Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

ElectraClamp - Bipolinis elektrinis gnybtas iš ElectraStim

Naujas Pasiūlymas
  • ElectraClamp - Bipolinis elektrinis gnybtas iš ElectraStim

Kai reikia ištirti tamsiąją malonumo pusę ir pakelti elektrostimuliaciją į naują lygmenį ElectraClamp iš ElectraStim yra būtent ta priemonė.

Daugiau informacijos

3894/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kai reikia ištirti tamsiąją malonumo pusę ir pakelti elektrostimuliaciją į naują lygmenį, prietaisas ElectraClamp iš ElectraStim yra būtent ta priemonė. Šis bipolinis spaustukas buvo specialiai sukurtas tiksliai mažesnių kūno sričių elektrostimuliacijai ir užtikrina švelnų suėmimą, kad būtų galima labai intensyviai stimuliuoti bet kurią vietą žemiau juosmens.

    Nesvarbu, ar tai varpa, sėklidės, tarpvietė, lytinės lūpos, ar klitoris - ElectraClamp puikiai priglunda ir gali būti taikomas bet kur. Prieš naudojimą ant kontaktinių taškų užlašinus nedidelį lašelį mūsų laidaus ESHOCK gelio (parduodamas atskirai), sustiprėja pojūtis ir užtikrinama galinga stimuliacija.

    Šis nuostabus aksesuaras yra visapusiškas seksualinės elektrostimuliacijos talentas:

    Naudojant ElectraClamp ant varpos, kapšelio, klitorio, tarpvietės ar lytinių lūpų atsiveria intensyvios ir tikslingos elektrostimuliacijos spektras. Uždėję jį ant varpos ar kapšelio, vyrai gali patirti pulsuojančius ir susitraukiančius dirgiklius, kurie didina kraujotaką ir lemia didesnį jautrumą. Tokia tikslinė stimuliacija gali gerokai sustiprinti malonumo pojūtį ir sukelti itin stiprius pojūčius.

    Moterims ElectraClampkuris tvirtinamas prie klitorio arba lytinių lūpų, tiesiogiai elektra stimuliuoja šias itin jautrias vietas, todėl malonumas pakyla į naują lygį. Elektrostimuliacijos metu atsirandantys švelnūs ir intensyvūs impulsai gali sustiprinti natūralų susijaudinimą ir sukelti gilias kulminacijas, kurios dažnai apibūdinamos kaip daugialypės.

    Taikant elektrostimuliaciją tarpvietėje - erogeninėje zonoje, kurią abi lytys dažnai nepakankamai įvertina, galima suaktyvinti papildomas erogenines zonas ir sustiprinti seksualinę patirtį. Koncentruota energija ElectraClamp stimuliuoja kraujotaką ir jautrumą, o tai praturtina seksualinę patirtį tiek masturbacijos, tiek sekso metu.

    Dėl tikslaus taikymo ir galimybės elektrostimuliacijos prietaisu reguliuoti intensyvumą pagal pageidavimą ElectraClamp suteikia labai intensyvią elektrostimuliaciją, peržengiančią įprastinio malonumo ribas.

    Prijunkite dvipolius kontaktus prie elektrostimuliacijos prietaiso "ElectraStim" (parduodamas atskirai), kad dar tiksliau pajustumėte gardų dilgčiojimą ir elektrostimuliacijos sukeliamus susitraukimus. ElectraClamp pagamintas iš lygaus ABS plastiko su laidžiomis silikoninėmis pagalvėlėmis ir, nepaisant nepastebimo dizaino ir nedidelio svorio, užtikrina stebėtinai stiprią pasirinktos kūno vietos stimuliaciją.

    Naudojimo metu labai svarbi higiena ir tinkamas lubrikanto naudojimas:

    Optimaliai priežiūrai ir saugiam naudojimui rekomenduojame dezinfekuojamąjį purškiklį INSTACLEAN, kuris buvo specialiai sukurtas efektyviai valyti ElectraClamp prieš naudojimą ir po jo. Be to, mūsų elektrai laidus lubrikantas ESHOCK yra būtinas optimaliam laidumui užtikrinti, todėl elektrostimuliacijos pojūtis tampa dar intensyvesnis. Šių dviejų produktų derinys elektrostimuliaciją padaro ne tik ypač malonią, bet ir saugią bei higienišką.

    Daugiau informacijos:

    • ElectraClamp - Bipolinis elektrolitinis spaustukas iš ElectraStim
    • Ilgis: 60 mm
    • Plotis: 40 mm
    • Jungtis: 2 mm
    • Svoris: 14 g
    • Medžiaga: ABS plastikas, be ftalatų, laidus silikonas
    • Polių skaičius: 2 (dvipolis)
    • Pristatymo apimtis: 1x ElectraClamp1x mikropluošto maišelis, 1x naudojimo instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
    • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos aspektus. E-stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, naudojantiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, turintiems širdies sutrikimų ar nėščiosioms, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.



    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojų patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu patenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Easy to use. Good grip.

    Easy to use. Good grip.

      Parašykite savo atsiliepimą

      ElectraClamp - Bipolinis elektrinis gnybtas iš ElectraStim

      ElectraClamp - Bipolinis elektrinis gnybtas iš ElectraStim

      Kai reikia ištirti tamsiąją malonumo pusę ir pakelti elektrostimuliaciją į naują lygmenį ElectraClamp iš ElectraStim yra būtent ta priemonė.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      26 kitų tos pačios kategorijos prekių: