Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

Electro Urethral sonde - Šlaplės elektrodas iš ElectraStim

Naujas Pasiūlymas
  • Electro Urethral sonde - Šlaplės elektrodas iš ElectraStim

Kartais neįprasti sekso žaislai yra patys geriausi! Atraskite nepaprastas seksualinės elektrostimuliacijos galimybes giliai varpos viduje su Electro Urethral sonde iš ElectraStim. Šis nuostabus gaminys tikrai yra daugiau nei sekso žaislas - tai raktas į absoliučiai laisvų rankų orgazmą.

Daugiau informacijos

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kartais neįprasti sekso žaislai yra patys geriausi! Atraskite nepaprastas seksualinės elektrostimuliacijos galimybes giliai varpos viduje su Electro Urethral sonde iš ElectraStim. Šis nuostabus gaminys - tai tikrai daugiau nei sekso žaisliukas, tai raktas į absoliučiai laisvų rankų orgazmą

    Electro Urethral sonde iš ElectraStim yra šlaplės elektrodas, kurį galima rinktis iš skirtingų dydžių, kad galėtumėte mėgautis individualiais pojūčiais. Pagamintas iš 316 nerūdijančiojo plieno, žinomo dėl puikios kokybės ir patvarumo, šis nuostabus instrumentas turi tobulai lygų paviršių, kad juo būtų patogu naudotis. 130 mm ilgio Electro Urethral sonde idealiai tinka pradedantiesiems ir yra 5 mm, 7 mm ir 9 mm skersmens, kad būtų galima įgyti įvairaus lygio patirties.

    Uretroselektrostimuliacija (E-Stim Penis):

    Uretros elektrostimuliacija siūlo unikalią ir intensyvią stimuliacijos formą, kuri labai skiriasi nuo įprastos seksualinės patirties. Ji ypatinga tuo, kad derina pojūčių gylį ir jų sukūrimo būdą.

    Šlaplės elektrostimuliacijos centre yra specialūs instrumentai, pavyzdžiui, šis šlaplės elektrodas, kuris siunčia elektros impulsus tiesiai per šlaplę. Šioje srityje gausu nervinių galūnių, todėl ji ypač imli tokiems dirgikliams. Elektros impulsus taikant tiesiogiai iš vidaus, šis metodas suteikia intensyvią ir itin malonią patirtį. Pojūčiai svyruoja nuo lengvo dilgčiojimo iki stiprių impulsų, galinčių sukelti ypač gilų seksualinį susijaudinimą.

    Dar viena ypatinga šlaplės elektrostimuliacijos ypatybė - galimybė pasiekti orgazmą be rankų. Daugelis naudotojų praneša apie padidėjusį malonumo pojūtį ir galingus orgazmus, kuriuos galima pasiekti be rankinės masturbacijos.

    Be to, šlaplės elektrostimuliacija suteikia galimybę intymiai eksperimentuoti ir atrasti su partneriu. Dalijimasis šiais giliais ir asmeniniais potyriais gali sustiprinti emocinį ryšį ir sukurti naują pasitikėjimo bei intymumo lygį.

    Tačiau svarbu pabrėžti, kad atliekant šlaplės elektrostimuliaciją svarbiausi prioritetai yra saugumas ir higiena. Norint užtikrinti saugią ir malonią patirtį, būtina naudoti sterilizuotą įrangą, laikytis naudojimo instrukcijų ir pamažu pasiekti savo galimybių ribas.

    Apibendrinant galima teigti, kad šlaplės elektrostimuliacija yra žavus seksualinis žaidimas, atveriantis duris visiškai naujiems pojūčiams ir gilesniam seksualiniam pasitenkinimui tiems, kurie ieško naujų seksualinio malonumo aukštumų.

    Naudojimas:

    Šlaplės elektrodas sutepamas trupučiu lubrikanto ir atsargiai įkišamas į varpą. Įdėjus elektrodą, galima įjungti elektrostimuliacijos prietaisą ir patirti kvapą gniaužiančius intensyvius, pulsuojančius pojūčius ir didesnį seksualinį susijaudinimą, kuris gali sukelti galingą orgazmą be rankų. Kartu su vienu iš mūsų vienpolių varpos žiedų Electro Urethral sonde užtikrina skvarbią stimuliaciją per visą varpos ilgį.

    Suderinamas su dauguma elektrostimuliacijos prietaisų:

    Nors Electro Urethral sonde skirtas tiesiogiai prijungti prie elektrostimuliacijos prietaisų iš ElectraStim elektrostimuliacijos prietaisų, jį taip pat galima prijungti prie kitų gamintojų elektrostimuliacijos prietaisų naudojant mūsų siūlomus adapterius.

    Daugiau informacijos:

    • Electro Urethral sonde - Šlaplės elektrodas (įvairių dydžių)
    • Ilgis: 130 mm
    • Skersmuo: 5 mm, 7 mm, 9 mm
    • Apskritimas: 15,6 mm, 21,9 mm, 28,2 mm
    • Jungtis: 2 mm
    • Svoris: nuo 101 iki 165 g
    • Medžiaga: 316 nerūdijantis plienas su izoliuotu acetalio/plastiko pagrindu
    • Polių skaičius: 1 (vienpolis). Grandinei uždaryti reikia antro unipolinio elektrodo (pvz., savaime priklijuojamo elektropado arba monopolinio varpos žiedo).
    • Pristatymo apimtis: 1x šlaplės plėstuvas, 1x mikropluošto maišelis, 1x daugiakalbė naudojimo instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT), 3 paketėliai sterilaus lubrikanto.
    • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos aspektus. E-stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, naudojantiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, turintiems širdies sutrikimų ar nėščioms moterims, ir niekada negalima naudoti virš krūtų ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojų patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu tenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    ENDLESS ORGASMS

    This product worked wonder for me and my partner. It is the 4th item we have ordered from this site, and its definitely our favourite. I was apprehensive of using the tool at first, but after the lube was applied the anxiety faded. This product ROCKED MY WORLD (and my urethra).

      Vertinimas 

      Truly awesome

      Whilst these might seem quite expensive and might not get too much use the feeling that they produce is amazingly intensive and I only have the 5mm beginners one.

      It take a bit of experience and you will need to but lube and cleaner once the couple of sachets included are used.

      That said a first timer should take it carefully and slowly and don't forgot that you could be in for a nasty shock unless you insert it first then switch on the power. Take it slowly until you get used to it.

      The build construction is flawless.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Electro Urethral sonde - Šlaplės elektrodas iš ElectraStim

        Electro Urethral sonde - Šlaplės elektrodas iš ElectraStim

        Kartais neįprasti sekso žaislai yra patys geriausi! Atraskite nepaprastas seksualinės elektrostimuliacijos galimybes giliai varpos viduje su Electro Urethral sonde iš ElectraStim. Šis nuostabus gaminys tikrai yra daugiau nei sekso žaislas - tai raktas į absoliučiai laisvų rankų orgazmą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        26 kitų tos pačios kategorijos prekių: