Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Kūno priežiūra

Naujienlaiškis

Intymios priežiūros servetėlės

Pasiūlymas

Kad kasdien jaustumėtės gaivūs ir intymioje zonoje! Intymios higienos servetėlės - tai itin švelnios valomosios servetėlės, specialiai sukurtos kasdienei intymios srities priežiūrai ir įkvepiančios vyrus ir moteris visame pasaulyje.

Daugiau informacijos

2707/00

12,90 €


-65%

4,52 €

0,75 €/vnt

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kad kasdien jaustumėtės gaivūs ir intymioje zonoje! Intymios higienos servetėlės - tai itin švelnios valomosios servetėlės, specialiai sukurtos kasdienei intymios vietos priežiūrai ir įkvepiančios vyrus ir moteris visame pasaulyje.

     

    Intymios priežiūros servetėlės iš XPOWER serijos - tai gaivinančios servetėlės, skirtos intymiai sričiai valyti ir gaivinti. Malonus, gaivus ir lengvas kvapas suteikia raminantį, švaros pojūtį. Dėl kišeninio intymios higienos servetėlių dydžio jas galima pasiimti bet kur, todėl nenumatytu atveju išvengsite nepatogios akimirkos.

     

    Kam tinka intymios higienos servetėlės?

     

    Intymios priežiūros servetėlės yra gaivinančios ir kartu valančios, todėl padeda palaikyti sveiką intymios srities higieną net ir keliaujant. Jos yra praktiškos, tinka tiek vyrams, tiek moterims ir puikiai tinka greitai priežiūrai tarp jų. Išlikite gaivūs visą dieną su LABOPHYTO intymios higienos servetėlėmis.

     

    Svarbiausi intymios priežiūros servetėlių ypatumai:

     

    • Pelargonijų ekstraktas, pasižymintis antiseptinėmis savybėmis, padeda išvalyti intymiąją sritį.
    • Augaliniai medvilnės ir medetkų aliejai dėl savo odą raminančių savybių leidžia švelniai ir lengvai valyti.

     

    Naudojimas: Intymios higienos servetėles nuvalykite ant intymios vietos. Tačiau prieš naudojant gaminį, nedidelį gelio kiekį reikia išbandyti ant dilbio. Produkto negalima naudoti esant alerginėms reakcijoms. Skirta tik išoriniam naudojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Nejautrus ir suderinamas su prezervatyvais... Po naudojimo servetėlę išmeskite į šiukšliadėžę. Prašome nenuleisti intymių vietų valymo servetėlių į klozetą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Intymios valymo servetėlės = intymios priežiūros servetėlės
    • Intymių vietų valymo ir gaivinimo servetėlės
    • Pakuotėje yra 6 servetėlės
    • Grynasis tūris: 6 x 2,5 ml
    • Sudedamosios dalys: Sudėtis: vanduo, polisorbatas 20, vaistinės medetkos ekstraktas, glicerinas, Gossypium Herbaceum sėklų aliejus, fenoksietanolis, benzilo alkoholis, pieno rūgštis, parfumas, kalio sorbatas, propandiolis, hidroksizoheksil-3-ciklohekseno karboksaldehidas, limonenas, linalolis, alfa-izometil lononas, tokoferolis
    • Gamintojas apie šį gaminį pranešė Kosmetikos gaminių notifikavimo portalui (CPNP) pagal Reglamentą (EB) Nr. 1223/2009.
    • Pagaminta Prancūzijoje.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Clean and refreshed

    Really like these wipes, they come in a convenient little pack and very discreet which is handy to carry around and fit in my bag. The wipes themselves are a great size and perfectly thick which is great and a fantastic comfort to know that I am going to feel clean and refreshed. I think they are great value for money and generally just a fantastic product. Highly recommended

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Intymios priežiūros servetėlės

    Intymios priežiūros servetėlės

    Kad kasdien jaustumėtės gaivūs ir intymioje zonoje! Intymios higienos servetėlės - tai itin švelnios valomosios servetėlės, specialiai sukurtos kasdienei intymios srities priežiūrai ir įkvepiančios vyrus ir moteris visame pasaulyje.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    7 kitų tos pačios kategorijos prekių: