Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

BDSM jojimo žirgas su elektrostimuliacija - E-Stim Crop by Dr. Sado

Jei ieškote intensyvios BDSM patirties, turime jums puikų sprendimą: "Dr. Sado" BDSM jojimo žirgus su elektrostimuliacija! Šis naujoviškas aksesuaras sujungia jaudinantį plakimo elementą su žaviu elektrostimuliacijos pasauliu ir suteikia revoliucinę BDSM patirtį.

Daugiau informacijos

3488/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei ieškote intensyvios BDSM patirties, turime jums puikų sprendimą: "Dr. Sado" BDSM jojimo žirgus su elektrostimuliacija! Šis naujoviškas aksesuaras sujungia jaudinantį plakimo elementą su užburiančiu elektrostimuliacijos pasauliu ir suteikia revoliucinę BDSM patirtį. Atraskite visiškai naują malonumo lygį ir patirkite nepamirštamų akimirkų su "Dr. Sado" jojimo žirgais su elektrostimuliacija.

     

    Kai klasika susitinka su aukštosiomis technologijomis: atraskite "Dr. Sado" žirginį su elektrostimuliacija.

    Dr. Sado jojimo žirgas su elektrostimuliacija sujungia tai, kas geriausia iš dviejų pasaulių: tradicinį jojimo žirgą ir modernią elektrostimuliaciją. Tačiau kuo šis sekso žaislas toks nuostabus, ypač BDSM kontekste?

     

    Pirma, jojimo žirgas su elektrostimuliacija suteikia dvigubą pojūtį: tradicinis jojimo žirgas gali sukelti aštrų dilgčiojimo pojūtį, o elektrostimuliacija papildomai arba pakaitomis suteikia dilgčiojimo, o prireikus ir skausmo pojūtį. Šių dviejų pojūčių derinys suteikia nepaprastai intensyvią patirtį.

     

    Antra, jojimo žirklės su elektrostimuliacija suteikia netikėtumo akimirką. Dominuojantis partneris gali pats nuspręsti, kada naudoti elektrostimuliaciją. Tai sukuria papildomą psichologinį impulsą, kuris BDSM seansą padaro dar labiau jaudinantį. Reguliuojamas elektrostimuliacijos intensyvumas leidžia dominuojančiam partneriui keisti elektros impulso stiprumą, taip suteikiant jam dar vieną vergo pojūčių kontrolės lygį.

     

    Trečia, svarbų vaidmenį atlieka psichologinis aspektas. Elektra yra kažkas, ką daugelis iš mūsų laiko pavojingu arba tabu. Žaidimas su šiais giliai įsišaknijusiais tabu BDSM kontekste gali turėti papildomą psichologinį poveikį, panardindamas visą kūną į ekstazės ir susijaudinimo jūrą.

     

    Jojimo žirgas su elektrostimuliacija yra itin universalus ir prisitaiko prie įvairaus lygio patirties ir pageidavimų. Nesvarbu, ar mėgstate švelnius, ar skausmingus smūgius, šis jojimo krumpliaratis siūlo nesuskaičiuojamą daugybę galimybių įvairiems scenarijams. Patirkite dilgčiojančią preliudiją arba intensyvius seansus - pasirinkite patys!

     

    Aukštos kokybės apdirbimas ir patrauklus dizainas - jojimo žirgas su elektrostimuliacija žavi ne tik funkcionalumu, bet ir kokybe bei estetika. Veganiška PU oda švelniai slysta oda ir suteikia malonų pojūtį, o stabilus sukibimas ir lengvas elastingumas užtikrina stiprius judesius.

     

    Žinoma, saugumas taip pat yra svarbiausias prioritetas. Prašome vengti jojimo žirgo sąlyčio su vandeniu ir atkreipkite dėmesį, kad elektrostimuliacija neturėtų būti naudojama krūtinės srityje, o žmonėms, turintiems širdies stimuliatorių, paprastai patariama nenaudoti elektrostimuliacijos.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • E-Stim jojimo žirgas, jojimo žirgas su elektrostimuliacija (Zeus by Dr. Sado)
    • Išmatavimai: Bendras ilgis: 53,8 cm, pasėlio plotis: 6,1 cm.
    • Medžiaga: veganinė PU oda, ABS plastikas, cinko lydinys, geležis.
    • Spalva: juoda.
    • Įkrovimo galimybė: Įkraunama pridėtu USB laidu.
    • Atraskite naują BDSM patirtį su "Dr. Sado" jojimo žirgais su elektrostimuliacija. Pasinerkite į malonumo ir skausmo kupiną pasaulį, sujungtą su elektrinančia įtampa - nepamirštamoms kulminacijoms ir intensyviam malonumui.
    • Elektroseksas - tai jaudinantis būdas perkelti erotinę patirtį į visiškai naują lygį. Ši novatoriška praktika naudoja elektros impulsus, kad sukurtų intensyvų dilgčiojimą, pulsavimą ar net elektros "smūgius" ir taip suteiktų nepakartojamą seksualinę stimuliaciją. Nesvarbu, ar kas nors yra naujokas, ar jau turintis patirties su elektroseksu, kiekvienas ras platų aukštos kokybės įrangos ir elektrodų asortimentą MEO, pirmaujančioje elektrosekso specialistų įmonėje. Mūsų patirtis užtikrina saugią ir intensyvią patirtį. Siūlome įvairų asortimentą, atitinkantį kiekvieno skonį ir poreikius: nuo elektrinių varpos žiedų iki elektrinių užpakaliuko kištukų ir elektrinių spenelių spaustukų. Naudodami mūsų "E-Stim" valdymo įrenginį, dar vadinamą "Tenso įrenginiu", galite visiškai kontroliuoti elektros impulsų intensyvumą ir ritmą. Galima rinktis iš plataus asortimento - nuo elektrovaginalinių ir analinių zondų iki laidžių elektrostimuliatorių, kurie idealiai tinka pradedantiesiems. Mūsų elektrinis varpos narvelis unikaliai sujungia nekaltybę ir stimuliaciją, o elektriniai spenelių spaustukai sukuria gundantį dilgčiojimo pojūtį. Ieškantiems gilesnių ir intensyvesnių pojūčių taip pat siūlome "E-Stim" dildes ir "E-Stim" vibratorius. Jei esate pasiruošę naujiems, jaudinantiems nuotykiams, išbandykite mūsų elektrosex šlaplės zondus ir patirkite itin intensyvius pojūčius. O kūrybiškiems BDSM žaidimams siūlome "E-Stim" pirštines ir kitus elektrostimuliacijos priedus. Atraskite užburiantį elektrosekso pasaulį su MEO ir patirkite unikalią ir pribloškiančią seksualinę stimuliaciją. Išdrįskite žengti į naują patirtį, kuri suteiks nepamirštamų malonumo akimirkų.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfecta

    Es suave y flexible. Además de tener un largo perfecto para alcanzar todas las partes del cuerpo de tu pareja.

      Vertinimas 

      Elektrisierend geil

      Die E-Stim-Gerte von Dr. Sado kombiniert das Beste aus beiden Welten: den scharfen Schlag eines klassischen Instruments und den elektrisierenden Reiz der Elektrostimulation. Was dieses Toy jedoch wirklich außergewöhnlich macht, vor allem im BDSM-Kontext? Lasst es mich euch verraten! Zusätzlich zu dem Schmerz und Vergnügen, den eine herkömmliche Reitgerte oder Peitsche verursacht, bringt die Elektrostimulation ein kribbelndes und intensiveres Gefühl ins Spiel. Diese Kombination schafft ein Feuerwerk an Empfindungen, das euch den Atem rauben wird. Mein Top hat die volle Kontrolle darüber, wann die Elektrostimulation zum Einsatz kommt. Diese Extra-Portion Spannung und Vorfreude macht das Erlebnis noch aufregender. Mit der einstellbaren Intensität kann mein Top die Stärke der elektrischen Impulse variieren und somit meine Empfindungen perfekt steuern. Egal, ob ihr Streicheleinheiten oder harte Schläge bevorzugt – diese Sadomaso-Gerte bietet unbegrenzte Möglichkeiten für verschiedene Szenarien.

        Parašykite savo atsiliepimą

        BDSM jojimo žirgas su elektrostimuliacija - E-Stim Crop by Dr. Sado

        BDSM jojimo žirgas su elektrostimuliacija - E-Stim Crop by Dr. Sado

        Jei ieškote intensyvios BDSM patirties, turime jums puikų sprendimą: "Dr. Sado" BDSM jojimo žirgus su elektrostimuliacija! Šis naujoviškas aksesuaras sujungia jaudinantį plakimo elementą su žaviu elektrostimuliacijos pasauliu ir suteikia revoliucinę BDSM patirtį.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        19 kitų tos pačios kategorijos prekių: