Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

E-Stim Systems

Naujienlaiškis

Electro Whisker iš E-Stim Systems

Su Electro Whisker tyrinėjate ribas tarp raguotumo ir malonumo skausmo, tarp visiško geismo ir absoliutaus paklusnumo, kur jausminiai potyriai sustiprėja ir subtiliai balansuoja tarp ekstazės ir kontrolės.

Daugiau informacijos

3791/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su Electro Whisker tyrinėjate ribas tarp raguotumo ir malonumo skausmo, tarp visiško geismo ir absoliutaus paklusnumo, kur jausminiai potyriai sustiprėja ir subtiliai balansuoja tarp ekstazės ir kontrolės

    Electro Whisker iš "E-Stim Systems": Trečioji (BDSM) erotinės elektrostimuliacijos dimensija!

    The Electro Whisker iš E-Stim Systems tai naujoviškas monopolinis elektrodas, skirtas elektrostimuliacijai, suteikiantis erotinėms fantazijoms naują dimensiją. The Electro Whisker siūlo neprilygstamą patirtį visiems, kurie nori išbandyti dilgčiojimo ar kankinimo elektros impulsais pojūtį.

    Ar visada norėjote palepinti savo partnerį elektros impulsais arba nubausti jį malonumu? Dabar galite! Mūsų vieno poliaus Electro Whisker yra naujausias mūsų nuolat augančio "Estim" elektrodų asortimento papildymas. Electro Whisker jaučiasi tarsi šimtai mažų pirštų, glostančių jūsų odą, ir elektrostimuliacijos metu suteikia intensyvų ir itin jaudinantį pojūtį. Su izoliuota rankena ir 4 mm kištuku jį galima Electro Whisker galima prijungti prie elektrostimuliacijos prietaiso ir valdyti.

    Svarbiausios "Electro Whisker" savybės:

    • Inovatyvus dizainas Electro Whisker buvo sukurtas taip, kad imituotų pojūtį, kurį sukelia šimtai mažų pirštelių, bėgančių per odą nuo minkštos iki kietos. Šis unikalus dizainas suteikia labai intensyvų pojūtį erotinės elektrostimuliacijos metu.
    • Monopolinis elektrodas: kaip monopolinis elektrodas Electro Whisker antrasis elektrodas, kad užbaigtų grandinę. Tai leidžia atlikti tikslinę stimuliaciją, kai elektros pojūčiai sukuriami būtent ten, kur jų norima (pvz., ant lytinių organų).
    • Izoliuota rankena ir 4 mm lizdas: Izoliuota rankena užtikrina patogų naudojimą, o integruotas 4 mm lizdas leidžia lengvai prijungti elektrostimuliacijos prietaisą.
    • Platus pojūčių spektras: Ar tai būtų švelnus dilgčiojimas, ar intensyvesnė stimuliacija Electro Whisker elektrostimuliacijos prietaisu galima pritaikyti įvairiems pageidavimams.


    Kad geriau suprastumėte:

    Mažesni elektrostimuliacijos elektrodų sąlyčio taškai (kaip "Electro Whisker") lemia intensyvesnius pojūčius, nes elektros srovė koncentruojama mažesniame plote. Tai lemia didesnį srovės tankį, taigi ir stipresnius pojūčius odoje ar raumenyse. Kartu tokia koncentracija leidžia tiksliau stimuliuoti tam tikras sritis. Naudojant tokius elektrodus ypač svarbu atkreipti dėmesį į teisingą elgesį ir asmenines ribas, kad būtų išvengta diskomforto ar odos sudirginimo.

    Optimalus laidumas elektrostimuliacijai:

    Kad patirti optimalią patirtį, rekomenduojame naudoti ESHOCK vandens pagrindo lubrikantą, kuris padidina laidumą ir suteikia ypač intensyvų pojūtį. Negalima naudoti silikono pagrindo lubrikantų arba hibridinių lubrikantų.

    Patirkite nepakartojamą elektrostimuliacijos pojūtį su "Electro Whisker"!

    Electro Whisker iš E-Stim Systems yra puikus pasirinkimas visiems, norintiems įnešti kūrybiškumo ir įvairovės į elektrostimuliaciją. Tai idealus priedas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems naudotojams, suteikiantis jaudinančią patirtį, kuri gali būti nuo subtilios iki skausmingos. Dėl savo unikalaus dizaino ir siūlomų pojūčių įvairovės Electro Whisker neabejotinai yra puikus jūsų elektrostimuliacijos prietaiso priedas.

    Daugiau informacijos:

    • Electro Whisker iš E-Stim Systems
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (kaip priedus galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems yra mūsų svarbiausias prioritetas.
    • Suprojektuoti ir pagaminti Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai yra suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Drum Brushes?

    I hate to say this, but the pictured item looks an awful lot like brushes for playing jazz style drums and cymbals.

    Am I wrong?

      Vertinimas 

      Zart bis hart

      Zart bis hart. Sehr geil.

        Vertinimas 

        Great!

        Great! The tingles go all over.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Packs a punch

        Packs a punch. Love it tuned up against my cock. New favorite toy.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Electro Whisker iš E-Stim Systems

        Electro Whisker iš E-Stim Systems

        Su Electro Whisker tyrinėjate ribas tarp raguotumo ir malonumo skausmo, tarp visiško geismo ir absoliutaus paklusnumo, kur jausminiai potyriai sustiprėja ir subtiliai balansuoja tarp ekstazės ir kontrolės.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: