Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Deviant™ - Vidutinio dydžio vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

Šio elektrodo dydis atitinka įvairius pageidavimus ir puikiai tinka tiems, kurie nori patirti ypatingų pojūčių atliekant analinę/vaginalinę elektrostimuliaciją.

Daugiau informacijos

3789/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Vidutinis Deviant™ elektrodas iš E-Stim Systems

    Šio elektrodo dydis atitinka įvairius pageidavimus ir puikiai tinka tiems, kurie nori patirti ekstremalių pojūčių analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos metu. Medium Deviant™ elektrodas iš E-Stim Systems yra naujoviškas, įkišamas elektrodas, kuris sujungia e-stimuliacijos technologijos žinias ir kūrybišką dizainą, kad suteiktų unikalią elektrostimuliacijos patirtį.

    Patirkite tyrą ekstazę su "Deviant™" elektrodais iš "E-Stim Systems":

    "Deviant™" elektrodai yra trijų dydžių ir suteikia išskirtinę vaginalinės ar analinės elektrostimuliacijos patirtį Unikali "Ripplehead™" technologija su griovelių paviršiumi sustiprina elektrodo elektrinę stimuliaciją kūno viduje, todėl tai itin veiksminga priemonė ekstatiniams orgazmams pasiekti. Dvipolė konstrukcija sukoncentruoja elektrinį pojūtį ir sustiprina stimuliaciją bei malonumą. Iš aukštos kokybės medžiagų pagaminti elektrodai yra patogūs naudoti ir žada saugumą bei absoliutų seksualinį pasitenkinimą. Nesvarbu, ar tai būtų G taško, ar prostatos stimuliacija, "Deviant™" elektrodai yra raktas į intensyvius ir kvapą gniaužiančius orgazmus.

    Pagrindinės vidutinio dydžio "Deviant™" elektrodų savybės:

    • Unikalus Ripplehead™ dizainas: "Deviant™" elektrodas turi daugybę briaunų išilgai galvutės, kruopščiai sukurtų taip, kad užtikrintų itin intensyvią stimuliaciją įsiskverbiant į analinę/vaginalinę angą. Grioveliai sustiprina elektrinę stimuliaciją, o glotni, apvali galvutė leidžia patogiai įvesti į analinę/vaginalinę angą.
    • Efektyvi dvipolio elektrodo konstrukcija: laidžios elektrodo galvutės ir pagrindo, kuriuos skiria izoliuotas kaklelis, derinys sukuria labai efektyvų dvipolį elektrodą. Tokia konstrukcija užtikrina tikslingą ir intensyvią elektrostimuliaciją tiek analiniu, tiek vaginaliniu būdu.
    • Ergonomiška ir saugi konstrukcija: švelnios izoliuoto, elektrai nelaidaus kaklelio kreivės ir išfrezuotas griovelis pagrinde palengvina analinį ir vaginalinį įvedimą ir išėmimą.
    • Aukštos kokybės konstrukcija: "Deviant™" elektrodas pagamintas iš itin poliruoto aerokosminio aliuminio su 4 mm nerūdijančiojo plieno jungiamaisiais lizdais, jam suteikiama gamintojo garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systems.
    • Elektrodas "Deviant™" jungiamas prie elektrostimuliacijos prietaiso per 4 mm lizdus, integruotus į pagrindą. Siūlome įvairius adapterius, kad mūsų elektrodus būtų galima prijungti ir prie kitų gamintojų prietaisų.
    • Išmatavimai: Vidutinio dydžio "Deviant™" elektrodas yra 38 mm skersmens ir 128 mm ilgio, todėl yra idealaus dydžio, kad būtų patogu naudoti analiniu ir vaginaliniu būdu, o patyrusiems naudotojams užtikrina veiksmingą seksualinę elektrostimuliaciją.


    Elektrodų valymas ir priežiūra:

    "Deviant™" elektrodus lengva valyti - tiesiog nuplaukite šiltu vandeniu su švelniu plovikliu arba naudokite VERYCLEAN purškiklį ir palikite išdžiūti. Prieš laikant elektrodas turi būti visiškai sausas, ypač 4 mm lizdai.

    Kad elektrostimuliacija teiktų dar didesnį malonumą:

    Kad būtų patogu įkišti į makštį / analinę angą ir ypač geras elektrinis laidumas, turėtumėte naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "ESHOCK" iš MEO. Venkite silikono pagrindo lubrikantų arba hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems suderinamais.

    Vidutinis "Deviant™" elektrodas: absoliučiai būtinas analinei ir vaginalinei elektrostimuliacijai!

    Nesvarbu, ar esate naujokas tokio tipo sekso žaisliukuose, ar jau turite patirties su e-stimuliacija, "Deviant™" elektrodas siūlo įdomų aukšto komforto, kokybės ir stimuliuojančio griovelių dizaino derinį, todėl yra vertingas seksualinės elektrostimuliacijos priedas.

    Daugiau informacijos:

    • Vidutinio dydžio vaginalinis ir analinis elektrodas iš "Deviant™" E-Stim Systems
    • Tikslios formos grioveliai išilgai ilgos elektrodo galvutės užtikrina intensyvią stimuliaciją įkišimo metu, o lygi, užapvalinta elektrodo galvutė palengvina įkišimą tiek vyrams (analinis), tiek moterims (vaginalinis arba analinis). Įdėjus elektrodą, daugybė griovelių užtikrina itin veiksmingą elektrinį kontaktą - tai pliusas kvapą gniaužiančiam elektroseksui.
    • Kad būtų patogiau, nelaidus elektrodo kaklelis švelniai išlenktas, o pagrindas turi gilesnį griovelį, kad būtų lengviau jį išimti iš išangės ar makšties.
    • Laidžiosios elektrodo galvutės ir pagrindo, kuriuos skiria izoliuotas elektrodo kaklelis, derinys - itin veiksmingas dvipolis elektrodas. Dabar tereikia pridėti nuostabias vieno iš mūsų elektrostimuliacijos prietaisų funkcijas ir turėsite stulbinantį ir nepakeičiamą "Estim sextoy".
    • Tipas: Bipolinis, įdedamas
    • Bendras ilgis: 128 mm
    • Įstatomas ilgis: 110 mm
    • Skersmuo: 38 mm
    • Apimtis / dydis: 119 mm
    • Svoris: 296 g
    • Jungtys Du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Suteikiama išskirtinė gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    ottimo prodotto

    arrivato in confezione anonima con all'interno cavetto, istruzioni, e plug anal, lo provato da solo e con la mia compagna, prodotto molto bello che stimola molto bene e tiene più eretto e duraturo il pene . Molto bello quando si fà sesso e la donna lo comanda a sorpresa, ottimo godimento. La provato pure la mia compagna ed è rimasta molto soddisfatta. Facile da pulire, lo consiglio sia per single uomini e donne, che per coppie. esegue molto bene il massaggio prostatico ed un consiglio per gli uomini non seguite l'ideologia che se uno lo usa non è un uomo............

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Deviant™ - Vidutinio dydžio vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

    Deviant™ - Vidutinio dydžio vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

    Šio elektrodo dydis atitinka įvairius pageidavimus ir puikiai tinka tiems, kurie nori patirti ypatingų pojūčių atliekant analinę/vaginalinę elektrostimuliaciją.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: