Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacijos prietaisai

Naujienlaiškis

E-Stim Remote System iš E-Stim Systems: nuotoliniu būdu valdoma elektrostimuliacija

Naujas Pasiūlymas
  • E-Stim Remote System iš E-Stim Systems: nuotoliniu būdu valdoma elektrostimuliacija

Patirkite BDSM seanso jaudulį su E-Stim Remote System iš E-Stim Systemskuris suteikia pažangią nuotoliniu būdu valdomą elektrostimuliaciją arba tobulą elektroseksą. Įspūdingo iki 100 metrų nuotolio sistema leidžia dinamiškai ir greitai valdyti per atstumą - puikiai tinka dar giliau tyrinėti dominavimą ir paklusnumą.

Daugiau informacijos

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite BDSM seanso jaudulį su E-Stim Remote System iš E-Stim Systemskuris suteikia jums pažangią nuotoliniu būdu valdomą elektrostimuliaciją arba tobulą elektroseksą. Įspūdingo iki 100 metrų nuotolio ši sistema leidžia dinamiškai ir greitai valdyti per atstumą - puikiai tinka dar giliau tyrinėti dominavimą ir paklusnumą. E-Stim Remote System iš E-Stim Systems turi 10 skirtingų režimų, įskaitant judesio aptikimo ir garso režimus, kad padidintų kontrolę BDSM scenarijuose. E-Stim Remote System sukurta diskretiškam ir pritaikomam stimuliavimui ir tinka tiek pavieniams asmenims, tiek poroms. Mūsų E-Stim Remote System pasižymi kompaktiška konstrukcija ir individualiai reguliuojamais galios lygiais. Ši sistema ne tik pagerina elektrostimuliacijos patirtį, bet ir sujungia kelis prietaisus, kad būtų galima sukurti sudėtingas ir elektrinančias BDSM konfigūracijas.

    E-Stim Remote Systemnaujausias papildymas E-Stim Systems Gaminių liniją, yra gerokai patobulintas, palyginti su originaliu "Series 1 Remote". Ši sistema, pasižyminti didesne galia, valdymu ir naujoviškais režimais, yra idealus pasirinkimas norint sustiprinti elektrostimuliaciją BDSM kontekste.

    Pagrindinės "E-Stim Remote" sistemos iš "E-Stim Systems" savybės:

    • Išplėstinės nuotolinio valdymo funkcijos: Skaitmeniniu kodu koduojama radijo valdymo sistema užtikrina veiksmingą ir greitai veikiančią nuotolinę elektrostimuliaciją.
    • Keli veikimo režimai: sistema turi 10 skirtingų veikimo režimų, įskaitant du judesio aptikimo režimus ir du naujoviškus garso režimus, todėl suteikiama įvairių elektrostimuliacijos galimybių.
    • Intuityvus dizainas ir paprastas valdymas: Sistemą sudaro specialiai sukurtas rankinis siųstuvas su 4 mygtukais ir nedidelis, diskretiškas imtuvas su diržo spaustuku, kad būtų lengva valdyti.
    • Pritaikomi galios lygiai: Sistema siūlo 27 galios lygius 10 skirtingų režimų, kurių kiekvieną galima reguliuoti septyniais lygiais. Taip galima tiksliai reguliuoti elektrostimuliacijos intensyvumą.
    • Sistema suprojektuota taip, kad prie jos galima prijungti kelis rankinius siųstuvus ir elektrostimuliacijos prietaisus, todėl ją galima įvairiai konfigūruoti vienam ar keliems žmonėms.
    • Naujoviška dinaminės bangos formos sistema: Naujoviška dinaminės bangos formos sistema turi saugią, srovę ribojančią kintamosios srovės išvestį (BiPhasic), kuri užtikrina veiksmingą ir saugią elektrostimuliaciją.
    • Visą gyvenimą galiojanti "E-Stim Systems" garantija: šiam nuotolinio valdymo pultui suteikiama garantija visam gyvenimui E-Stim Systems tiekiamas.


    Skirtas įvairioms reikmėms:

    • Judesio režimas: judesio režimas reaguoja į menkiausią judesį ir suteikia unikalių "baudimo" galimybių. Mygtuku "FIRE" galima išjungti judesio jutiklį ir iš karto sukelti "veiksmo" efektą.
    • Du nauji garso režimai: du nauji garso režimai yra tokie jautrūs, kad juos galima įjungti pliaukštelėjus iš kelių metrų atstumo, ir siūlo skirtingus jautrumo lygius ir rodymo režimus skirtingiems taikymams.
    • Mokymo režimas: patobulintas mokymo režimas, dabar siūlomi keturi galios lygiai (25 %, 50 %, 75 % ir 100 %), kuriuos galima nustatyti vienu mygtuko paspaudimu.
    • Mokymosi režimas: Naudojant mokymosi režimą, valdymo nustatymus galima pritaikyti taip, kad vienu rankiniu siųstuvu būtų galima valdyti kelis įrenginius ir atvirkščiai.
    • Daugiau galios: mikroprocesoriaus valdomas įtampos generatorius užtikrina efektyvų akumuliatoriaus naudojimą ir veiksmingą išėjimo galią, ypač esant aukštesniam lygiui, dėl naujos dinaminės išėjimo sistemos.


    Sauga ir suderinamumas:

    • E-Stim Remote System turi galingą 3,5 mm išvestį, kuri suderinama su visais elektrodais nuo E-Stim Systems suderinamais.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje, todėl sistema atitinka naujausius ES ir Jungtinės Karalystės saugos standartus ir yra paženklinta CE ženklu, kad būtų užtikrintas saugus ir patikimas veikimas.


    Techniniai duomenys:

    • Kanalai / išėjimai: Radijo bangomis valdomas vienas kanalas per 3,5 mm mono jungtį.
    • Ekranas: Ryškūs šviesos diodai rodo maitinimą, išvestį ir imtuvo aktyvumą.
    • Veikimo režimai: 10 režimų ("Ugnis", "Nepertraukiamas", "Impulsinis", "Pratybos", "Treniruotė") su 27 galios lygiais ir 7 nustatymo parinktimis kiekviename veikimo režime.
    • Veikimo elementai: Maitinimo blokas (įjungimas / išjungimas, mokymosi funkcija), nuotolinio valdymo pultas (aukštyn, žemyn, nustatymas, ugnis).
    • Išėjimo dažnis: Specialiai sukurtas saugiai ir veiksmingai stimuliacijai.


    Šis E-Stim Remote System tai ne šiaip koks priedas, o universali priemonė, leidžianti atrasti žavingas nuotoliniu būdu valdomos elektrostimuliacijos galimybes BDSM. Inovatyvus dizainas ir daugybė funkcijų žada nepakartojamą ir jaudinančią patirtį tiek vienišiams, tiek partneriams.

    Daugiau informacijos:

    • E-Stim Remote System iš "E-Stim Systems": nuotoliniu būdu valdoma elektrostimuliacija - unikali klasė.
    • Rankiniai siųstuvai: "Aukštyn", "Žemyn", "Reguliuoti" ir "Uždegti".
    • Išėjimo bangos forma: dvifazė, ribotos srovės, impulsinė kintamoji srovė su dinamiškomis bangų formomis.
    • Radijo ryšio specifikacija: Skaitmeniškai koduotas "Keyloc 433Mhz"
    • Maitinimo šaltinis: Maitinimo šaltinis = standartinė 9 V šarminė baterija (PP3), rankinis siųstuvas = CR2032 baterija (pridedama)
    • Pristatymo apimtis: rankinis siųstuvas su baterija, PP3 baterija, 3,5-2 mm TENS išvesties kabelis, 4 lipnios elektrodų pagalvėlės, apsauginis maišelis, greito naudojimo vadovas.
    • Matmenys: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 146 g, rankinis siųstuvas 33 mm x 59 mm x 8 mm, 17 g.
    • Pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias ES ir JK saugos taisykles.
    • Integruotos saugos funkcijos, pavyzdžiui, srovės ribojimas.
    • CE ir UKCA ženklinimas.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra įprasta praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
    • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Vertinimas 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Vertinimas 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Parašykite savo atsiliepimą

          E-Stim Remote System iš E-Stim Systems: nuotoliniu būdu valdoma elektrostimuliacija

          E-Stim Remote System iš E-Stim Systems: nuotoliniu būdu valdoma elektrostimuliacija

          Patirkite BDSM seanso jaudulį su E-Stim Remote System iš E-Stim Systemskuris suteikia pažangią nuotoliniu būdu valdomą elektrostimuliaciją arba tobulą elektroseksą. Įspūdingo iki 100 metrų nuotolio sistema leidžia dinamiškai ir greitai valdyti per atstumą - puikiai tinka dar giliau tyrinėti dominavimą ir paklusnumą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          17 kitų tos pačios kategorijos prekių: