Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

Large Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

Atraskite jaudinančias šlaplės elektrostimuliacijos galimybes su Large Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems. Šis varpos kištukas, didžiausias iš visos serijos, specialiai sukurtas tiems, kurie nori neapsiriboti tradicine šlaplės stimuliacija ir patirti nepakartojamą ir jaudinantį pojūtį.

Daugiau informacijos

3767/00

galima rasti

Daugiau informacijos

Large Diamond™ Penis Plug by E-Stim Systems: Šlaplės elektrostimuliacijos viršūnė!

Atraskite jaudinančias šlaplės elektrostimuliacijos galimybes su Large Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems. Šis varpos kištukas, didžiausias iš visos serijos, specialiai sukurtas tiems, kurie nori neapsiriboti tradicine šlaplės stimuliacija ir patirti nepakartojamus ir elektrinančius pojūčius.

Išskirtinis dizainas - daugiau pojūčių:

  • Large Diamond™ Penis Plug įspūdingo 55 mm ilgio ir 7,65 mm skersmens kotelio - puikiai tinka tiems, kurie nori intensyvesnių pojūčių.
  • Penio kištukas, kurio skersmuo plačiausioje vietoje yra 9,5 mm, užtikrina unikalų ir malonų šlaplės ištempimą.
  • Kaištis pagamintas iš aliuminio, kuris yra ne tik patvarus, bet ir estetiškas savo lygiu paviršiumi.
  • Itin lygus paviršius ir užapvalintas galiukas užtikrina, kad kištuką būtų galima Large Diamond™ Penis Plug galima patogiai įkišti į šlaplę, o siaurėjantis varpos kištuko kotas švelniai ištempia šlaplę ir saugiai laiko varpos kištuką vietoje.


Sudėtingas dizainas didžiausiam malonumui:

  • Varpos kištukas turi griovelius prie pagrindo, kurie pagerina saugų sukibimą net ir drėgnomis rankomis ir sustiprina pojūtį prisilietus prie varpos galiuko.
  • Į pagrindą įmontuota standartinė 4 mm jungtis, suderinama su "E-Stim" sistemų elektrostimuliacijos prietaisais.


Valymas, kad naudojimas būtų saugus ir higieniškas:

  • Varpos kištuką lengva valyti - tiesiog nuplaukite šiltu vandeniu su švelniu muilu arba išvalykite INSTACLEAN purškikliu. Tvirtą aliuminio konstrukciją galima virinti ir ji užtikrina visišką sterilizaciją.
  • Prieš laikydami įsitikinkite, kad varpos kištukas yra visiškai sausas.
  • Large Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems suteikiama garantija visam gyvenimui E-Stim Systems tiekiamas.


Pasiruošimas saugiai ir maloniai patirčiai:

  • Švarumas ir higiena yra ypač svarbūs stimuliuojant šlaplę. Rekomenduojama valyti Large Diamond™ Penis Plug prieš pat naudojimą.
  • Kad varpos kištukas būtų sklandžiai ir patogiai įkištas į šlaplę, naudojimo metu rekomenduojama naudoti "VeryDeep Lubricant" lubrikantą, kuris buvo specialiai sukurtas šlaplės veiklai.


Large Diamond™ Penis Plug iš "E-Stim Systems": beribės aistros pradžia

Large Diamond™ Penis Plug yra įsipareigojimo pavyzdys E-Stim Systems novatoriškam dizainui ir kokybei. Nesvarbu, ar jau turite patirties su šlaplės stimuliacija, ar norite pakelti varpos elektrostimuliaciją į aukštesnį lygį, šis varpos kištukas siūlo jums ypatingą patirtį.

Daugiau informacijos:

  • Didelis Diamond™ varpos kištukas iš E-Stim Systems
  • Išmatavimai: Vidinis ilgis: 7,65 mm skersmuo, galvutės skersmuo 9,5 mm, pagrindo skersmuo 24,5 mm, bendras ilgis 55 mm, įkišamas ilgis 44 mm, svoris 19 g.
  • Jungtis: 4 mm
  • Medžiaga: aliuminis
  • Kadangi tai vienpolis elektrodas, elektrostimuliacijai reikalingas antras elektrodas.
  • Šlaplės elektrostimuliacija, dar vadinama šlaplės elektrostimuliacija, yra specializuota elektrostimuliacijos forma, naudojama šlaplei stimuliuoti. Ši unikali stimuliacijos forma naudoja elektros impulsus, kad sukurtų sensorinę arba seksualinę stimuliaciją šioje jautrioje kūno vietoje. Šlaplės elektrostimuliacija ypatinga tuo, kad elektros impulsai į šlaplę nukreipiami unikaliu būdu, kad sukeltų kvapą gniaužiančius pojūčius. Tai atliekama naudojant specialius elektrodus, kurie įvedami į šlaplę ir perduoda švelnius elektros impulsus. Elektros impulsai gali sukelti įvairius pojūčius - nuo lengvo dilgčiojimo iki intensyvesnio pulsavimo ar dilgčiojimo. Elektros impulsų stiprumą ir intensyvumą galima reguliuoti elektrostimuliacijos prietaisu, kad jie atitiktų asmeninius pageidavimus ir užtikrintų malonius pojūčius. Šlaplės elektrostimuliacija gali suteikti seksualinei stimuliacijai naują dimensiją. Šlaplės elektrostimuliacija gali sukelti jaudinančius pojūčius ir intensyvesnius orgazmus tiek vyrams, tiek moterims.
  • Pagaminta laikantis naujausių ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisyklių.
  • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
  • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
  • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

Atsisiųsti

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Large Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

Large Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems

Atraskite jaudinančias šlaplės elektrostimuliacijos galimybes su Large Diamond™ Penis Plug iš E-Stim Systems. Šis varpos kištukas, didžiausias iš visos serijos, specialiai sukurtas tiems, kurie nori neapsiriboti tradicine šlaplės stimuliacija ir patirti nepakartojamą ir jaudinantį pojūtį.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: