Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Estim Dildo Pro 5X - Vibratorius su elektrostimuliacija

Atraskite naujų malonumo dimensijų su "E-Stim Pro 5X" - puikiai suprojektuotu vibratoriumi, kuris sujungia elektrostimuliaciją ir vibraciją, kad sukurtų jausmingai įelektrinančią patirtį. Šis šedevras nustato naujus standartus erotinės elektrostimuliacijos pasaulyje.

Daugiau informacijos

3420/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite naujų malonumo dimensijų su "E-Stim Pro 5X" - puikiai suprojektuotu vibratoriumi, kuris sujungia elektrostimuliaciją ir vibraciją, kad sukurtų jausmingai įelektrinančią patirtį. Šis šedevras nustato naujus standartus erotinės elektrostimuliacijos pasaulyje. Mūsų "E-Stim" vibratorius - tai ne tik įprastas vibratorius, bet ir revoliucinė patirtis, užliejanti kūną elektrinėmis malonumo bangomis.

     

    "E-Stim Pro 5X": vibruojantis vibratorius, užtikrinantis aukščiausią elektrinę ekstazę!

     

    Elegancija dera su elektra: klasikinę falo formos formą papildo stimuliuojantys grioveliai palei kotą, kurie sustiprina kiekvieną įkišimą ir ištraukimą. Išskirtinis žandikaulis sukurtas pagal tikrą varpą ir užtikrina natūralų pojūtį kiekvieno judesio metu.

     

    Galia ir universalumas: 3 skirtingo intensyvumo malonumai, 2 stimuliavimo modeliai, 3 vibracijos greičiai ir 2 vibracijos modeliai - "E-Stim" vibratorius siūlo įspūdingą derinių spektrą, skirtą patenkinti drąsiausias fantazijas. Nesvarbu, ar tai būtų švelnus mylėjimasis, ar intensyvus BDSM malonumas, šį vibratorių galima individualiai užprogramuoti, kad jis suteiktų reikiamą malonumo ar bausmės kiekį.

     

    Valdymas vienu mygtuko paspaudimu: belaidis valdiklis su nedideliu ekranu iš karto parodo, kuri funkcija šiuo metu aktyvi. Taigi visada kontroliuosite savo jausmingus potyrius.

     

    Lengva naudoti ir veiksminga: Jokio varginančio prijungimo, jokių didelių stimuliuojamosios srovės prietaisų. Vietoj to "E-Stim" vibratorius siūlo visapusišką elektrinį malonumą kompaktiškoje belaidėje konstrukcijoje. Dėl pridedamo USB įkrovimo laido įkrauti paprasta. Aksominio švelnumo silikonas yra be ftalatų ir latekso, kad būtų užtikrintas saugus malonumas. O siurbtuko pagrindas, suderinamas su dauguma dirželių sistemų, atveria daugybę galimybių.

     

    Sekso žaislas su vibracija ir elektrostimuliacija suteikia daugybę galimybių BDSM kontekste suintensyvinti malonumo ir skausmo, dominavimo ir pasidavimo, kontrolės ir pasidavimo žaidimą. Štai keletas galimų pritaikymų ir technikų, padedančių visapusiškai išnaudoti sekso žaislų "Estim" potencialą:

     

    Pradėkite nuo švelnių vibracijų, kadpadidintumėte paklusnaus partnerio jautrumą. Po kurio laiko elektrostimuliacija suintensyvėja, tuo pačiu padidindama susijaudinimo ir padidėjusio jautrumo pojūtį.

     

    Kontroliuojamas malonumas: dominuojantis partneris gali kontroliuoti vibracijos ir elektrostimuliacijos intensyvumą ir ritmą. Tai leidžia nuolankųjį partnerį privesti prie orgazmo slenksčio ir vėl jį sustabdyti (erzinimas ir neigimas).

     

    Bausmė ir apdovanojimas: aukštesnio lygio elektrostimuliaciją naudokite kaip "bausmę", o vibraciją - kaip "apdovanojimą". Tai gali padėti nuolankiajam pajusti, kad jis turi "užsitarnauti" malonumą.

     

    Pririšimas: paklusnusis partneris surišamas, o sekso žaisliukas "Estim" naudojamas bejėgiškumo jausmui sukurti. Ryšio ir erotinės elektros stimuliacijos derinys gali sustiprinti paklusnumo jausmą.

     

    Pojūčių atėmimas: užriškite partneriui akis ir naudokite ausų kamštukus, kad išjungtumėte kitus pojūčius. Tai padidina dėmesį į elektrinę stimuliaciją ir vibraciją, o tai padidina patyrimo intensyvumą.

     

    Vaidmenų žaidimai: Kaip "medicininį prietaisą" klinikoje.

     

    Derinimas su kitais sekso žaislais: Naudokite "Estim" sekso žaislą kartu su kitais BDSM reikmenimis, pavyzdžiui, batukais, spenelių spaustukais ar vašku. Priklausomai nuo konteksto, tai gali padidinti malonumą arba skausmą.

     

    Patarimas: norėdami patirti ypač intensyvius pojūčius, rekomenduojame derinti su vandens pagrindo elektrodu geliu, pavyzdžiui, mūsų ESHOCK lubrikantu. Prieš ir po naudojimo turėtumėte nuvalyti sekso žaislą "Estim" mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu.

     

    Pasinerkite į jaudinantį įelektrinančios stimuliacijos ir gilios vibracijos derinį. Šis "Estim" sekso žaislas sukurtas tam, kad peržengtumėte savo galimybių ribas ir pasiektumėte naujų aukštumų. Pasiruošę nuotykiams?

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Estim Dildo - vibratorius su elektrine stimuliacija
    • Su nuotolinio valdymo pulteliu
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 203 mm, įkišamas ilgis 152 mm, didžiausias įkišamas skersmuo 41 mm
    • Medžiaga: silikonas, ABS plastikas
    • Pastaba: veikia su 1 baterija CR2032, kuri yra komplekte.
    • Sekso žaislai su vibracija ir elektriniu stimuliavimu gali būti jaudinantis BDSM seanso priedas, nors saugumas visada turėtų būti prioritetas. Svarbu iš anksto nustatyti aiškias ribas ir saugius žodžius ir visada atkreipti dėmesį į partnerio reakcijas. Elektrostimuliaciją visada reikėtų naudoti atsargiai ir atidžiai perskaičius gamintojo naudojimo instrukcijas.
    • Pažinkite žavų erotinės elektrostimuliacijos pasaulį su MEO - vienu iš e-stimuliacijos produktų pramonės lyderių. Turėdami ilgametę patirtį, sukūrėme išskirtinį gaminių asortimentą, kuris padės įgyvendinti net ir drąsiausias fantazijas. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Pajuskite intensyvų ir nepakartojamą elektros impulsų, pulsuojančių giliai jūsų viduje, pojūtį. Mūsų "E-Stim" dildės ir analiniai kaiščiai yra ne tik ergonomiškai suprojektuoti, bet ir užtikrina saugų bei malonų naudojimą kvapą gniaužiančioms akimirkoms. Elektriniai varpos žiedai: pakelkite savo susijaudinimą į naują lygį! Mūsų varpos žiedai žada ne tik kietesnę ir ilgesnę erekciją, bet ir dilgčiojantį malonumą, kuris sustiprėja po kiekvieno prisilietimo. Elektro pagalvėlės ir elektrodai: Puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams. Uždėkite juos ten, kur labiausiai norite mėgautis elektrostimuliacija, ir patirkite visiškai naują pojūčių spektrą. "E-Stim" valdikliai: nuo švelnaus dilgčiojimo iki intensyvių pliūpsnių - mūsų valdikliai leidžia jums visiškai kontroliuoti savo elektrinius nuotykius. MEO - tai kokybė, saugumas ir inovacijos. Visi mūsų gaminiai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir siūlo geriausią erotinę elektrinę stimuliaciją. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų "Estim" gaminių įvairovės ir pasinerkite į elektrinės ekstazės pasaulį.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Awesome toy

    This toy is awesome . My Goddess used it on me, vibration is good, but the e stim is awesome, tightening up Her pussy to an assgasm. Also an intimidating toy to deep throat when the e stim is used.

      Vertinimas 

      Great ride

      The vibration with the shock is great and intense. The fit is pretty wide but worth it. It can be used with a strap on or just as an insert able. The remote battery does discharge quickly so after each use remove the battery from the remote. If you use lube choose one that is correct and it can enhance the sense too if chosen correctly. Other wise the shock function might not be felt if there is too much lub or other things….. so keep it clean. Also cleaning is very easy and it’s easy to handle too.

        Vertinimas 

        speechless

        oh my, was i ever surprised with my first e-stim experience. the fit was wonderous, the vibration settings were the most intense i've ever got to enjoy. kick in the e-stim and i was making mewing noises in total ecstasy.....

          Vertinimas 

          Whoa!!!

          I have been playing around with the idea of e-stim and am glad we found this to buy before making a really expensive purchase of the twilight set. This definitely gives a shock and I found it a bit too much for my clit (could not figure out how to shock my nipples with it). Buried deep in my pussy it feels amazing along with the vibrations. I coul I could feel my muscles squeezing tight with each shock on the highest level, but found it too much pain when my partner pulled it completely out then pushed it back in at that strength. The lower levels of shock were a perfect combination of pleasure/pain for my partner to push it in/out, bringing on an amazing orgasm. We found that the more lubricant used, the better the results.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Estim Dildo Pro 5X - Vibratorius su elektrostimuliacija

            Estim Dildo Pro 5X - Vibratorius su elektrostimuliacija

            Atraskite naujų malonumo dimensijų su "E-Stim Pro 5X" - puikiai suprojektuotu vibratoriumi, kuris sujungia elektrostimuliaciją ir vibraciją, kad sukurtų jausmingai įelektrinančią patirtį. Šis šedevras nustato naujus standartus erotinės elektrostimuliacijos pasaulyje.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: