Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

Python™ iš E-Stim Systems - E Stim sėklidės

"Python™", dar viena naujovė iš E-Stim Systemsyra prietaisas, specialiai sukurtas sėklidžių elektrostimuliacijai. Tai viena iš geriausių sistemų, tinkamų net CBT, kuri užtikrina nuo švelnios iki labai intensyvios elektrostimuliacijos tiesiogiai į sėklides.

Daugiau informacijos

3769/00

galima rasti

Daugiau informacijos

Python™ iš "E-Stim Systems": intensyvi elektrostimuliacija sėklidėms.

Python™, dar viena naujovė iš "E-Stim Systems" E-Stim Systemsyra prietaisas, specialiai sukurtas sėklidžių elektrostimuliacijai. Tai viena geriausių sistemų - ir netgi pritaikyta CBT - kuri užtikrina nuo švelnios iki labai intensyvios elektrostimuliacijos tiesiogiai į sėklides.

Pritaikyta vyrų malonumui ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje:

  • "Python™", specialiai sukurta pagal vyro anatomiją, siūlo nuostabų spaudimo ir elektrostimuliacijos derinį sėklidėms.
  • Python™ turi du paauksuotus elektrinius kontaktinius paviršius. Slėgis yra reguliuojamas, todėl galima pritaikyti ir stimuliuoti intensyvumą.
  • Python™ suprojektuotas taip, kad neeaktuali varpa ir sėklidės tilptų pro žiedo formos angą (kaip varpos žiedas), o sėklides būtų galima pritvirtinti tiesiai tarp dviejų suspaudimo plokštelių.


Subalansuotas suspaudimas ir elektrinė stimuliacija:

  • Python™ sukurtas taip, kad sėklidėms būtų taikomas tiksliai reguliuojamas spaudimas, kurį pagal poreikį galima sustiprinti.
  • Intensyvumas svyruoja nuo lengvo dilgčiojimo pojūčio iki stipresnių pojūčių, idealiai tinka norintiems ištirti sėklidžių elektrostimuliacijos spektrą.


Aukštos kokybės medžiaga ir dizainas:

  • E-Stim Systems naudojamos 5 mm storio lazeriu pjautos akrilo plokštės su pagal užsakymą pagamintomis grandinių plokštėmis, kad gaminys būtų patvarus ir veiksmingas.
  • Paauksuotos kontaktinės plokštelės užtikrina puikų elektrinį laidumą ir kontaktą.
  • Siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą, "Python™" turi nerūdijančio plieno ir žalvario jungiamąsias detales.


Funkcionalumas geresnei elektrostimuliacijos patirčiai.

  • Python™ taip pat tinka didesnei varpai (50 mm skersmens anga), todėl patogiai tinka daugumai vyrų.
  • Įrengtas su 4 mm jungtimis, šis prietaisas tinka naudoti su vieno kanalo prietaisais, pvz E-Stim Systems arba pažangesniais elektrostimuliacijos prietaisais, tokiais kaip 2B™.
  • Valymas yra paprastas ir higieniškas naudojant mūsų VERYCLEAN purškiklį.


Python™ iš "E-Stim Systems": BDSM prietaisas, skirtas naujoviškai sėklidžių elektrostimuliacijai.

Python™ yra ne tik elektrostimuliacijos prietaisas, bet ir vartai į gilesnių pojūčių tyrinėjimą stimuliuojant sėklides. Nesvarbu, ar ieškote švelnios elektrostimuliacijos, ar intensyvesnių potyrių, Python™ siūlo saugų, pritaikomą ir jaudinantį variantą, todėl jį privalo turėti kiekvienas, norintis žengti dar vieną žingsnį į priekį elektrostimuliacijos srityje.

Daugiau informacijos:

  • Python™ iš E-Stim Systems
  • Tinka CBT.
  • Medžiaga: Python™ iš E-Stim Systems pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir optimalų funkcionalumą elektrostimuliacijos metu. Pagrindinė konstrukcija pagaminta iš aviacinio aliuminio, kuris pasižymi stabilumu ir nedideliu svoriu. Elektrinių kontaktų paviršiai paauksuoti, kad būtų užtikrintas efektyvus ir saugus elektrinio signalo perdavimas. Spaudimo plokštelės pagamintos iš 5 mm storio akrilo - tvirto ir skaidraus plastiko, kuris yra patvarus ir vizualiai patrauklus. Be to, montavimui naudojamos nerūdijančiojo plieno jungiamosios detalės, kurios yra tvirtos ir atsparios korozijai. Galiausiai, neatsiejama elektrinių funkcijų dalis yra pagal užsakymą pagamintos spausdintinės plokštės (PCB), kurios pritaikytos konkretiems reikalavimams. Dėl šių medžiagų derinio "Vyper2™" yra kokybiškas ir patikimas pasirinkimas visiems, kurie mėgsta elektrostimuliaciją.
  • Spausdintinės plokštės yra esminė šiuolaikinės elektronikos dalis. Tai spausdintinės plokštės, ant kurių montuojami ir jungiami įvairūs elektroniniai komponentai, pavyzdžiui, rezistoriai, kondensatoriai ir integriniai grandynai. Spausdintinės plokštės sudaro fizinę platformą šiems komponentams ir užtikrina elektrines jungtis, reikalingas grandinei veikti. Spausdintinių plokščių yra beveik visuose elektroniniuose prietaisuose - nuo paprastų įtaisų iki sudėtingų kompiuterinių sistemų.
  • Pagamintos laikantis naujausių ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisyklių.
  • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
  • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
  • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Python™ iš E-Stim Systems - E Stim sėklidės

Python™ iš E-Stim Systems - E Stim sėklidės

"Python™", dar viena naujovė iš E-Stim Systemsyra prietaisas, specialiai sukurtas sėklidžių elektrostimuliacijai. Tai viena iš geriausių sistemų, tinkamų net CBT, kuri užtikrina nuo švelnios iki labai intensyvios elektrostimuliacijos tiesiogiai į sėklides.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: