Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Electrosex Anal Plug - XL - nuo E-Stim Systems


Svetainė Electrosex Anal Plug XL yra didžiausias modelis iš keturių bipolinių elektrodų serijos iš E-Stim Systems ir buvo sukurtas tiems, kurie turi analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos patirties ir ieško dar didesnių iššūkių. XL versija sukurta pagal populiaraus "Bobble™" analinio kaiščio dizainą, tačiau yra didesnė ir turi satininę apdailą.

Daugiau informacijos

3775/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Electrosex Anal Plug - XL - iš "E-Stim Systems": jūsų didžiausias analinės elektrostimuliacijos iššūkis!

    Electrosex Anal Plug XL yra didžiausias modelis iš keturių bipolinių elektrodų serijos iš E-Stim Systems ir buvo sukurtas tiems, kurie jau turi pakankamai patirties atliekant analinę ar vaginalinę elektrostimuliaciją ir ieško dar didesnio iššūkio. XL versija sukurta pagal populiaraus "Bobble™" analinio kaiščio dizainą, tačiau yra gerokai didesnė ir pasižymi prabangia satino apdaila.

    Analinė elektrostimuliacija (analinė e-stimuliacija) suteikia unikalią ir intensyvią patirtį, kuri skiriasi nuo tradicinio analinio sekso su vibratoriais ar vibratoriais, daugiausia dėl tikslingos nervų stimuliacijos. Analinė sritis, kurioje gausu jautrių nervų, intensyviai reaguoja į elektros impulsus ir sukelia gilesnius ir dažnai intensyvesnius pojūčius nei rankinė stimuliacija. Taikant šį tikslingą metodą galima tiksliai kontroliuoti stimuliacijos intensyvumą ir ritmą, todėl galima patirti įvairių pojūčių - nuo švelnaus dilgčiojimo iki labai stiprių ritmingų impulsų. Be to, analinė elektrostimuliacija gali treniruoti sfinkterio raumenis ir sukelti stiprius, bet malonius raumenų susitraukimus. Ją galima naudoti visiškai "be rankų", o stimuliacija yra unikali - ji yra nepertraukiama ir gali būti palaikoma ilgesnį laiką. Šio tipo analinė elektrostimuliacija sukelia unikalius pojūčius ir išgyvenimus, todėl yra populiarus pasirinkimas visiems, norintiems atrasti naują seksualumo dimensiją.

    Elegantiškas dizainas ir galinga stimuliacija:

    • Įkvėptas populiaraus Bobble™ analinio kaiščio, mūsų Electrosex Anal Plug didesnis ir turi prabangią, satininę apdailą.
    • Lygi, sferinė galvutė užtikrina švelnų įkišimą į išangę, o dvigubo liemens konstrukcija užtikrina patogų laikymąsi analiniame kanale ir tikslingą stimuliaciją.
    • Pirmasis juosmuo koncentruoja pojūčius aplink išangę, o įvedimas iki antrojo juosmens leidžia giliau stimuliuoti dažnai nepasiekiamas vietas.


    Optimizuotas patogumui ir stimuliacijai:

    • Elektros kontaktai integruoti viršuje ir apačioje, kad judant elektrodui aplink kūną jie būtų natūralesni.
    • Gaminys tinka tiek vaginalinei, tiek analinei stimuliacijai ir puikiai prisitaiko prie vidinės kūno anatomijos.


    Lengvas valymas ir priežiūra:

    • Paprasčiausiai valykite šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba VERYCLEAN purškikliu. Įsitikinkite, kad Electrosex Anal Plug įskaitant lizdus, yra visiškai sausas, prieš laikydami jį sandėlyje.
    • Norėdami kruopščiai išvalyti, galite išardyti Electrosex Anal Plug ir metalines dalis plauti atskirai. Tačiau laikykitės gamintojo išardymo ir surinkimo instrukcijų.


    Pasiruošimas analinei / vaginalinei elektrostimuliacijai:

    • Naudokite MEO vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK, kad būtų lengva įvesti ir optimalus elektrinis laidumas.
    • Venkite naudoti silikoninius ar hibridinius lubrikantus. Prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems nėra suderinami.


    Electrosex Anal Plug XL iš "E-Stim Systems": drąsus žingsnis ekstremalios analinės elektrostimuliacijos link

    Electrosex Anal Plug XL yra daugiau nei tik analinis sekso žaisliukas - tai aukščiausias analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos iššūkis. Visiems, pasiruošusiems pradėti visiškai naują seksualinio pasitenkinimo dimensiją, itin didelis Electrosex Anal Plug siūlo jaudinančią ir intensyvią patirtį. Ir jam netgi suteikiama viso gyvenimo garantija E-Stim Systems.

    Daugiau informacijos:

    • Electrosex Anal Plug - XL nuo E-Stim Systems
    • Išmatavimai: Ilgis 163 mm, skersmuo 62 mm, įterpiamas ilgis 120 mm.
    • Svoris: 974 g
    • Jungtys: Jungtys: 4 mm lizdai, suderinami su 4 mm standartiniu kabeliu nuo E-Stim Systems.
    • Platus pagrindas Electrosex Anal Plug leidžia naudoti žemo profilio kabelį iš E-Stim Systemsjei analinis kištukas bus naudojamas ilgą laiką.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems yra svarbiausias prioritetas.
    • Sukurtas pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje.
    • Suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra įprasta praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.

     

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfektion trifft Komfort

    Habe den Estim-Analplug von MEO bestellt aufgrund seiner Länge. Mir war nicht bewusst das der Durchmesser über 60mm ist an der dicksten Stelle.

    Ungedehnt dauert es schon ein Weilchen bis der Estim-Analplug im Po versenkt ist.....mit viel Gleitmittel und Geduld war er dann doch drin.

    Ist der Estim-Analplug einmal drin sitzt er bombenfest und rutscht aufgrund seiner Form nicht mehr von alleine heraus. Daher kann man den Plug auch unbemerkt im Alltag tragen, egal bei welchen Aktivitäten von alleine rutscht der Plug nicht mehr raus.

    Selbst beim sitzen ist der Estim-Analplug absolut komfortabel.....nichts drückt und nichts kneift. Einfach perfekt!

    Dann habe ich den Estim-Analplug an mein Tensgerät angeschlossen und ihn "arbeiten" lassen......eine Prostatamassage und drei Orgasmen vom feinsten.

    Auch die Anschlüsse für Kabel im Sockel sind so angeordnet das man sich ganz normal setzen und bewegen kann. Die Stecker sitzen bombenfest und lösen sich nicht von alleine.

    Kann diesen Estim-Analplug nur jedem empfehlen der es gerne eine Nummer größer mag. Den Elektro-Plugs für Tensgeräte gibt es viele, aber dieser Estim-Analplug von MEO ist schon ein dickes Ding....der richtig ausfüllt!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Electrosex Anal Plug - XL - nuo E-Stim Systems

    Electrosex Anal Plug - XL - nuo E-Stim Systems


    Svetainė Electrosex Anal Plug XL yra didžiausias modelis iš keturių bipolinių elektrodų serijos iš E-Stim Systems ir buvo sukurtas tiems, kurie turi analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos patirties ir ieško dar didesnių iššūkių. XL versija sukurta pagal populiaraus "Bobble™" analinio kaiščio dizainą, tačiau yra didesnė ir turi satininę apdailą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: