Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

OMG™ XXL elektrodas iš E-Stim Systems

Labai didelis OMG™ elektrodas iš E-Stim Systems yra įspūdingas bet kurio elektrostimuliacijos prietaiso priedas, o savo pavadinimą jis gavo dėl įspūdingų reakcijų ("OMG" = "O, mano Dieve!"), kurias jis visada sukelia. Tinka analinei ir vaginalinei stimuliacijai!

 

Daugiau informacijos

3801/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė OMG™ XXL elektrodas iš E-Stim Systems yra tikras analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos šedevras, stebinantis savo įspūdingu dydžiu ir ypatinga galia.

    Labai didelis OMG™ elektrodas iš E-Stim Systems yra įspūdingas bet kurio elektrostimuliacijos prietaiso priedas, o savo pavadinimą jis gavo dėl įspūdingų reakcijų ("OMG" = "O, mano Dieve!"), kurias jis kaskart sukelia. Prieš pradedant gaminti Decimator™ tai buvo didžiausias analinis/vaginalinis elektrodas iš E-Stim Systemso jo skersmuo siekia 7,5 cm, jis vis dar yra didelis iššūkis, nors jį lengviau valdyti, palyginti su kolosaliu Decimator™ yra lengviau valdyti.

    elektrodas OMG™ yra didesnis už elektrodą Stuffer™ ir pirmiausia buvo sukurtas patyrusiems naudotojams, kurie norėjo, kad įdėto elektrodo buvimas būtų aiškiai juntamas. Šis dvipolis elektrodas yra nuolatinio įsipareigojimo pavyzdys E-Stim Systems įsipareigojimo siekti naujovių ir kokybės ir siūlo unikalų dydžio ir pojūčio derinį.

    Dizainas ir naudojimas:

    Elektrodo kontaktai strategiškai išdėstyti ne šonuose, o viršuje ir apačioje, todėl ne tik užtikrinamas puikus kontaktas su elektrodais, bet ir natūralesnis bei patogesnis pojūtis atliekant analinę ar vaginalinę elektrostimuliaciją. Pagrindas turi išfrezuotą aplinkinį griovelį, kuris pagerina sukibimą ir palengvina analinį ar vaginalinį įvedimą bei išėmimą.

    Optimalus dizainas ir garantija visą gyvenimą:

    Didelis elektrodas OMG™ pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir skirtas naudoti daugelį metų. Siekiant užtikrinti higieną ir ilgaamžiškumą, jį galima visiškai išardyti ir išvalyti. Kaip ir visi aukščiausios kokybės elektrodai iš E-Stim Systems šiam elektrodui taip pat suteikiama išskirtinė garantija visam gyvenimui.

    175 mm OMG™ elektrodas sveria įspūdingus 1,6 kg, o jo pagrinde yra du 4 mm lizdai, suderinami su žemo profilio kabeliais iš E-Stim Systems

    Priežiūra ir tobulas tepalas:

    Norint išvalyti elektrodą, jį galima paprasčiausiai nuplauti šiltu vandeniu su švelniu plovikliu arba nuvalyti VERYCLEAN purškikliu. Kad elektrodą būtų lengva įvesti į analinę / vaginalinę angą ir būtų užtikrintas optimalus elektrinis laidumas, MEO rekomenduoja naudoti vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK. Reikėtų vengti silikoninių ar hibridinių lubrikantų. Prezervatyvai su šiuo elektrodu nesuderinami.

    OMG™ elektrodas iš E-Stim Systemstikras elektrostimuliacijos šedevras!

    Atraskite OMG™ elektrodą iš E-Stim Systemstikro elektrostimuliacijos šedevro, nustatančio naujus analinės ir vaginalinės stimuliacijos standartus. Įspūdingo 75 mm skersmens OMG™ elektrodas yra žavus iššūkis patyrusiems naudotojams ir siūlo intensyvią bei nepamirštamą patirtį. OMG™ elektrodas, sukurtas tiems, kurie ieško aukščiausio pojūčio kartu su intensyvia elektrostimuliacija, turi strategiškai išdėstytus kontaktus viršuje ir apačioje. Tokia konstrukcija užtikrina puikų elektrinį laidumą ir natūralesnį pojūtį naudojimo metu. Nemažas dydis ir unikalus dizainas žada gilų pasitenkinimą teikiančią ir įelektrinančią patirtį, kuri puikiai tinka patirti naujas malonumo dimensijas tiek analinės, tiek vaginalinės elektrostimuliacijos srityje.

    Daugiau informacijos:

    • OMG™ XXL elektrodas nuo E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įterpiamas
    • Bendras ilgis: 175 mm
    • Įstatomas ilgis: 175 mm
    • Skersmuo: 75 mm
    • Apskritimas: 235 mm
    • Svoris: 1,6 kg
    • Jungtys: 2 x 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (kaip priedus galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Vertinimas 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Parašykite savo atsiliepimą

        OMG™ XXL elektrodas iš E-Stim Systems

        OMG™ XXL elektrodas iš E-Stim Systems

        Labai didelis OMG™ elektrodas iš E-Stim Systems yra įspūdingas bet kurio elektrostimuliacijos prietaiso priedas, o savo pavadinimą jis gavo dėl įspūdingų reakcijų ("OMG" = "O, mano Dieve!"), kurias jis visada sukelia. Tinka analinei ir vaginalinei stimuliacijai!

         

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: