Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

Small Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

Aukštos kokybės Small Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems buvo sukurtas visiems, ieškantiems alternatyvos įprastinei šlaplės stimuliacijai. Penio kištukas sujungia naujovišką dizainą su aukštos kokybės medžiagomis ir suteikia išskirtinę elektrostimuliacijos patirtį.

Daugiau informacijos

3765/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Small Diamond™ Penis Plug iš "E-Stim Systems": tikslumas ir malonumas!

    Aukštos kokybės Small Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems buvo sukurta visiems, ieškantiems alternatyvos įprastinei šlaplės stimuliacijai. Varpos kištukas sujungia novatorišką dizainą su aukštos kokybės medžiagomis ir suteikia išskirtinę elektrostimuliacijos patirtį.

    Unikalus dizainas ir patogus prigludimas:

    • Small Diamond™ Penis Plug yra 55 mm ilgio ir turi ploną 5,65 mm kotelį.
    • Jo rombo formos galvutė, kurios skersmuo plačiausioje vietoje yra 7,5 mm, užtikrina ne tik patrauklią išvaizdą, bet ir patogų bei stimuliuojantį varpos kištuko įvedimą.
    • Iš aviacinio aliuminio pagamintas varpos kištukas yra lengvas ir patvarus, todėl užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir patogų naudojimą.
    • Veidrodiškai lygus paviršius ir užapvalintas galiukas leidžia lengvai įvesti varpos kištuką į šlaplę, o kūginis varpos kištuko kotas švelniai plečiasi ir išlaiko varpos kištuką reikiamoje padėtyje.
    • Kiekvienas varpos kištukas turi specialų briaunavimą ant galvutės, kuris pagerina sukibimą net šlapiais pirštais ir sustiprina pojūtį naudojant.
    • Galvutėje įrengta 4 mm standartinė jungtis, todėl varpos kištukas suderinamas su "E-Stim-Systems" elektrostimuliacijos prietaisais.


    Lengvas valymas ir priežiūra:

    • Valymas itin paprastas: tiesiog valykite karštu vandeniu ir švelniu plovikliu arba naudokite INSTACLEAN purškiklį iš MEO. Kadangi varpos kištukas pagamintas iš aliuminio, jį galima virinti, kad būtų visiškai sterilizuotas.
    • Prieš laikydami įsitikinkite, kad varpos kištukas yra visiškai sausas.
    • E-Stim Systems kiekvienam varpos kištukui suteikiama viso gyvenimo garantija.


    Pasiruošimas optimaliai patirčiai:

    • Dėl šlaplės stimuliacijos pobūdžio švara yra labai svarbi. Todėl prieš pat naudojimą varpos kištuką išvalykite.
    • Kad naudojimas būtų patogesnis, naudokite MEO "VeryDeep" lubrikantą, specialiai sukurtą tokiai veiklai.


    Small Diamond™ Penis Plug iš "E-Stim Systems": tikras perlas šlaplės stimuliacijai

    Small Diamond™ Penis Plug yra daugiau nei tik sekso žaisliukas šlaplės stimuliavimui; tai yra įsipareigojimo simbolis E-Stim Systems kokybei, patogumui ir stimuliuojančiam dizainui. Nesvarbu, ar pirmą kartą tyrinėjate šlaplės stimuliavimą, ar esate patyręs šios praktikos mėgėjas, šis varpos kištukas suteikia unikalią ir malonią patirtį ir yra privalomas jūsų elektrostimuliacijos sekso žaisliukų kolekcijoje.

    Daugiau informacijos:

    • Penio kištukas Small Diamond™ iš E-Stim Systems
    • Išmatavimai Veleno skersmuo 5,65 mmm, galvutės skersmuo 7,5 mmm, pagrindo skersmuo 24,5 mmm, bendras ilgis 55 mmm, įvedimo ilgis 44 mmm, svoris 17g
    • Jungtis: 4 mm
    • Medžiaga: aliuminis
    • Kadangi tai yra vieno poliaus elektrodas, reikalingas antras elektrodas.
    • Šlaplės elektrostimuliacija, dar vadinama šlaplės elektrostimuliacija, yra specializuota elektrostimuliacijos forma, naudojama šlaplei stimuliuoti. Ši unikali stimuliacijos forma naudoja elektros impulsus, kad sukurtų sensorinę arba seksualinę stimuliaciją šioje jautrioje kūno vietoje. Šlaplės elektrostimuliacija yra ypatinga tuo, kad elektros impulsai į šlaplę nukreipiami unikaliu būdu, kad sukeltų kvapą gniaužiančius pojūčius. Tai daroma naudojant specialius elektrodus, kurie įvedami į šlaplę ir perduoda švelnius elektros impulsus. Elektros impulsai gali sukelti įvairius pojūčius - nuo lengvo dilgčiojimo iki intensyvesnio pulsavimo ar dilgčiojimo. Elektros impulsų stiprumą ir intensyvumą galima pritaikyti elektrostimuliacijos prietaisu, kad jie atitiktų asmeninius pageidavimus ir užtikrintų malonius pojūčius. Šlaplės elektrostimuliacija gali suteikti seksualinei stimuliacijai naują dimensiją. Šlaplės elektrostimuliacija gali sukelti jaudinančius pojūčius ir intensyvesnius orgazmus tiek vyrams, tiek moterims.
    • Pagaminta laikantis naujausių ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisyklių.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
    • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.



    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Small Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

      Small Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

      Aukštos kokybės Small Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems buvo sukurtas visiems, ieškantiems alternatyvos įprastinei šlaplės stimuliacijai. Penio kištukas sujungia naujovišką dizainą su aukštos kokybės medžiagomis ir suteikia išskirtinę elektrostimuliacijos patirtį.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: