Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

Vyper2™ - CBT elektrostimuliacija - E-Stim Systems

"Vyper2" buvo sukurtas specialiai mazochistinių vyrų poreikiams ir yra CBT priedas erotinei elektrostimuliacijai. Turėdamas 4 paauksuotus elektrodus, sumontuotus ant dviejų suspaudimo plokštelių, "Vyper2" tiksliai pataiko į nervinius taškus, kurie yra būtini CBT.

Daugiau informacijos

3768/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Vyper2" buvo sukurtas specialiai mazochistinių vyrų poreikiams ir yra CBT priedas erotinei elektrostimuliacijai. Turėdamas 4 paauksuotus elektrodus, sumontuotus ant dviejų suspaudimo plokštelių, "Vyper2" tiksliai pataiko į nervinius taškus, kurie yra būtini CBT. Vyper2 uždedamas ant erekcijos varpos ir (arba) sėklidžių ir prieš pradedant elektrostimuliaciją jas suspaudžia.

    Vyper2™ iš "E-Stim Systems": varpos ir sėklidžių elektrostimuliacija!

    MEO pristato Vyper2™, kuris remiasi originaliojo Vyper™ sėkme iš E-Stim Systems remiasi originaliojo Vyper™ sėkme. Šis naujoviškas keturių polių prietaisas skirtas ne tik varpai, bet ir veiksmingai stimuliuoja sėklides, suteikdamas visapusišką, protu nesuvokiamą elektrostimuliacijos patirtį - nuo švelnios iki intensyvios.

    "Vyper2™" buvo sukurtas išskirtinai labai paklusnių vyrų poreikiams ir gaminamas Jungtinėje Karalystėje. Jame yra keturios paauksuotos elektrinių kontaktų pagalvėlės, pritvirtintos prie dviejų suspaudimo plokštelių. Uždėjus "Vyper2™" ant erekcijos varpos ir sėklidžių, jis gali suspausti ir suspausti lytinius organus, suteikdamas jaudinantį elektros stimuliacijos pojūtį ir varpai, ir sėklidėms.

    Tačiau būkite atsargūs: jei suspausite per stipriai, galite sugadinti kažką labai vertingo!

    Vietoj plonų plastikinių plokštelių su priklijuota sidabrine juostele, kaip konkurentų gaminiuose, "Vyper2™" naudojamos E-Stim Systems 5 mm storio akrilo plokštelės, kurios išpjautos lazeriu ir prie jų pritvirtintos specialiai pagamintos spausdintinės plokštės. Siekiant užtikrinti ilgą tarnavimo laiką ir gerą elektrinį kontaktą, kontaktiniai paviršiai yra paauksuoti, kad varpos ir sėklidžių elektrostimuliacija būtų veiksminga.

    "Vyper2™" visiškai įrengtos nerūdijančio plieno "Estim" jungtys. Keturi kontaktiniai paviršiai turi daug kontaktinių zonų, todėl puikiai tinka prijungti prie 2B™ iš E-Stim Systems arba prie vieno kanalo elektrostimuliacijos prietaiso.

    • Didelis angos plotis nuo 6,5 mm iki 50 mm.
    • Paauksuoti kontaktiniai paviršiai veiksmingai elektrostimuliacijai
    • Tvirtos 4 mm nerūdijančiojo plieno jungtys ir jungiamosios detalės
    • Tinka vieno ir dviejų kanalų veikimui
    • Lengvai valomas, kad būtų higieniškas naudojimas


    Vyper2™ iš E-Stim Systems yra žingsnis į priekį elektrostimuliacijos srityje ir siūlo įdomų suspaudimo ir elektrostimuliacijos derinį varpai ir sėklidėms. Jis sukurtas taip, kad sustiprintų CBT pojūčius, saugiai ir kontroliuojamai suteikiant ir malonumą, ir galingą stimuliaciją.

    Daugiau informacijos:

     

    • Vyper2™ iš E-Stim Systems
    • Matmenys: 140 mm x 110 mm x 40 mm (uždarytas be varžtų)
    • Atidarymas: 160 mm x 50 mm
    • Kontakto plotas: BiPolar 60 mm x 90 mm (iš abiejų pusių)
    • Jungtys: 8x 4 mm lizdai pagrinde
    • Medžiaga: Vyper2™ iš E-Stim Systems pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir optimalų funkcionalumą elektrostimuliacijos metu. Pagrindinė konstrukcija pagaminta iš aerokosminio aliuminio, kuris pasižymi stabilumu ir mažu svoriu. Elektrinių kontaktų paviršiai paauksuoti, kad būtų užtikrintas efektyvus ir saugus elektros impulsų perdavimas. Spaudimo plokštelės pagamintos iš 5 mm storio akrilo - tvirto ir skaidraus plastiko, kuris yra patvarus ir vizualiai patrauklus. Konstrukcijoje taip pat naudojamas nerūdijantis plienas, užtikrinantis stabilumą ir atsparumą korozijai. Galiausiai, neatsiejama elektrinių funkcijų dalis yra pagal užsakymą pagamintos spausdintinės plokštės (PCB), kurios pritaikytos konkretiems reikalavimams. Dėl šių medžiagų derinio "Vyper2™" yra aukštos kokybės ir patikimas pasirinkimas visiems, kurie domisi elektrine stimuliacija CBT kontekste.
    • PCB (spausdintinės plokštės) yra esminiai šiuolaikinės elektronikos komponentai. Tai spausdintinės plokštės, ant kurių montuojami ir jungiami įvairūs elektroniniai komponentai, pavyzdžiui, rezistoriai, kondensatoriai ir integriniai grandynai. Spausdintinės plokštės sudaro šių komponentų pagrindą ir sukuria elektrines jungtis, būtinas grandinės veikimui. Spausdintinių plokščių galima rasti beveik visuose elektroniniuose prietaisuose - nuo paprastų įtaisų iki sudėtingų kompiuterinių sistemų.
    • Pagamintos Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisykles.
    • Suteikiama išskirtinė gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugos pastaba: Elektrostimuliacija (e-stimuliacija) erotiniams malonumams gauti yra plačiai naudojama, tačiau svarbu žinoti saugos aspektus. E-Stim netinka žmonėms su širdies stimuliatoriais, medicininėmis infuzijomis, sergantiems širdies ligomis ar nėštumo metu ir niekada negalima naudoti virš krūtinės ar kaklo. Visi gaminiai iš E-Stim Systems gaminiai buvo sukurti, pagaminti ir išbandyti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima visą atsakomybę už tai.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
    • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Parašykite savo atsiliepimą

      Vyper2™ - CBT elektrostimuliacija - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT elektrostimuliacija - E-Stim Systems

      "Vyper2" buvo sukurtas specialiai mazochistinių vyrų poreikiams ir yra CBT priedas erotinei elektrostimuliacijai. Turėdamas 4 paauksuotus elektrodus, sumontuotus ant dviejų suspaudimo plokštelių, "Vyper2" tiksliai pataiko į nervinius taškus, kurie yra būtini CBT.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: