Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

VoltLust - Penio žiedai elektrostimuliacijai

"VoltLust" yra naujoviškas varpos elektrostimuliacijos rinkinys, sukuriantis elektroerotines ekstazės bangas: naujas malonumo matmuo, kuriame pulsuojanti energija susilieja su grynu geismu - nepamirštamiems ir kvapą gniaužiantiems orgazmams!

Daugiau informacijos

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "VoltLust" yra naujoviškas varpos elektrostimuliacijos rinkinys, sukuriantis elektroerotines ekstazės bangas: nauja malonumo dimensija, kurioje pulsuojanti energija susilieja su tyru geismu - nepamirštamiems ir kvapą gniaužiantiems orgazmams!

    E-stimuliacija arba varpos elektrostimuliacija yra dažnai naudojama praktika, tačiau ne tik BDSM veikloje. Ji gali sukelti labai ypatingus ekstazinius pojūčius ir taip pat padėti sustiprinti orgazmus.

    Mūsų "VoltLust" rinkinys yra puiki pagalbinė priemonė, specialiai sukurta vyrų lytinių organų srities elektrostimuliacijai. Du žiedo formos dvipoliai elektrodai su elektrai laidžiu paviršiumi ir skirtingo skersmens elektrodai skirti uždėti aplink varpą. Mažesnysis elektrodas, kurio vidinis skersmuo 40 mm, paprastai dedamas prie varpos pagrindo arba veleno, o didesnįjį elektrodą (50 mm) galima uždėti ant varpos ir sėklidžių ir jis veikia kaip įprastas varpos žiedas.

    Šie elektrodai prie elektrostimuliacijos arba TENS prietaiso jungiami naudojant pridedamą kabelį ir adapterį. Svarbu, kad kabeliai būtų prijungti teisingai, kad kištukai arba adapteriai tiktų elektrostimuliacijos prietaisui ir kad prietaisas būtų tinkamas naudoti ant žmogaus kūno. Įsitikinkite, kad kištuko kištuko skersmuo atitinka elektrostimuliacijos prietaiso jungtis (2,5 mm, su adapteriu nuo 2,5 mm iki 3,5 mm). Taip pat mūsų parduotuvėje galima įsigyti įvairių adapterių, kuriais šiuos varpos elektrodus galima prijungti prie kitų gamintojų elektrostimuliacijos prietaisų.

    Kadangi kiekvienas iš dviejų žiedų veikia kaip bipolinis elektrodas, jie leidžia visiškai stimuliuoti be papildomų elektrodų, t. y. kiekvieną žiedą galima naudoti ir atskirai. Tik įsitikinkite, kad kiekvienas žiedas yra tinkamai prijungtas prie elektrostimuliacijos prietaiso, kad būtų užtikrinta saugi ir veiksminga grandinė. Visada pradėkite nuo mažo intensyvumo, kad pamažu priprastumėte prie pojūčių, ir palaipsniui didinkite intensyvumą, kol rasite optimalų stimuliavimo intensyvumą. Dvipolių elektrodų naudojimas bus malonus tik tada, jei su jais bus elgiamasi teisingai.

    Norint užtikrinti optimalią ir saugią patirtį atliekant varpos elektrostimuliaciją, svarbu naudoti specialų elektrodų gelį. Rekomenduojame mūsų ESHOCK elektrodų gelį, kuris padidina elektrinį laidumą ir padeda sustiprinti pojūčius elektrostimuliacijos metu. Šis specialus gelis užtikrina geresnį kontaktą tarp odos ir elektrodų ir taip sumažina nemalonių pojūčių riziką.

    Ypač svarbu laikytis higienos prieš ir po kiekvienos procedūros. Todėl rekomenduojame elektrodus kruopščiai nuvalyti specialiu valomuoju purškikliu VERYCLEAN. Tai ne tik užtikrina elektrodų ilgaamžiškumą, bet ir sukuria higienišką aplinką, kuri sumažina infekcijos ir odos sudirginimo riziką. Kad elektrostimuliacija būtų saugi ir maloni, labai svarbu lengvai naudoti ir nuosekliai valyti.

    Daugiau informacijos:

    • "VoltLust" - varpos žiedai elektrostimuliacijai
    • 2 apvalūs elektrodai, viduje laidūs elektrai, skirtingo skersmens (40 mm ir 50 mm vidinio skersmens).
    • Skirti prijungti prie tinkamų elektrostimuliacijos prietaisų.
    • Į tiekimo apimtį įeina laidas (laidas su 2,5 mm skersmens kištuku) ir adapteris (nuo 2,5 mm iki 3,5 mm). Elektrostimuliacijos prietaisas į pristatymo apimtį neįeina.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (E-Stim) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-Stim netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, turintiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, sergantiems širdies ligomis ar nėščioms moterims, taip pat jokiu būdu negalima naudoti virš krūtų ar kaklo. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.


    Penio žiedai, skirti elektrostimuliacijai, yra labai populiarūs tarp vyrų tiek įprastiniame, tiek BDSM kontekste dėl kelių priežasčių:

    • Pojūčių sustiprinimas: Elektrostimuliacija gali stimuliuoti varpos nervų galūnėles taip, kaip sunku pasiekti įprastomis seksualinėmis praktikomis. Tai gali sukelti intensyvesnius pojūčius, kurie dažnai apibūdinami kaip nepakartojami.
    • Erekcijos gerinimas: Naudojant varpos žiedus elektrostimuliacijai, gali pagerėti kraujo pritekėjimas į lytinių organų sritį, todėl erekcija gali būti stipresnė ir ilgiau trunkanti. Tai ypač naudinga vyrams, norintiems pagerinti savo seksualinį pajėgumą.
    • Kai kurie vyrai teigia, kad elektrostimuliacija padeda jiems padidinti orgazmo intensyvumą ir trukmę. Dėl papildomos stimuliacijos gali padidėti malonumas.
    • Eksperimentavimas: Naudodami šiuos penio žiedus vyrai gali išbandyti naujus masturbacijos ar sekso su partnere būdus, o tai gali prisidėti prie seksualinio pasitenkinimo ir praplėsti seksualinį akiratį.
    • Galios ir kontrolės žaidimai: BDSM dažnai yra susijęs su galia ir kontrole. Galimybė kontroliuoti elektrostimuliacijos intensyvumą leidžia dominuojančiam partneriui kontroliuoti nuolankaus partnerio pojūčius, pagilindama dominavimo ir paklusnumo patirtį.
    • Erotinė bausmė: BDSM kontekste elektrostimuliacija gali būti naudojama kaip erotinė bausmė, kurios intensyvumą galima pritaikyti prie partnerio galimybių.
    • Skausmo ir malonumo tyrinėjimas: BDSM dažnai apima skausmo ir malonumo sąveiką. Elektrostimuliacija leidžia kontroliuojamai ištirti šią ribą, o pojūčiai gali būti nuo lengvo dilgčiojimo iki intensyvaus.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Vertinimas 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Parašykite savo atsiliepimą

        VoltLust - Penio žiedai elektrostimuliacijai

        VoltLust - Penio žiedai elektrostimuliacijai

        "VoltLust" yra naujoviškas varpos elektrostimuliacijos rinkinys, sukuriantis elektroerotines ekstazės bangas: naujas malonumo matmuo, kuriame pulsuojanti energija susilieja su grynu geismu - nepamirštamiems ir kvapą gniaužiantiems orgazmams!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: