Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

"ElectroRing™" sistema iš E-Stim Systems

Naujas Pasiūlymas

E-Stim Systems pristato naujovišką "ElectroRing™" sistemą, kuri gerokai pranoksta paprastus "E-Stim" varpos žiedus. Ši sistema buvo sukurta ne tik kaip dvigubas varpos žiedas, bet ir išplečia elektrostimuliacijos galimybes, siūlydama daugybę variantų, įskaitant nekaltybę.

Daugiau informacijos

32,90 €


-10%

29,61 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "ElectroRing™" sistema iš "E-Stim Systems": varpos elektrostimuliacijos revoliucija!

    E-Stim Systems pristato naujovišką ElectroRing™ sistemą, kuri gerokai pranoksta paprastus E-Stim varpos žiedus. Ši sistema buvo sukurta ne tik kaip dvigubas varpos žiedas, bet ir išplečia elektrostimuliacijos galimybes, siūlydama daugybę variantų, įskaitant nekaltybę.

    Pagrindinės "ElectroRing™" sistemos iš "E-Stim Systems" savybės:

    • Kiekvienas "ElectroRing™" žiedas skirtas naudoti su tvirtomis 4 mm jungtimis iš E-Stim Systems ir puikiai dera su 4 mm žemo profilio kabeliais (gaminio Nr. 3808). Lizdai yra abiejose varpos žiedo pusėse, todėl kabelius galima lanksčiai prijungti.
    • Tikri dvipoliai pojūčiai: Sistema yra modulinis bipolinis įtaisas su dviem žiedais, kuriuos skiria izoliatorius, kad būtų galima patirti kvapą gniaužiančius bipolinius pojūčius. Paprastai didesnis žiedas dedamas už sėklidžių, o mažesnis - ant varpos stiebo ir pritvirtinamas dviem nykščiais, kad būtų lengva ir veiksminga naudoti.
    • Naudojimas kaip nekaltybės įtaisas: kad BDSM kontekste būtų užtikrintas didesnis saugumas, raktinius varžtus galima pakeisti šešiakampiais varžtais, kad paklusnusis vyras negalėtų nuimti sistemos be atitinkamų įrankių (žr. priedų rinkinį).
    • Daugybė dydžių: Nuo 30 mm iki 65 mm (vidinis skersmuo), satinuotos, tvirtos apdailos, todėl kiekvienas gali rasti sau tinkamą dydį.
    • Universalūs: šie žiedai, kaip naujosios sistemos BiPolar ElectroRing™ dalis, taip pat gali būti naudojami kaip vienas monoelektrodas arba kaip paprastas metalinis varpos žiedas.
    • Aukštos kokybės medžiaga: Kiekvienas "ElectroRing™" žiedas pagamintas iš kosminio aliuminio lydinio su 4 mm lizdais viršuje. Nors žiedas turi dvi jungtis, nerekomenduojama abiejų jungti prie to paties kanalo, jei naudojamas tik vienas žiedas.


    Dydžio nustatymo instrukcijos:

    Matavimo juosta išmatuokite varpos veleno ir už sėklidžių apimtį.
    Pasirinkite du žiedo skersmenis, atitinkančius apimtį aplink varpos veleną ir už sėklidžių. Erekcijos metu žiedai turi gerai priglusti, bet ne per daug įsitempti.
    Naudodamiesi lentele perskaičiuokite apimtį į vidinį žiedo skersmenį.

    "ElectroRing™" sistema iš "E-Stim Systems": nauja varpos elektrostimuliacijos dimensija.

    "ElectroRing™" sistema siūlo unikalų ir modernų požiūrį į varpos ir sėklidžių elektrostimuliaciją, derindama elektrostimuliacijos stimuliuojamąjį poveikį su varpos žiedų fiziniu pojūčiu. Nesvarbu, ar ieškote skaistumo patirties, ar norite intensyvesnės elektrostimuliacijos, "ElectroRing™" sistema siūlo saugų, veiksmingą ir universalų sprendimą, atitinkantį jūsų poreikius

    E-Stim Systems Electro Ring" galima įsigyti skirtingų dydžių žiedų, kad atitiktų jūsų poreikius. Rekomenduojame nesirinkti per daug aptempto žiedo, nes tai gali paveikti kraujotaką, ir ne per didelio, nes kuo mažiau žiedas liečia odą, tuo didesnė tikimybė, kad jis bus nepatogus. Žiedo skersmuo išgraviruotas priekinėje "ElectroRing™" dalyje.

    Jei naudojamas tik vienas žiedas, reikia naudoti antrą elektrodą (pvz., "E-Stim" lipnų elektrodą), kad srovė galėtų tekėti. Žiedams rekomenduojame naudoti mūsų vandens pagrindo laidų elektrodų gelį ESHOCK, nes jis pagerina kontaktą ir elektrostimuliaciją.

    Norint optimaliai naudoti žiedus, būtina juos derinti su "ElectroRing™" priedų pakuote, nes naujoviškai koncepcijai reikia dviejų žiedų. Sujungę šiuos du gaminius, gausite intensyvią elektrostimuliacijos patirtį, visiškai pritaikytą jums ir jūsų pageidavimams.

    Daugiau informacijos:

    • "ElectroRing™" sistema iš "E-Stim Systems": revoliucija varpos ir sėklidžių elektrostimuliacijos srityje.
    • Galimi įvairūs dydžiai, kurių vidinis skersmuo nuo 30 mm iki 65 mm.
    • Kiekvieno žiedo vidinis skersmuo yra išgraviruotas priekyje, kad būtų lengva jį atpažinti.
    • Rekomenduojame naudoti su mūsų vandens pagrindo laidžiuoju geliu ESHOCK, kad sustiprintumėte kontaktą ir elektrostimuliaciją.
    • Atkreipkite dėmesį: "ElectroRing™" žiedai nepateikiami su priedais (izoliatoriumi, varžtais ir pan.). Tam turite užsisakyti priedų rinkinį.
    • Matmenys: "ElectroRing™" žiedų asortimentas yra nuo E-Stim Systems siūlo įvairius dydžius, tinkančius įvairioms reikmėms. 30 mm "ElectroRing™" vidinis skersmuo yra 30 mm, perimetras - 94 mm, o svoris - 26 g. 35 mm "ElectroRing™" yra šiek tiek didesnis, jo vidinis skersmuo yra 35 mm, perimetras - 110 mm, o svoris - 28 gramai. 40 mm "ElectroRing™" vidinis skersmuo yra 40 mm, apimtis - 126 mm, o svoris - 30 gramų. 45 mm "ElectroRing™" vidinis skersmuo 45 mm, apimtis 141 mm, svoris 32 gramai. Tiems, kurie nori didesnio skersmens, siūlomas 50 mm "ElectroRing™" žiedas, kurio vidinis skersmuo 50 mm, apimtis 157 mm, o svoris 36 gramai. 55 mm "ElectroRing™" vidinis skersmuo yra 55 mm, perimetras - 172 mm, o svoris taip pat 36 gramai. 60 mm "ElectroRing™" vidinis skersmuo yra 60 mm, apimtis - 188 mm, o svoris - 38 gramai. Galiausiai, 65 mm "ElectroRing™" žiedo, kuris yra didžiausias iš šios serijos žiedų, vidinis skersmuo yra 65 mm, perimetras - 204 mm, o svoris - 38 gramai. Kiekvienas iš šių "ElectroRing™" žiedų dydžių yra sukurtas taip, kad būtų patogus ir veiksmingas įvairioms elektrostimuliacijos rūšims.
    • Dydžio nustatymas: Naudodami popierinį arba medžiaginį matuoklį išmatuokite varpos kotą ir plotą už sėklidžių. Vienas žiedas turėtų būti pakankamai didelis, kad tilptų už sėklidžių, kitas žiedas turėtų būti pakankamai didelis, kad tilptų aplink varpos kotą. Tai ir yra reikiamas perimetras. Lentelė padės ją perskaičiuoti į vidinio žiedo skersmenį. Pasirinkite du reikalingus žiedo skersmenis. Žiedai turi gerai priglusti ir nebūti per daug įsitempę, kai varpa yra erekcijoje. Jei žiedai per daug prigludę, gali atsirasti nemalonių susiaurėjimų, o jei per laisvi - nemalonių pojūčių.
    • Pagaminta pagal naujausias ES ir JK saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
    • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    "ElectroRing™" sistema iš E-Stim Systems

    "ElectroRing™" sistema iš E-Stim Systems

    E-Stim Systems pristato naujovišką "ElectroRing™" sistemą, kuri gerokai pranoksta paprastus "E-Stim" varpos žiedus. Ši sistema buvo sukurta ne tik kaip dvigubas varpos žiedas, bet ir išplečia elektrostimuliacijos galimybes, siūlydama daugybę variantų, įskaitant nekaltybę.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: