Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

Medium Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

Svetainė Medium Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems tai ypač kruopščiai suprojektuotas varpos kištukas, skirtas tiems, kurie nori ypatingos šlaplės elektrostimuliacijos. Šį vidutinio dydžio varpos kištuką sukūrė ekspertai ir jis įrodo, kad E-Stim Systems įsipareigojimą siekti aukščiausios kokybės ir novatoriško dizaino.

Daugiau informacijos

3766/00

galima rasti

Daugiau informacijos

Medium Diamond™ Penis Plug iš "E-Stim Systems": geriausios šlaplės elektrostimuliacijos priemonės

Medium Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems yra ypač kruopščiai suprojektuotas varpos kištukas, skirtas visiems, norintiems ypatingos šlaplės elektrostimuliacijos. Šį vidutinio dydžio varpos kištuką sukūrė ekspertai ir jis įrodo, kad E-Stim Systems už aukščiausią kokybę ir novatorišką dizainą.

Puikus dizainas dar didesniam malonumui:

  • Medium Diamond™ Penis Plug 55 mm ilgio ir 6,65 mm skersmens kotelio - puikiai tinka tiems, kurie nori intensyvesnių pojūčių.
  • Deimanto formos galvutė, kurios skersmuo plačiausioje vietoje yra 8,5 mm, traukia akį ir užtikrina gerą valdymą.
  • Iš aviacinio aliuminio pagamintas varpos kaištis pasižymi nedideliu svoriu ir glotniu poliruotu paviršiumi.
  • Itin glotnus paviršius ir užapvalintas antgalis užtikrina lengvą įvedimą, o siaurėjanti varpos kištuko forma užtikrina, kad šlaplė švelniai išsiplėstų ir tvirtai apgaubtų varpos kištuką, kad jis tvirtai liktų savo vietoje.


Sudėtingos dizaino detalės:

  • Varpos kištuko apačioje esantys grioveliai pagerina sukibimą, ypač su drėgnais pirštais, ir užtikrina patogesnį naudojimą.
  • Kiekvieno varpos kištuko apačioje yra 4 mm jungtis, užtikrinanti suderinamumą su įvairiais "E-Stim-Systems" elektrostimuliacijos prietaisais.


Lengvai valomas, kad naudojimas būtų higieniškas:

  • Paprasčiausiai valykite šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba MEO "InstaClean" purškikliu. Penio kištuką galima virinti, kad jis būtų visiškai sterilizuotas, nes jis pagamintas iš tvirto aliuminio.
  • Prieš laikydami įsitikinkite, kad varpos kištukas yra visiškai sausas.
  • Visą gyvenimą galiojanti gamintojo garantija nuo E-Stim Systems garantuoja saugumą ir patikimumą.


Paruošimas saugiam ir patogiam naudojimui:

  • Kadangi šlaplės stimuliacija yra ypač jautri praktika, higiena vaidina svarbų vaidmenį. Todėl prieš pat naudojimą varpos kištuką nuvalykite.
  • Kad patirti dar didesnį malonumą, varpos kištuką galite naudoti su specialiai sukurtu MEO lubrikantu "VeryDeep".


Medium Diamond™ Penis Plug iš "E-Stim Systems": kelionė į šlaplės elektrostimuliacijos pasaulį

Medium Diamond™ Penis Plug tai ne tik sekso žaisliukas šlaplei, bet ir unikali atradimų kelionė į sudėtingą elektrostimuliacijos pasaulį. Nesvarbu, ar jau turite patirties, ar dar tik ketinate tyrinėti naujas stimuliacijos rūšis, šis varpos kištukas siūlo jums unikalią ir jaudinančią patirtį.

Daugiau informacijos:

  • Medium Diamond™ Penis Plug nuo E-Stim Systems
  • Matmenys Veleno skersmuo 6,65 mm, galvutės skersmuo 8,5 mm, pagrindo skersmuo 24,5 mm, bendras ilgis 55 mm, įkišamas ilgis 44 mm, svoris 18 g.
  • Jungtis: 4 mm
  • Medžiaga: aliuminis
  • Kadangi tai yra vienpolis elektrodas, elektrostimuliacijai reikalingas antras elektrodas.
  • Šlaplės elektrostimuliacija, dar vadinama šlaplės elektrostimuliacija, yra speciali elektrostimuliacijos forma, skirta šlaplei stimuliuoti. Ši unikali stimuliacijos forma naudoja elektros impulsus, kad sukurtų sensorinę arba seksualinę stimuliaciją šioje jautrioje kūno vietoje. Uretralinė elektrostimuliacija yra ypatinga tuo, kad į šlaplę nukreipiami unikalūs elektros impulsai, sukeliantys kvapą gniaužiančius pojūčius. Tai daroma naudojant specialius elektrodus, kurie įvedami į šlaplę ir perduoda švelnius elektros impulsus. Elektros impulsai gali sukelti įvairius pojūčius - nuo lengvo dilgčiojimo iki intensyvesnio pulsavimo ar dilgčiojimo. Elektros impulsų stiprumą ir intensyvumą galima reguliuoti elektrostimuliacijos prietaisu, kad jie atitiktų asmeninius pageidavimus ir užtikrintų malonius pojūčius. Šlaplės elektrostimuliacija gali suteikti seksualinei stimuliacijai naują dimensiją. Šlaplės elektrostimuliacija gali sukelti jaudinančius pojūčius ir intensyvesnius orgazmus tiek vyrams, tiek moterims.
  • Pagaminta laikantis naujausių ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisyklių.
  • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
  • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
  • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

Atsisiųsti

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Medium Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

Svetainė Medium Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems tai ypač kruopščiai suprojektuotas varpos kištukas, skirtas tiems, kurie nori ypatingos šlaplės elektrostimuliacijos. Šį vidutinio dydžio varpos kištuką sukūrė ekspertai ir jis įrodo, kad E-Stim Systems įsipareigojimą siekti aukščiausios kokybės ir novatoriško dizaino.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: