Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

Electro Cock Straps iš E-Stim Systems

Atraskite didžiausią varpos elektrostimuliacijos malonumą su Electro Cock Straps iš E-Stim Systems. Šie reguliuojami dirželiai sukurti kaip klasikiniai varpos elektrodai ir tinka tiek varpos žandikauliui, tiek varpai. Electro Cock Straps buvo sukurti siekiant sukurti pojūtį, kuris įsiskverbia į visą varpą ir sukelia kvapą gniaužiančią patirtį.

Daugiau informacijos

3771/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Electro Cock Straps by E-Stim Systems: jaudinanti elektrostimuliacija visai varpai.

    Atraskite didžiausią varpos elektrostimuliacijos malonumą su Electro Cock Straps iš E-Stim Systems. Šie reguliuojami dirželiai sukurti kaip klasikiniai varpos elektrodai ir tinka tiek varpos žandikauliui, tiek stiebui. Electro Cock Straps buvo sukurti siekiant sukurti pojūtį, kuris įsiskverbia į visą varpą ir sukelia kvapą gniaužiančius pojūčius.

    Intensyvi ir daugiasluoksnė elektrostimuliacija:

    • Naudojant Electro Cock Straps neapsiriboja vien varpa. Juos taip pat galima apvynioti aplink riešą, naudoti bausmėms arba pridėti prie kitų erogeninių zonų, taip dar labiau išplečiant galimybes.
    • Sidabriniai kontaktiniai siūlai, įausti tiesiai į audinį, užtikrina maksimalų kontaktinį paviršių ir sustiprina elektrinę stimuliaciją, kad patirtis būtų visapusiška.
    • Electro Cock Straps prieš naudojimą galima sudrėkinti, kad padidėtų elektrostimuliacijos laidumas ir pojūtis.


    Reguliuojamas pritaikymas bet kokiam dydžiui:

    • Dėl reguliuojamos konstrukcijos Electro Cock Straps visiems įprastiems varpos dydžiams, užtikrinant patogų ir saugų prigludimą.
    • Pritaikomumas Electro Cock Straps todėl jie yra puikus pasirinkimas visiems, norintiems individualiai pritaikytos elektrostimuliacijos patirties.


    Lengvas ir patogus prijungimas prie elektrostimuliacijos prietaiso:

    • Pridedami 4 mm banano kištuko adapteriai leidžia lengvai prijungti įvairius elektrostimuliacijos prietaisus.
    • Paprastas ir efektyvus prijungimas leidžia greitai atlikti nustatymus, kad elektrostimuliacijos malonumą būtų galima pradėti patirti iš karto.


    Electro Cock Straps iš "E-Stim Systems": išlaisvinkite elektrostimuliacijos galią

    Electro Cock Straps iš E-Stim Systems yra daugiau nei tik priedas: tai vartai į intensyvios ir jaudinančios varpos elektrostimuliacijos pasaulį. Nesvarbu, ar žavų elektrostimuliacijos pasaulį atrandate pirmą kartą, ar jau turite su juo patirties Electro Cock Straps siūlo unikalią ir sensacingą patirtį, kuri užgniauš jums kvapą. Pasiruoškite nepaprastai ir nepamirštamai elektrostimuliacijos patirčiai.

    Daugiau informacijos:

    • Electro Cock Straps nuo E-Stim Systems
    • Medžiaga: Iš Electro Cock Straps iš E-Stim Systems sudarytas iš lankstaus tekstilės audinio, į kurį įkomponuoti sidabriniai kontaktiniai laidai. Tai užtikrina ir malonų dėvėjimo komfortą, ir veiksmingą laidumą. Sidabrinės vielutės užtikrina puikų elektrinį laidumą, kuris būtinas tolygiam elektros stimulų paskirstymui. Toks medžiagų derinys užtikrina puikų, reguliuojamą prigludimą ir ilgą gaminio tarnavimo laiką, todėl Electro Cock Straps idealus pasirinkimas visiems, norintiems patiems atrasti elektrostimuliaciją.
    • Pagaminta laikantis naujausių ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisyklių.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
    • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    I use them as often as possible

    I use them as often as possible. Even at my old age can give me a double orgasm.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Electro Cock Straps iš E-Stim Systems

    Electro Cock Straps iš E-Stim Systems

    Atraskite didžiausią varpos elektrostimuliacijos malonumą su Electro Cock Straps iš E-Stim Systems. Šie reguliuojami dirželiai sukurti kaip klasikiniai varpos elektrodai ir tinka tiek varpos žandikauliui, tiek varpai. Electro Cock Straps buvo sukurti siekiant sukurti pojūtį, kuris įsiskverbia į visą varpą ir sukelia kvapą gniaužiančią patirtį.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: