - daug daugiau nei kitose vietose. Naudodami tinkamai sureguliuotą stimuliacijos srovės prietaisą ir tinkamą priedą, kiekvieną iš šių nervų galite stimuliuoti iki ekstazės. Ši stimuliacija yra nekenksminga, jei atliekama naudojant aukštos kokybės MEO gaminius, o ne beprasmiškai.
    • Programos: Mystim "E-Stim" vibratorius turi 8 vibracijos programas, 5 "E-Stim" programas ir specialią programą dubens dugnui treniruoti. Galite kontroliuoti, ar norite save stimuliuoti nepertraukiama vibracija, ar veikiau energingais intervalais. Toliau pateikiama trumpa programų apžvalga. Tačiau, kaip dažnai būna gyvenime, taip ir čia galioja tas pats: Pudingo įrodymas yra valgymas! Dubens dugno raumenys atlieka daug svarbių užduočių: Jie padeda išlaikyti organus ten, kur jiems priklauso, stabilizuoja pilvą ir nugarą, apsaugo nuo nemalonių pojūčių, tokių kaip šlapimo pūslės silpnumas ar gimdos iškritimas, ir prisideda prie geresnės laikysenos. Yra ir kitų gerai treniruoto dubens dugno privalumų: geresnė audinių kraujotaka ir, žinoma, gebėjimas įtempiant "užspausti" išangę ar makštį Gerai treniruotas dubens dugnas daro jus jautresnius intymiems prisilietimams ir, kaip įrodyta, didina gebėjimą patirti orgazmą.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Game-Changer for My BDSM Playtime

    Alright, BDSM peeps and pleasure-seekers, if you haven’t tried the "Sleak Freak" E-Stim Vibrator by Mystim, you're seriously missing out. This was my first E-Stim experience, and man, what a ride it has been!

    First off, this sleek little gadget is small and compact, fitting effortlessly into all kinds of play. Solo sessions, foreplay, full-on action - you name it, Sleak Freak enhances it. And don't let its size fool you. This thing is powerful!

    With 8 vibration modes and 5 E-Stim settings, the possibilities are almost overwhelming. Each one provides a unique blend of pulse-pounding pleasure and delicious, tingling shock. As a newbie to E-Stim, I was amazed by how the pulsations added a new level of intensity to my playtime.

    And guess what? This beast even doubles as a pelvic floor trainer! Not something I thought I’d be into, but it’s actually a great bonus. Besides, who wouldn't want a more powerful orgasm?

    The silky smooth silicone is a joy to handle, making insertion a breeze. It’s also waterproof, so I finally got to enjoy E-Stim in the shower (dream come true, am I right?). And when Sleak Freak needs a recharge, the included magnetic charging cable makes it quick and easy.

    Sleak Freak is not just an anal stimulator, a prostate massager, or a G-spot stimulator, it's all three rolled into one! This versatile toy has seriously upped my BDSM game. So, to all my fellow explorers out there - take it from a first-timer turned devotee: the Sleak Freak is a game-changer. Dive in and let the electrifying journey begin!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Mystim Sleak Freak - "E-Stim" vibratorius

      Mystim Sleak Freak - "E-Stim" vibratorius

      Jei ieškote ypatingo erotinio nuotykio, tuomet el. vibratorius "Sleak Freak" iš Mystim yra kaip tik jums! Šis novatoriškas ir praktiškas elektrosex žaislas apjungia viską, ko visada norėjote!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: