Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

ElectraLoop™ iš ElectraStim - reguliuojama metalinė sėklidžių kilpa elektrostimuliacijai

Naujas
  • ElectraLoop™ iš ElectraStim - reguliuojama metalinė sėklidžių kilpa elektrostimuliacijai

"ElectraLoop™" reguliuojama sėklidžių kilpa žada visiškai naują varpos elektrostimuliacijos būdą. ElectraLoop™ yra reguliuojamo dydžio, specialiai sukurta vyrams, turintiems didesnę varpą, arba tiems, kurie nori šią kilpą nešioti aplink varpą ir sėklides vienu metu.

Daugiau informacijos

3897/00

galima rasti

Daugiau informacijos

"ElectraLoop™" reguliuojama sėklidžių kilpa žada visiškai naują varpos elektrostimuliacijos būdą. ElectraLoop™ yra reguliuojamo dydžio, specialiai sukurta vyrams, turintiems didesnę varpą, arba tiems, kurie nori šią kilpą nešioti aplink varpą ir sėklides vienu metu. ElectraLoop™ pagaminta iš netamprios metalinės vielos ir sujungia metalinio penio žiedo pojūtį su reguliuojamo patogumo pojūčiu. Kilpa uždedama aplink varpos kotą ir sėklides ir reguliuojama reguliavimo spaustuku.

Šią vienpolę metalinę sėklidžių kilpą galima naudoti kartu su kitu vienpoliu elektrodu ir ji atveria galingą erotinės elektrostimuliacijos pasaulį masturbacijos, preliudijos, oralinio sekso ir lytinio akto metu. Gilus, pulsuojantis ir erotinis dilgčiojimo pojūtis gali būti net pakankamai stiprus, kad pasiektumėte orgazmą be rankų. Reguliuojama iki 70 mm skersmens, ElectraLoop™ tinka daugumai vyrų. Kad patirtis būtų kuo geresnė, rekomenduojame naudoti elektrai laidų gelį, pvz., mūsų ESHOCK.

Suderinamas su daugeliu elektrostimuliacijos prietaisų:

ElectraLoop™ suderinamas su visais elektrostimuliacijos prietaisais nuo ElectraStim suderinamais. Nors "ElectraLoop™" buvo sukurta tiesioginiam prijungimui prie "ElectraStim" elektrostimuliacijos prietaisų, ją taip pat galima prijungti prie kitų gamintojų elektrostimuliacijos prietaisų naudojant mūsų siūlomus adapterius.

Naudojant "ElectraLoop™" labai svarbi higiena ir tinkamas lubrikanto naudojimas:

Kad galėtumėte optimaliai prižiūrėti ir saugiai naudoti, rekomenduojame mūsų dezinfekuojantį purškiklį INSTACLEAN, kuris buvo specialiai sukurtas veiksmingam "ElectraLoop™" valymui prieš ir po naudojimo. Be to, mūsų elektrai laidus lubrikantas ESHOCK yra būtinas optimaliam laidumui užtikrinti, todėl elektrostimuliacijos patirtis tampa dar intensyvesnė. Šių dviejų produktų derinys elektrostimuliaciją padaro ne tik ypač malonią, bet ir saugią bei higienišką.

Daugiau informacijos:

  • ElectraLoop™
  • Didžiausias skersmuo: 70 mm
  • Didžiausias ilgis: 220 mm
  • Jungtis: 2 mm
  • Svoris: 31 gramas
  • Medžiaga: medicininis 316 nerūdijantis plienas
  • Polių skaičius: 1 (vienpolis). Norint užbaigti grandinę, reikia antro unipolinio elektrodo. ElectraLoop™ turi būti prijungtas prie ElectraStim Prijungtas prie stimuliatoriaus, kad patirtumėte aprašytus pojūčius.
  • Komplekte: 1x ElectraLoop™ (reguliuojama metalinė sėklidžių kilpa), 1x mikropluošto laikymo maišelis, 1x daugiakalbė naudojimo instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (E-Stim) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos aspektus. E. stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, naudoja širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.




ElectraStim x MEO


ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojų patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu patenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

ElectraLoop™ iš ElectraStim - reguliuojama metalinė sėklidžių kilpa elektrostimuliacijai

ElectraLoop™ iš ElectraStim - reguliuojama metalinė sėklidžių kilpa elektrostimuliacijai

"ElectraLoop™" reguliuojama sėklidžių kilpa žada visiškai naują varpos elektrostimuliacijos būdą. ElectraLoop™ yra reguliuojamo dydžio, specialiai sukurta vyrams, turintiems didesnę varpą, arba tiems, kurie nori šią kilpą nešioti aplink varpą ir sėklides vienu metu.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

26 kitų tos pačios kategorijos prekių: