Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

ElectraLoops™ Prestige - Reguliuojami penio žiedai iš ElectraStim

Itin kietą erekciją ir kvapą gniaužiančią stimuliaciją žada "ElectraLoops™" iš ElectraStimreguliuojamų varpos žiedų, kuriuos mėgsta vyrai. Dėl aukštos kokybės medžiagų ir reguliuojamo prigludimo šie penio žiedai siūlo unikalų komforto, stiliaus ir elektrinės stimuliacijos derinį.

Daugiau informacijos

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Itin kietą erekciją ir kvapą gniaužiančią stimuliaciją žada "ElectraLoops™" iš ElectraStimreguliuojamų varpos žiedų, kuriuos mėgsta vyrai. Dėl aukštos kokybės medžiagų ir reguliuojamo prigludimo šie penio žiedai siūlo unikalų komforto, stiliaus ir elektrinės stimuliacijos derinį.

    ElectraLoops

    Penio žiedai, kurie yra ne tik funkcionalūs, bet ir estetiški, pagaminti iš storos gumos (6,5 mm), kuri tolygiai paskirsto elektrinę stimuliaciją ir taip padidina jos intensyvumą. Kartu ši medžiaga užtikrina tvirtą varpos sukibimą, todėl erekcija būna tvirtesnė ir ilgesnė - idealiai tinka ilgoms solo sesijoms ar aistringoms akimirkoms su partneriu.

    Tikriems žinovams, vertinantiems ne tik funkciją, bet ir dizainą, integravome aukštos kokybės reguliavimo spaustuką, pagamintą iš CNC frezuoto aliuminio. Jį galima rinktis iš trijų anoduoto metalo spalvų, suteikiančių mūsų ElectraLoops™ prabangos ir traukiančių akį.

    Kiekvienoje pakuotėje rasite dvi pasirinktos spalvos kilpas, paruoštas sustiprinti jūsų malonumą. Dėl naujoviško, reguliuojamo reguliavimo spaustuko, pagaminto iš tvirto, jūros vandeniui atsparaus aliuminio, kuris dėl anoduoto paviršiaus yra ir apsaugotas, ir izoliuotas, elektrinė stimuliacija nukreipiama tiesiai ten, kur teikia didžiausią malonumą.

    Nesvarbu, ar abi kilpas uždėsite išilgai varpos, ar vieną kilpą apjuosite aplink varpą, o kitą - aplink kapšelį, "ElectraLoops™" "Prestige" suteikia jums ir jūsų partneriui begalę galimybių patirti elektrinę stimuliaciją. Dėl jų unipolinės funkcijos galite net derinti vieną kilpą su kitu elektrostimuliacijos priedu ir patirti įvairių pojūčių. Jūsų vaizduotei ribų nėra!

    Suderinama su daugeliu elektrostimuliacijos prietaisų:

    "ElectraLoops™" yra suderinamos su visais elektrostimuliacijos prietaisais nuo ElectraStim suderinamais. Nors "ElectraLoops™" buvo sukurtos tiesiogiai prijungti prie "ElectraStim" elektrostimuliacijos prietaisų, jas taip pat galima prijungti prie kitų gamintojų elektrostimuliacijos prietaisų naudojant mūsų siūlomus adapterius.

    Daugiau informacijos:

    • ElectraLoops™ Prestige - Reguliuojami varpos žiedai iš ElectraStim
    • Didžiausias skersmuo: 60 mm
    • Didžiausias perimetras: 188 mm
    • Jungtis: 2 mm
    • Svoris: 36 g
    • Medžiaga: 6,5 mm storio laidi guma, CNC apdirbtas, anoduoto aliuminio reguliavimo spaustukas.
    • Strypų skaičius: 1 (vienas strypas). Abi kilpos turi liestis prie kūno, kad būtų jaučiami elektros pojūčiai.
    • Į komplektą įeina: 2x ElectraStim Prestige ElectraLoops reguliuojami žiedai (pasirinktos spalvos), 1x mikropluošto maišelis, 1x daugiakalbė naudojimo instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (E-Stim) yra įprasta praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo aspektus. E. stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, naudoja širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.



    ElectraLoops™ naudojimo instrukcija iš ElectraStim

    ElectraLoops™ yra specialiai sukurti, reguliuojami varpos žiedai, kurie suintensyvina seksualinę patirtį elektrostimuliacijos būdu.

    Ką turėtumėte žinoti prieš pradėdami:

    ElectraLoops™ yra unipoliniai, o tai reiškia, kad turite naudoti abi kilpas arba derinti vieną kilpą su kitu unipoliniu elektrostimuliacijos priedu, kad užbaigtumėte elektros grandinę. Elektrostimuliacijai įjungti reikalingas "ElectraStim" stimuliavimo prietaisas (parduodamas atskirai).

    Pasiruošimas:

    • Įsitikinkite, kad "ElectraLoops™" ir jūsų rankos yra švarios.
    • Pasirinkite jums tinkamiausią žiedo dydį. ElectraLoops™ galima nešioti palei varpos kotą arba aplink kapšelį.


    Sureguliuokite dydį:

    • Norėdami atidaryti arba uždaryti žiedą ir pasiekti, kad jis idealiai tiktų, kilpos galą veskite per reguliavimo spaustuką. Dėl gumos trinties į metalą žiedas neslysta ir neatsilaisvina.


    Užtepkite laidaus lubrikanto:

    • Užtepkite mūsų ESHOCK laidųjį lubrikantą (parduodamas atskirai) ant vidinės kilpų pusės, kad pagerintumėte laidumą ir padidintumėte patogumą.


    Prijunkite elektrostimuliacijos prietaisą:

    • Prijunkite 2 mm ilgio elektrostimuliacijos prietaiso jungiamuosius laidus nuo ElectraStim prie "ElectraLoops™".
    • Įjunkite elektrostimuliacijos prietaisą ir pradėkite nuo mažo nustatymo, kad palaipsniui padidintumėte elektrostimuliacijos intensyvumą.


    Varpos žiedų naudojimas:

    • Eksperimentuokite su įvairiomis padėtimis, kad išsiaiškintumėte, kuri jums labiausiai patinka. Populiarios abi kilpos ant varpos veleno arba viena kilpa ant varpos veleno, o kita aplink kapšelį.


    Po naudojimo:

    • ElectraLoops™ kilpas atjunkite nuo elektrostimuliacijos prietaiso ir išvalykite jas pagal naudojimo instrukciją. Naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba mūsų INSTACLEAN purškiklį.


    Svarbūs saugos nurodymai:

    • Naudokite ElectraLoops™ tik taip, kaip aprašyta šioje naudojimo instrukcijoje.
    • Visada pradėkite nuo mažiausio nustatymo ir lėtai didinkite intensyvumą.
    • Elektrostimuliacijos neturėtų naudoti žmonės, turintys širdies problemų arba širdies stimuliatorių.
    • Pajutę diskomfortą ar skausmą, nedelsdami nutraukite naudojimą.




    ElectraStim x MEO

    ElectraStim prekės ženklas "E-Stim" reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat pradžių išgarsėjo nuolat plėtodamas šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Didelis dėmesys skiriamas dizainui, technologijoms ir naudotojo patirčiai, todėl gaminiai iš ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos siekį elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu tenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfectly awesome

    Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

      Vertinimas 

      ElectraStim Prestige ElectraLoops

      The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

      In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

      MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

      If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

        Vertinimas 

        Awesome

        They work great combine them with a butt plug and enjoy.

          Parašykite savo atsiliepimą

          ElectraLoops™ Prestige - Reguliuojami penio žiedai iš ElectraStim

          ElectraLoops™ Prestige - Reguliuojami penio žiedai iš ElectraStim

          Itin kietą erekciją ir kvapą gniaužiančią stimuliaciją žada "ElectraLoops™" iš ElectraStimreguliuojamų varpos žiedų, kuriuos mėgsta vyrai. Dėl aukštos kokybės medžiagų ir reguliuojamo prigludimo šie penio žiedai siūlo unikalų komforto, stiliaus ir elektrinės stimuliacijos derinį.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          26 kitų tos pačios kategorijos prekių: