Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Electrosex Anal Plug - Mažas - nuo E-Stim Systems

Mažas Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems yra aukštos kokybės bipolinis elektrodas, tinkantis tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos mėgėjams. Šis elektrodas yra pradžia gaminių asortimento, kuris tęsiasi iki įspūdingo XL dydžio, todėl siūlo platų pasirinkimą skirtingiems pageidavimams.

Daugiau informacijos

3772/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Electrosex Anal Plug - Mažasis - gamintojas "E-Stim Systems": Optimaliai analinei elektrostimuliacijai.

    Mažasis Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems yra aukštos kokybės bipolinis elektrodas, tinkantis ir pradedantiesiems, ir patyrusiems analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos mėgėjams. Šis elektrodas yra pradžia gaminių asortimento, kuris tęsiasi iki nemažo XL dydžio, todėl suteikia plačias galimybes įvairiems pageidavimams.

    Analinė elektrostimuliacija (Anal E-Stim) suteikia unikalią ir intensyvią patirtį, kuri skiriasi nuo tradicinio analinio sekso su vibratoriais ar vibratoriais daugiausia dėl tikslingos nervų stimuliacijos. Analinė sritis, kurioje gausu jautrių nervų, intensyviai reaguoja į elektros impulsus ir sukelia gilesnius ir dažnai intensyvesnius pojūčius nei rankinė stimuliacija. Taikant šį tikslingą metodą galima tiksliai kontroliuoti stimuliacijos intensyvumą ir ritmą, todėl galima patirti įvairių pojūčių - nuo švelnaus dilgčiojimo iki labai stiprių ritmingų impulsų. Be to, analinė elektrostimuliacija gali treniruoti sfinkterio raumenis ir sukelti stiprius, bet malonius raumenų susitraukimus. Ją galima naudoti visiškai "be rankų", o stimuliacija yra unikali, nes ji yra nepertraukiama ir gali būti palaikoma ilgesnį laiką. Šio tipo analinė elektrostimuliacija sukelia unikalius pojūčius ir išgyvenimus, todėl yra populiarus pasirinkimas visiems, norintiems atrasti naują seksualumo dimensiją.

    Elegantiškas dizainas ir galinga stimuliacija:

    • Įkvėptas populiaraus Bobble™ analinio kaiščio, mūsų Electrosex Anal Plug didesnis ir turi prabangią, satininę apdailą.
    • Lygi, sferinė galvutė užtikrina švelnų įkišimą į išangę, o dvigubo liemens dizainas užtikrina patogų laikymąsi analiniame kanale ir tikslingą stimuliaciją.
    • Pirmasis juosmuo koncentruoja pojūčius aplink išangę, o įvedimas iki antrojo juosmens leidžia giliau stimuliuoti dažnai nepasiekiamas vietas.


    Optimizuotas patogumui ir stimuliacijai:

    • Elektros kontaktai išdėstyti viršuje ir apačioje, kad judant elektrodui aplink kūną būtų jaučiamas natūralesnis pojūtis.
    • Gaminys tinka tiek vaginalinei, tiek analinei stimuliacijai ir puikiai prisitaiko prie vidinės kūno anatomijos.


    Lengvas valymas ir priežiūra:

    • Lengva valyti šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba VERYCLEAN purškikliu. Įsitikinkite, kad Electrosex Anal Plugįskaitant įvores, yra visiškai sausas, prieš laikydami jį sandėlyje.
    • Norėdami kruopščiai išvalyti, galite išardyti Electrosex Anal Plug ir metalines dalis plauti atskirai. Tačiau laikykitės gamintojo nurodymų dėl išardymo ir surinkimo.


    Pasiruošimas analinei / vaginalinei elektrostimuliacijai:

    • Naudokite MEO vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK, kad būtų lengva įvesti ir optimalus elektrinis laidumas.
    • Venkite naudoti silikoninius ar hibridinius lubrikantus. Prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems nėra suderinami.


    Mažesni Electrosex Anal Plug iš "E-Stim Systems": elektrostimuliacijos tikslumas!

    Mažas Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems yra ne tik analinis žaisliukas, bet ir sudėtingas gaminys, skirtas giliai ir tiksliai elektrostimuliacijai. Nesvarbu, ar norite ištirti naujus pojūčius, ar ieškote ypatingų potyrių Electrosex Anal Plug sukurtas taip, kad suteiktų jums nepakartojamų pojūčių.

    Daugiau informacijos:

    • Electrosex analinis kaištis - mažas - nuo E-Stim Systems
    • Dimensions: Ilgis 112 mm, skersmuo 44 mm, įkišamas ilgis 84 mm.
    • Svoris: 331 g
    • Jungtys: Įrengti 4 mm lizdai, suderinami su 4 mm standartiniu kabeliu nuo E-Stim Systems.
    • Platus pagrindas Electrosex Anal Plug leidžia naudoti žemo profilio kabelį iš E-Stim Systemsjei analinis kištukas bus naudojamas ilgą laiką.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems yra svarbiausias prioritetas.
    • Sukurtas pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra įprasta praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    it feels like you are being pumped by a nice big cock

    I got this toy for my birthday am ejnoying it very much it feels like you are being pumped by a nice big cock

      Parašykite savo atsiliepimą

      Electrosex Anal Plug - Mažas - nuo E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Mažas - nuo E-Stim Systems

      Mažas Electrosex Anal Plug iš E-Stim Systems yra aukštos kokybės bipolinis elektrodas, tinkantis tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos mėgėjams. Šis elektrodas yra pradžia gaminių asortimento, kuris tęsiasi iki įspūdingo XL dydžio, todėl siūlo platų pasirinkimą skirtingiems pageidavimams.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: