Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fistingo gelis

Naujienlaiškis

J-JELLY Lubrikantas ekstremalioms seksualinėms praktikoms

Naujas

J-JELLY yra puikus lubrikantas, suteikiantis nepaprastų pojūčių ekstremalaus sekso metu. Šis jau paruoštas naudoti lubrikantas, sukurtas išbandytų ir patikrintų "J-Lube" miltelių pagrindu, siūlo viską, ko reikia norint peržengti savo fizines ribas. Puikiai tinka tokioms seksualinėms praktikoms kaip vaginalinis ar analinis seksas fisting ir kaip lubrikantas naudojantis dulkinimosi aparatu.

Daugiau informacijos

3736/240

24,90 €

103,75 €/L

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

Daugiau informacijos

J-JELLY yra puikus lubrikantas, suteikiantis nepaprastų pojūčių ekstremalaus sekso metu. Šis jau paruoštas naudoti lubrikantas, sukurtas išbandytų ir patikrintų "J-Lube" miltelių pagrindu, siūlo viską, ko reikia norint peržengti savo fizines ribas. Puikiai tinka tokioms seksualinėms praktikoms kaip vaginalinis ar analinis seksas fisting ir kaip lubrikantas naudojantis dulkinimosi aparatu. J-JELLY leidžia palikti įprastą ir suteikia nepamirštamų potyrių.

 

Konsistencija slidi, tiršta ir kartu neįtikėtinai glotni, todėl puikiai tinka naudoti su labai dideliais peniais J-JELLY puikiai tinka naudoti su labai dideliais dildais arba fistingu. Nesvarbu, ar vienas, ar dviese - su J-JELLY kiekviena patirtis bus kvapą gniaužiančiai karšta.

 

Svarbiausi J-JELLY akcentai:

 

  • J-JELLY yra sukurtas paruoštų J-Lube miltelių pagrindu.
  • J-JELLY yra labai klampus ir itin slidus.
  • J-JELLY sumažina trintį ir iki minimumo sumažina sužeidimų riziką ekstremalių seksualinių praktikų metu.
  • J-JELLY dėl praktiško užsukamo dangtelio jį lengva naudoti.
  • J-JELLY yra bekvapis ir beskonis, neriebus ir nepalieka dėmių.
  • J-JELLY suderinamas su lateksu, silikonu ir visais sekso žaislais.
  • J-JELLY yra paruoštas naudoti iš karto, nereikia maišyti J-Lube miltelių.
  • J-JELLY maksimaliai padidina malonumą su dideliais vibratoriais arba sekso su dilde metu.
  • J-JELLY galima bet kada vėl aktyvuoti vandeniu.

 

Rekomenduojamas ekstremalesniems seksualiniams užsiėmimams, veiksmingas ir paprastas naudoti.

 

J-JELLY tai lubrikantas, kuris iš pradžių buvo sukurtas JAV ir skirtas naudoti veterinarijoje. Originalus produktas "J-Lube" yra milteliai, kurie sumaišomi su vandeniu, kad susidarytų slidus, į gelį panašus lubrikantas. J-Lube galima pagaminti tokį tirštą arba ploną, kokio norisi.

 

Kodėl J-JELLY nepakeičiamas kietesnėms praktikoms, pavyzdžiui, vaginaliniam ar analiniam fistingui?

 

Atsakymas slypi tirštos konsistencijos J-JELLYkuri būtina saugiam ir patogiam įsiskverbimui į kūno angas. J-JELLY tai sumažina trintį, todėl sumažėja sužeidimo rizika, o tai ypač svarbu intensyvesnėms seksualinėms praktikoms, pavyzdžiui, vaginaliniam ar analiniam fistingui.

 

237 ml talpos buteliuke lubrikanto užtenka daugeliui aistringų valandų. O dėl praktiško užsukamo dangtelio jį lengva naudoti, todėl galėsite visiškai susitelkti į malonumą.

 

J-JELLY tai daugiau nei tik lubrikantas - tai atsakymas į nerūpestingo, kokybiško ir veiksmingo sprendimo visoms ekstremalioms seksualinėms praktikoms paieškas. J-JELLY yra bekvapis, beskonis, neriebus ir nepalieka dėmių. Sudarytas iš kruopščiai atrinktų ingredientų, jis J-JELLY suderinama su lateksu, silikonu ir visų rūšių sekso žaisliukais, todėl yra universalus lubrikantas bet kurioje sekso žaislų kolekcijoje.

 

Norintiems paimti maišymą į savo rankas, visada yra "J-Lube" milteliai. Bet jei mėgstate paprastą ir patogų J-JELLY tai idealus pasirinkimas - tirštas gelis, kurį galima naudoti iš karto.

 

J-JELLY j-Lube - tai ne tik lubrikantas, tai bilietas į naujus, pasitenkinimą teikiančius potyrius, kurie jūsų žaidimus pakels į kitą lygį. Nesvarbu, ar su dideliais dildo, fisting ar seksą su dulkinimo mašina, J-JELLY puikiai sukuria itin slidų sluoksnį ant bet kokio paviršiaus, kad malonumas būtų maksimalus.

 

Kaip vandens pagrindo lubrikantas, jis gali J-JELLY laikui bėgant gali išdžiūti, bet tai ne problema: tiesiog užtepkite daugiau arba vėl suaktyvinkite keliais lašais vandens ir tęskite. Jums patiks tirštas lubrikantas J-JELLY kuris prilimpa prie odos ar sekso žaisliuko, kol nuo karščio tampa plonesnis ir slidesnis. Dėl vandenyje tirpstančių savybių likučius po malonumo galima lengvai pašalinti.

 

Rekomenduojame J-JELLY visiems, ieškantiems tirštesnio, veiksmingo ir lengvai naudojamo lubrikanto, specialiai sukurto reikliai seksualinei veiklai. Išbandykite ir patirkite, kaip J-JELLY Jūsų intymios akimirkos taps nepamirštamos!

 

Daugiau informacijos:

 

  • J-JELLY Lubrikantas ekstremalioms seksualinėms praktikoms
  • Itin slidus, tirštas ir kartu neįtikėtinai švelnus.
  • Puikiai tinka naudoti su dideliais vibratoriais, fistingui (analiniam ir vaginaliniam) arba su sekso mašinėlėmis.
  • Taip pat tinka lytiniams santykiams (analiniams ir vaginaliniams)!
  • Išsilaiko ilgiau nei daugelis kitų lubrikantų.
  • Sudėtis (INCI): propilo parahidroksibenzoatas, metilo parahidroksibenzoatas
  • Sudėtis: 237 ml
  • Štai daugiau informacijos apie "J-Lube" miltelius: iš vieno buteliuko J-Lube gaunama apie vienuolika litrų lubrikanto. Vienintelis trūkumas yra tas, kad lubrikantą reikia paruošti prieš seksą. Jei, kaip ir mes, mieliau pasiimate buteliuką lubrikanto ir tiesiog einate į jį, tai J-JELLY yra geresnis pasirinkimas, nes jis yra iš anksto sumaišytas.
  • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

J-JELLY Lubrikantas ekstremalioms seksualinėms praktikoms

J-JELLY Lubrikantas ekstremalioms seksualinėms praktikoms

J-JELLY yra puikus lubrikantas, suteikiantis nepaprastų pojūčių ekstremalaus sekso metu. Šis jau paruoštas naudoti lubrikantas, sukurtas išbandytų ir patikrintų "J-Lube" miltelių pagrindu, siūlo viską, ko reikia norint peržengti savo fizines ribas. Puikiai tinka tokioms seksualinėms praktikoms kaip vaginalinis ar analinis seksas fisting ir kaip lubrikantas naudojantis dulkinimosi aparatu.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

19 kitų tos pačios kategorijos prekių: