Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

POWER EXCHANGE - Penio kištukas elektrostimuliacijai

Ar ieškote seksualinio dominavimo ir paklusnumo? Su mūsų elektriniu varpos kištuku (su jungtimi "Estim"), skirtu paklusnumo malonumui, galite įgyvendinti savo fantazijas su partneriu arba be jo ir atsiduoti visiškam kontrolės praradimui.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar ieškote seksualinio dominavimo ir paklusnumo? Su mūsų elektriniu varpos kištuku (su jungtimi "Estim"), skirtu paklusnumo malonumams, galite įgyvendinti savo fantazijas su partneriu arba be jo ir pasimėgauti visišku kontrolės praradimu.

    POWER EXCHANGE varpos kištukas patiks tiems, kurie mėgsta ekstremalius kateterinius žaidimus. Silikoninis šlaplės stimuliatorius gali būti įelektrintas ir yra idealus BDSM sekso žaislas žinovams ir ekspertams. Nepaprastai intensyvių pojūčių giliai jūsų viduje garantija.

    Ypač slidžiam mūsų viengubo penio kaiščio paviršiui panaudojome elektrai laidų silikoną. Lankstus per visą ilgį.

    Bendras 35 cm ilgis ir nuo 4,5 mm iki beveik 10 mm skersmens yra pakankamai ilgas, kad sukeltų visišką kontrolės praradimą.

    Ar esate pasiruošę peržengti savo asmenines ribas? Ką galite pasiimti? Su šiuo 35 cm ilgio elektrodilatatoriumi tai sužinosite ir galėsite mėgautis nepakartojamai intensyvia stimuliacija.

    Dėl užapvalinto galiuko, jų lankstumo ir puikaus paviršiaus MEO "Estim-Sounds" ypač lengva įvesti.

    Mūsų sondes iš revoliucinio "SuperSoft" platininio silikono pagaminti "Estim-Sextoys" neabejotinai yra inovatyviausi rinkoje. Dėl didelio lankstumo ir minkšto paviršiaus jais ne tik smagu naudotis, bet ir gamybos procesas leidžia sukurti tokias formas ir paviršius, kurie priverčia širdį plakti greičiau.

    Skersmuo:

    Mažas: 4,5 mm ø
    Vidutinis: 5,5 mm ø
    Didelis: 7,5 mm ø
    X-didelis: 9,5 mm ø

    Daugiau informacijos:

    • Elektrokateteris, skirtas prijungti prie elektrostimuliacijos prietaiso, pvz., mūsų SEXBOX.
    • Skirtas ekstremaliai šlaplės stimuliacijai.
    • Matmenys: 35 cm ilgio, galimi įvairūs skersmenys.
    • Svarbu laikytis higienos. Kruopščiai dezinfekuokite rankas ir įdedamą gaminį. Rekomenduojame mūsų "VERYCLEAN" higienos purškiklį. Įkišimui reikėtų naudoti tik mūsų specialiai sukurtą "VERYDEEP" lubrikantą.
    • Norint naudoti šį vieno poliaus elektrodą, jums reikės antrojo poliaus, pavyzdžiui, mūsų "Estim cock ring" arba "Estim" lipnių pagalvėlių.
    • Adapterio laidas į pristatymo apimtį neįeina (žr. rekomenduojamus priedus).

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Addict

    Livré en 3 jours je fais un essai ce soir et je suis près à essayer les tailles L et XL XXX.

      Vertinimas 

      OMG the best urethral sound stick

      Even though I had tried previous urethral sticks, I was little wary of taking something as long as this in my penis, but I needed have worried. Lubed up through its length my penis took it well and when powered up together with the cock ring, OMG the sensation is amazing and out of this world. You can really milk yourself to the most intense orgasms. Definitely one to use with plenty of time to enjoy !!

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Shock your cock with electric pleasure!

      I must say I could not believe how big it was but once I was lubed up and got over the shock of having something inside my cock it felt amazing. When I turned on the machine the electro vibes I felt was out of this world,in no time I had the most amazing orgasm.I use my electro toys regularly and now the misses is involved in helping me with the art of electro sex.

      • 7 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      POWER EXCHANGE - Penio kištukas elektrostimuliacijai

      POWER EXCHANGE - Penio kištukas elektrostimuliacijai

      Ar ieškote seksualinio dominavimo ir paklusnumo? Su mūsų elektriniu varpos kištuku (su jungtimi "Estim"), skirtu paklusnumo malonumui, galite įgyvendinti savo fantazijas su partneriu arba be jo ir atsiduoti visiškam kontrolės praradimui.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: