Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

Lankstus šlaplės elektrodas iš silikono - ElectraStim

Jei tikslas - patirti orgazmą be rankų, elektrostimuliuojant varpą, tada lankstus šlaplės elektrodas iš ElectraStim yra puikus pasirinkimas. Šie lankstūs elektrodai, pagaminti iš naujoviško laidaus silikono, nepaisant kompaktiško dydžio, užtikrina itin intensyvią elektrostimuliaciją.

Daugiau informacijos

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei tikslas - patirti orgazmą be rankų, elektrostimuliuojant varpą, tada lankstus šlaplės elektrodas iš ElectraStim yra puikus pasirinkimas. Šie lankstūs elektrodai, pagaminti iš naujoviško laidaus silikono, nepaisant kompaktiško dydžio, užtikrina itin intensyvią elektrostimuliaciją.

    Tinka visiems varpos dydžiams:

    Nepriklausomai nuo varpos formos ar dydžio, lankstūs šlaplės elektrodai prisitaiko prie individualių kiekvienos varpos kontūrų ir taip leidžia patirti kvapą gniaužiančią patirtį - su galimybe reguliuoti elektrostimuliacijos intensyvumą vos tik prijungus juos prie elektrostimuliacijos prietaiso!

    Šie itin lankstūs šlaplės elektrodai, kurių įterpimo ilgis siekia beveik 15 cm, idealiai tinka vadinamiesiems "šlaplės žaidimams". Šlaplės elektrode esantys "matavimo grioveliai" palengvina įsiskverbimo gylio matavimą. Tai ypač svarbu atliekant elektrostimuliaciją, nes mažesnis paviršiaus plotas sustiprina pojūtį, todėl dauguma mūsų klientų nori visiškai įkišti šlaplės elektrodą.

    Šlaplėselektrostimuliacija (E-Stim Penis):

    Šlaplės elektrostimuliacija siūlo unikalią ir intensyvią stimuliacijos formą, kuri labai skiriasi nuo įprastinės seksualinės patirties. Ji ypatinga tuo, kad derinamas pojūčių gilumas ir šių pojūčių sukūrimo būdas. Šlaplės elektrostimuliacijos centre yra specialūs instrumentai, tokie kaip šis šlaplės elektrodas, kurie siunčia elektros impulsus tiesiai per šlaplę. Šioje srityje gausu nervinių galūnėlių, todėl ji ypač imli tokiems dirgikliams. Elektros impulsus taikant tiesiogiai iš vidaus, šis metodas suteikia intensyvią ir itin malonią patirtį. Pojūčiai svyruoja nuo lengvo dilgčiojimo iki stiprių impulsų, kurie gali sukelti ypač gilų seksualinį susijaudinimą. Dar viena ypatinga šlaplės elektrostimuliacijos ypatybė - galimybė pasiekti orgazmą be rankų. Daugelis naudotojų praneša apie padidėjusį malonumo pojūtį ir galingus orgazmus, kuriuos galima pasiekti be rankinės masturbacijos.

    Dvipolio šlaplės elektrodo privalumai:

    Skirtingai nei kiti klasikiniai vienpoliai šlaplės elektrodai, šis dvipolis elektrodas sukurtas taip, kad jį galima naudoti be antro priedo (pvz., kito vienpolio elektrodo) grandinei uždaryti. Tai leidžia pradedantiesiems visiškai susikoncentruoti į seksualinės elektrostimuliacijos suvokimą, neblaškant dėmesio į kitą ant kūno nešiojamą priedą. Žinoma, jei pageidaujama, šlaplės elektrodus galima naudoti ir be elektrostimuliacijos.

    Suderinami su daugeliu elektrostimuliacijos prietaisų:

    Lankstūs silikoniniai šlaplės elektrodai suderinami su visais "ElectraStim" elektrostimuliacijos prietaisais ir yra 5 mm ir 7 mm skersmens. Nors šis šlaplės elektrodas skirtas tiesiogiai prijungti prie "ElectraStim" elektrostimuliacijos prietaisų, jį taip pat galima prijungti prie kitų gamintojų elektrostimuliacijos prietaisų naudojant mūsų siūlomus adapterius.

    Naudojant lankstų šlaplės elektrodą labai svarbi higiena ir teisingas tepalo naudojimas:

    Kad būtų užtikrinta optimali priežiūra ir saugus naudojimas, rekomenduojame dezinfekuojamąjį purškiklį INSTACLEAN, specialiai sukurtą efektyviam elektrodų valymui prieš ir po naudojimo. Be to, mūsų elektrai laidus lubrikantas ESHOCK yra būtinas sklandžiam įvedimui ir optimaliam laidumui užtikrinti, todėl elektrostimuliacijos patirtis tampa dar intensyvesnė. Šių dviejų produktų derinys elektrostimuliaciją padaro ne tik ypač malonią, bet ir saugią bei higienišką.

    Daugiau informacijos:

    • Lankstus šlaplės elektrodas iš silikono - ElectraStim
    • Įkišamas ilgis: 150 mm
    • Skersmuo: 5 mm arba 7 mm
    • Jungtis: 2 mm
    • Medžiaga: medicininis silikonas, kietintas platina, laidus (be ftalatų)
    • Polių skaičius: 2 (dvipoliai)
    • Pristatymo apimtis: 1 x lankstus šlaplės elektrodas iš juodo silikono (5 mm arba 7 mm), 1 x daugiakalbė naudojimo instrukcija.
    • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra įprasta praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos aspektus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, naudoja širdies stimuliatorių ar medicininį infuzinį prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, taip pat jokiu būdu negalima naudoti ant krūtų ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojų patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu patenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    ElectraStim Urethral Sounds

    The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

      Parašykite savo atsiliepimą

      Lankstus šlaplės elektrodas iš silikono - ElectraStim

      Lankstus šlaplės elektrodas iš silikono - ElectraStim

      Jei tikslas - patirti orgazmą be rankų, elektrostimuliuojant varpą, tada lankstus šlaplės elektrodas iš ElectraStim yra puikus pasirinkimas. Šie lankstūs elektrodai, pagaminti iš naujoviško laidaus silikono, nepaisant kompaktiško dydžio, užtikrina itin intensyvią elektrostimuliaciją.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      26 kitų tos pačios kategorijos prekių: