Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai karoliukai

Naujienlaiškis

Analiniai karoliukai Analgeddon ® Black Baller

Dabar paprastiems analiniams karoliukams atėjo galas: Atėjo atnaujinimas, kurio visi laukė! Daugelis didelių analinių karoliukų atlieka tik tai, ko iš jų tikitės, arba daug mažiau, o Analgeddon dideli analiniai karoliukai nustato naujus analinio malonumo standartus. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar ekspertas, čia pateikiami 6 didelių dydžių analiniai karoliukai, kurie patenkins

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Daugiau jokių įprastų analinių karoliukų: Atėjo atnaujinimas, kurio visi laukė! Nors daugelis didelių analinių karoliukų daro tik tai, ko iš jų tikitės, arba daug mažiau, dideli analiniai karoliukai Black Baller iš Analgeddon nustato naujus analinio malonumo standartus. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar ekspertas, čia rasite 6 didelių dydžių analinius karoliukus, kurie patenkins kiekvieną!

     

    Kodėl šiuos didelius analinius karoliukus renkasi tiek daug mūsų klientų? Atsakymas slypi medžiagoje ir dizaine:

     

    Skystas silikonas! Ši revoliucinė medžiaga yra šilkinio švelnumo, hipoalerginė ir itin lanksti, todėl prisitaiko prie kiekvieno kūno išlinkimo. Ji draugiška odai ir suteikia itin malonų pojūtį.

     

    Ar turite viską, ko reikia, kad taptumėte analinio sekso profesionalu? Išbandykite tai su Black Baller Analgeddon analiniais karoliukais!

     

    Tinkamas dydis kiekvienam! Nesvarbu, ar tai būtų pradedantysis, pažengęs, ar absoliutus analinis profesionalas - mes siūlome įvairių dydžių, kad kiekvienas galėtų rasti savo poreikius atitinkantį dydį.

     

    • S: 9 rutuliukai - skersmuo 4 cm, ilgis 45 cm
    • M: 9 kamuoliukai - skersmuo 5 cm, ilgis 55 cm
    • L: 9 kamuoliukai - skersmuo 6 cm, ilgis 66 cm
    • XL: 6 kamuoliukai - skersmuo 6 cm, ilgis 46 cm
    • XXL: 5 kamuoliukai - skersmuo 8 cm, ilgis 49 cm
    • XXXL: 4 kamuoliukai - 9 cm skersmens, 45 cm ilgio

     

    Kodėl šie analiniai rutuliukai nuolat išparduodami - sužinokite dabar!

     

    Inovatyvus dizainas! Stiprų siurbimo pagrindą galima pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus, todėl analiniais rutuliukais galima naudotis be rankų. Įsiurbiamasis pagrindas taip pat yra praktiška ištraukimo rankena, kad galėtumėte ištraukti rutuliuką po rutuliuko būtent tokiu greičiu, koks jums labiausiai patinka. Toks lėtas arba greitas ištraukimas orgazmo metu gali daug kartų padidinti orgazmo intensyvumą!

     

    Daug daugiau nei tik analinis žaisliukas: Analgeddon'o universalumas Black Baller Analgeddon analiniai karoliukai nesibaigia analiniu naudojimu. Jie taip pat tinka ir vaginaliniams žaidimams, todėl juos privalo turėti kiekvienas ypatingų nuotykių mėgėjas.

     

    Dydis dar ne viskas - bet jis labai svarbus! Nesvarbu, kaip toli esate pažintinėje analinėje kelionėje, mes turime jums tinkamą dydį. Mūsų dydžių įvairovė garantuoja asmeninę patirtį - nuo smalsių pradedančiųjų iki patyrusių žinovų.

     

    Nuo 0 iki 100: kaip sustiprinti savo orgazmą per kelias sekundes!

     

    Orgazmo efektas! Daugelis vyrų teigia, kad analiniai karoliukai suteikia jiems stimuliacijos ir intensyvumo pojūtį, kurį kitaip sunku pasiekti. Taip yra dėl prostatos, dar vadinamos "P tašku", kuri tinkamai stimuliuojama analiniais karoliukais gali sukelti pribloškiančius orgazmus. Būtent čia Black Baller Analiniai karoliukai tampa svarbūs: ypatingas jausmas, kai orgazmo metu lėtai arba greitai ištraukiami analiniai karoliukai, nepaprastai sustiprina pojūčius. Tarsi malonumo bangos užlieja kūną nesibaigiančiomis kilpomis ir sustiprina orgazmo trukmę bei intensyvumą.

     

    Kodėl ekspertai renkasi "Aquameo" ir "Extremeo", kai naudojami dideli analiniai karoliukai!

     

    Kad patirtis būtų optimali, prieš tai rekomenduojame naudoti analinį prausiklį. Tai užtikrina švarų ir nerūpestingą malonumą. Rinkdamiesi lubrikantą, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo", kad apsaugotumėte aukštos kokybės medžiagą ir analinių karoliukų įdėjimas būtų dar patogesnis. Mūsų "Extremeo" purškiklis atpalaiduoja sfinkterį ir palengvina analinių karoliukų įdėjimą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Dideli analiniai karoliukai Analgeddon ® Black Baller
    • Analgeddon® yra registruotas MEO Vokietijos prekės ženklas. Analgeddon reiškia kokybę, aistrą ir neprilygstamas ekstazės akimirkas.
    • Medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų.
    • Tinka pradedantiesiems ir profesionalams.
    • Skirtas naudoti analiniu ir vaginaliniu būdu.
    • Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais. Produktai, kurių sudėtyje yra silikono, gali pažeisti aukštos kokybės medžiagą. Mūsų Extremeo Spray atpalaiduoja sfinkterį ir palengvina analinių karoliukų įvedimą.
    • Ilgaamžiškumas: iš Liquid Silicone pagaminti sekso žaislai yra patvarūs ir ilgaamžiai. Tinkamai prižiūrimi jie gali tarnauti daugelį metų.
    • Ne veltui Liquid Silicone yra viena populiariausių medžiagų, iš kurių gaminami intymūs žaisliukai. Ypač analiniams karoliukams Liquid Silicone turi daug privalumų.
    • Saugumas: Liquid Silicone yra hipoalerginis, o tai reiškia, kad labai mažai tikėtina, jog jis sukels alergines reakcijas. Be to, ji neporėta, o tai reiškia, kad yra atspari bakterijoms ir kitiems mikroorganizmams, kurie gali kauptis porėtose medžiagose.
    • Lankstumas: Liquid Silicone yra ir tvirtas, ir lankstus, todėl tai puiki medžiaga analiniams karoliukams. Šis lankstumas leidžia analiniams karoliukams prisitaikyti prie kūno ir užtikrina patogų įvedimą į išangę ir išvedimą iš jos.
    • Atraskite MEO, pirmaujančią analinių karoliukų, silikoninių analinių karoliukų, didelių analinių karoliukų ir dar daugiau prekių parduotuvę! Nesvarbu, ar tai būtų analinė grandinėlė, analinis žaisliukas, butt plug, ar analinis dildo - MEO jums siūlo geriausius iš geriausių. Nuo analinių karoliukų pradedantiesiems iki analinių treniruočių rinkinių pažengusiems, įskaitant lanksčius analinius žaislus, vandeniui atsparius analinius karoliukus ir aksominio švelnumo analinius karoliukus. Siūlome tik aukštos kokybės gaminius - nuo analinių karoliukų be ftalatų iki odai nekenksmingų analinių karoliukų. Užsisakykite analinių karoliukų iš MEO dabar ir atraskite didžiausią malonumą.

    Big Anal Beads

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfecto

    Ya las he probado y genial, recomiendo el producto

      Vertinimas 

      Muy placenteras

      El tacto es muy suave y la sensación al usarlas es muy buena. Los 49 cm son el largo total, siendo el insertable algo menor, pero de todas maneras es un tamaño bastante aceptable.

        Vertinimas 

        This thing is the Everest of anal toys!

        These beads live up to the name of the company; they are extreme! I cannot wait to get the 4th bead in. But be careful if you're used to soft big toys, because although it's flexible overall, the beads are firmer than a fist. You definitely need depth experience along with girth to get these in all the way :') .

          Vertinimas 

          Tolle Verarbeitung

          Tolle Verarbeitung! Fühlt sich gut an! Größen Auswahl ist der Wahnsinn. Kompliment.

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          Jederzeit wieder. Top Qualität.

          Gute Verarbeitung. Aber wirklich etwas schwer die Größe XXL komplett aus nutzen zu können. Mit etwas Übung und ausreichend Entspannung klappte es aber dann doch!

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          Perfect for both of us!

          My girlfriend and I are absolutely thrilled with these anal beads. The workmanship is excellent and the silicone feels really comfortable on the skin. The size and length are just right - it fits perfectly. We would recommend this product to anyone. It really lived up to our expectations and is a great upgrade for our bedroom. We are completely satisfied!

            Parašykite savo atsiliepimą

            Analiniai karoliukai Analgeddon ® Black Baller

            Analiniai karoliukai Analgeddon ® Black Baller

            Dabar paprastiems analiniams karoliukams atėjo galas: Atėjo atnaujinimas, kurio visi laukė! Daugelis didelių analinių karoliukų atlieka tik tai, ko iš jų tikitės, arba daug mažiau, o Analgeddon dideli analiniai karoliukai nustato naujus analinio malonumo standartus. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar ekspertas, čia pateikiami 6 didelių dydžių analiniai karoliukai, kurie patenkins

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            28 kitų tos pačios kategorijos prekių: