Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Mažas klasikinis bipolinis elektrodas iš E-Stim Systems

Mažas klasikinis elektrodas iš E-Stim Systems liudija ilgametę kompanijos patirtį elektrostimuliacijos srityje. Būdamas vienas pirmųjų elektrodų, jis ne kartą įrodė savo populiarumą ir veiksmingumą. Jį galima įsigyti trijų skirtingų ilgių ir jis atitinka įvairius pageidavimus analinei ir vaginalinei stimuliacijai.

Daugiau informacijos

3777/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mažas klasikinis bipolinis elektrodas iš "E-Stim Systems": nesenstantis dizainas geriausiai elektrostimuliacijai.

    Mažas klasikinis elektrodas iš E-Stim Systems liudija ilgametę bendrovės patirtį elektrostimuliacijos srityje. Kaip vienas pirmųjų elektrodų, jis ne kartą įrodė savo populiarumą ir veiksmingumą. Jį galima įsigyti trijų skirtingų ilgių ir jis atitinka įvairius pageidavimus analinei ir vaginalinei stimuliacijai.


    Idealiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams:

    • Dėl mažo skersmens "Small Classic" elektrodas idealiai tinka pradedantiesiems ir yra patogus įvadas į analinę ar vaginalinę elektrostimuliaciją.
    • Nepaisant mažo dydžio, jis suteikia pakankamai stimuliacijos, kad sužavėtų net ir patyrusius naudotojus, todėl yra universalus pasirinkimas įvairaus lygio naudotojams.


    Gerai apgalvota ir efektyvi konstrukcija:

    • Šis elektrodas turi viršutinius ir apatinius kontaktus, kurie užtikrina puikų laidumą ir natūralesnį pojūtį nei kiti elektrodai.
    • Dėl ypatingos konstrukcijos jis tinka naudoti tiek analiniu, tiek vaginaliniu būdu ir suteikia lankstumo jį taikant.


    Aukštos kokybės dizainas ir gamyba:

    • Mažasis klasikinis elektrodas pagamintas iš aerokosminės kokybės medžiagų ir padengtas satino apdaila E-Stim Systems satinine apdaila, kad būtų užtikrintas ilgas gaminio tarnavimo laikas.
    • Tinkamai prižiūrint, šis aukštos kokybės bipolinis elektrodas daugelį metų bus jūsų elektrostimuliacijos prietaiso privalumas.


    Specifikacijos ir priežiūra:

    • Dydis: 25 mm skersmens ir 95 mm ilgio, svoris 120 g.
    • Bazėje įrengti 4 mm lizdai, kad būtų galima lengvai prijungti prie elektrostimuliacijos prietaisų nuo E-Stim Systems.
    • Elektrodą galima valyti šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba MEO VERYCLEAN purškikliu. Reikėtų vengti šiurkščių valymo priemonių, kad nenukentėtų elektrodo kokybė.


    Rekomenduojamas tepalas:

    • Kad būtų pasiektas optimalus veikimas, reikėtų naudoti vandens pagrindo tepalą ESHOCK. Tai užtikrina lengvą analinį ar vaginalinį įvedimą ir gerą laidumą.
    • Reikėtų vengti silikoninių ar hibridinių lubrikantų. Svarbu atkreipti dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems nėra suderinami.


    Mažasis "Classic" elektrodas iš "E-Stim Systems": patikimas ir universalus elektrostimuliacijos pasirinkimas.

    Mažasis "Classic" elektrodas yra "E-Stim Systems" įsipareigojimo užtikrinti kokybę ir klientų pasitenkinimą simbolis E-Stim Systems kokybės ir klientų pasitenkinimo. Nepriklausomai nuo to, ar esate erotinės elektrostimuliacijos naujokas, ar jau turite patirties, šis elektrodas siūlo lengvą ir malonų naudojimą.

    Daugiau informacijos:

    • Mažas klasikinis elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tipas: Bipolinis elektrodas, skirtas vaginalinei arba analinei elektrostimuliacijai.
    • Išmatavimai: Bendras ilgis: 95 mm, įterpiamas ilgis: 60 mm, skersmuo: 25 mm, apimtis: 78,5 mm.
    • Svoris: 114 g
    • Jungtys: Sujungimai: du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Reikalingas 4 mm laidas. Galima naudoti ir juostinį kabelį (3808). Žemo profilio kabelis turi 4 mm jungtis, tačiau neišsikiša taip toli nuo elektrodo kaip standartinis 4 mm kabelis. Jis idealiai tinka prijungti prie šio elektrodo, jei elektrodas taip pat bus naudojamas sėdimoje padėtyje. Taip pat galima naudoti dvivamzdį kabelį (3809). Jis turi 4 mm jungtį ir 2 mm jungtį tame pačiame gale, kad būtų galima prijungti skirtingus elektrodus. Jis idealiai tinka įdedamam elektrodui ir lipnioms pagalvėlėms derinti.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems pirmenybė.
    • Suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Pagaminta pagal naujausias ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, turintiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, sergantiems širdies ligomis ar nėščiosioms, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Love it

    Purchased the plug and love it. It produces a sensation like no other toy can.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Mažas klasikinis bipolinis elektrodas iš E-Stim Systems

      Mažas klasikinis bipolinis elektrodas iš E-Stim Systems

      Mažas klasikinis elektrodas iš E-Stim Systems liudija ilgametę kompanijos patirtį elektrostimuliacijos srityje. Būdamas vienas pirmųjų elektrodų, jis ne kartą įrodė savo populiarumą ir veiksmingumą. Jį galima įsigyti trijų skirtingų ilgių ir jis atitinka įvairius pageidavimus analinei ir vaginalinei stimuliacijai.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: