Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Didelis elektrinis kiaušinis iš E-Stim Systems

"MEO" pristato didelį elektrinį kiaušinį - didžiausią naujų elektrinių kiaušinių šeimos narį iš E-Stim Systems. Sukurtas tiems, kurie nori tikrai intensyvios analinės ar vaginalinės stimuliacijos, didelis elektrinis kiaušinis yra puikus pasirinkimas!

Daugiau informacijos

3784/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didelis elektrinis kiaušinėlis iš "E-Stim Systems": didžiausia analinės elektrostimuliacijos patirtis.

    MEO su pasididžiavimu pristato didelį elektrinį kiaušinėlį - didžiausią naujosios "E-Stim Systems" elektrinių kiaušinėlių šeimos narį E-Stim Systems. Sukurtas tiems, kurie nori tikrai intensyvios analinės ar vaginalinės stimuliacijos, didysis elektrokiaušinis yra puikus pasirinkimas!

    Atraskite jaudinančias analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos galimybes su "E-Stim Systems" elektrokiaušiniu:

    Su "E-Stim Systems" elektrokiaušiniu iš E-Stim Systems elektrostimuliacijos technologija susitinka su grynu seksu. Galimi trys dydžiai - mažas, vidutinis ir didelis - kiekvienas elektro kiaušinis sukurtas unikaliai patirčiai. Vaginalinė ir analinė elektrostimuliacija suteikia unikalią jausmingą patirtį, kuri labai skiriasi nuo įprastų seksualinės stimuliacijos metodų. Atliekant vaginalinę elektrostimuliaciją elektros impulsai švelniai veikia vidines nervų galūnėles ir sukuria gilų, ilgalaikį pojūtį, kurio įprasti sekso žaislai, tokie kaip vibratoriai ar dildės, dažnai negali sukelti. Toks stimuliavimas gali sukelti labai intensyvų orgazmą. Kita vertus, analinė elektrostimuliacija nukreipta į nervų galūnėles aplink išangę. Elektros impulsai stimuliuoja šias jautrias vietas ir sukelia įvairius pojūčius - nuo lengvo dilgčiojimo iki stiprių ritmingų impulsų. Tai gali labai sustiprinti seksualinį malonumą, ypač tiems, kurie nori geriausiai mėgautis prostatos stimuliacija. Yra žinoma, kad prostatos elektrostimuliacija gali sukelti intensyvius viso kūno orgazmus. Visi analinės ir vaginalinės elektrostimuliacijos būdai suteikia daug galimybių kontroliuoti ir pritaikyti pagal poreikius, nes elektrostimuliacijos prietaisai iš E-Stim Systems siūlo aukštą kontrolės ir pritaikymo lygį, kurį galima pritaikyti pagal asmeninius pageidavimus. Tai leidžia naudotojams eksperimentuoti su įvairiu elektrostimuliacijos intensyvumu ir modeliais. Tai gali padėti geriau suprasti asmeninius malonumo taškus ir atrasti anksčiau nežinomas erogenines zonas. Apibendrinant galima teigti, kad tiek vaginalinė, tiek analinė elektrostimuliacija yra novatoriškas būdas padidinti seksualinį malonumą ir leisti patirti naujų pojūčių bei intymumo sričių.

    Nereikia jokio papildomo kabelio!

    Elektrinis kiaušinėlis turi maždaug 1,5 m ilgio kabelį su 3,5 mm lizdo kištuku, todėl jokių papildomų kabelių nereikia. Kadangi iš elektrinio kiaušinio nėra kyšančio kištuko, tai idealus elektrodas, kuriuo galima diskretiškai mėgautis erotine elektrostimuliacija po drabužiais dienos metu.

    Optimizuota konstrukcija patogiam naudojimui:

    • Elektrodas "Electro Egg" turi unikalią konstrukciją su izoliaciniu žiedu, kuris atskiria dvi labai poliruotas puses, kad būtų galima efektyviai atlikti bipolinę stimuliaciją.
    • Dėl lygios elektrinio kiaušinio formos jį lengva įstatyti, todėl jis vienodai tinka tiek vaginalinei, tiek analinei stimuliacijai.


    Kokybė ir garantija:

    • Kaip ir visi aukščiausios kokybės elektrodai iš E-Stim Systems "Electro Egg" taip pat suteikiama unikali viso gyvenimo garantija E-Stim Systems (išskyrus kabelius), kuri garantuoja kokybę ir patikimumą.


    Specifikacijos:

    • Dydis: 73 mm ilgio, 50 mm skersmens
    • Svoris: 301 gramas


    Integruota jungtis didesniam patogumui:

    • Elektrinis kiaušinis yra su maždaug 1,5 m ilgio nuolat pritvirtintu kabeliu su 3,5 mm kištuku, skirtu tiesiogiai prijungti prie elektrostimuliacijos prietaisų E-Stim Systems pateikiamas.


    Lengvai valomas:

    • Paprasčiausiai valykite šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba VERYCLEAN purškikliu. Nuvalykite sausai, nenaudokite agresyvių valymo priemonių ir nemerkite į skysčius.
    • Elektrinis kiaušinis nėra skirtas išardyti valymui.


    Pasiruošimas ir tinkamas tepalas:

    • Kad kiaušinis veiktų optimaliai, reikia naudoti ESHOCK vandens pagrindo tepalą, užtikrinantį lengvą įdėjimą ir geriausią įmanomą elektrinį laidumą.
    • Venkite silikono ar hibridinio pagrindo lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems nėra suderinami.


    Didelis elektrinis kiaušinėlis iš "E-Stim Systems": patirkite elektrostimuliaciją kaip niekada anksčiau!

    Elektrinis kiaušinėlis iš E-Stim Systems yra daugiau nei tik didelis elektrodas; tai įsipareigojimas giliai, absoliučiai patenkinančiai elektrostimuliacijai. Idealiai tinka tiems, kurie nori praplėsti malonumo ribas, didelis elektrokiaušinis siūlo neprilygstamą patirtį pagal dydį ir pojūčius.

    Daugiau informacijos:

    • Didelis elektrinis kiaušinis iš E-Stim Systems
    • Matmenys: 73 mm ilgio, 50 mm skersmens
    • Svoris: 301 gramas
    • Elektrinis kiaušinis NĖRA skirtas išardyti valymo tikslais.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems pirmiausia ir svarbiausia.
    • Suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Gamintojas suteikia garantiją visam naudojimo laikui.
    • Pagaminta pagal naujausias ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, turintiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, sergantiems širdies ligomis ar nėščiosioms, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderis!
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr geil

    Dieses Estim-Ei von MEO habe ich mit 2 verschiedenen Geräten ausprobiert: Einmal mit der SexBox von MEO und einmal mit einem anderen billigen Reizstromgerät speziell für den 'erotischen Einsatz'. Beide fühlen sich sehr interessant an - aber die SexBox von MEO hat mehr... Kraft ;) - Was sich in der Hand für mich sehr unangenehm anfühlt (habe ich mit Ei + Gleitgel vor dem eigentlichen Einsatz getestet), fühlt sich anal ganz anders an - nämlich total geil. Das Tolle ist, dass man mit verschiedenen Programmen spielen kann.

      Vertinimas 

      Electro Egg

      Master Wolf's last night for the first time with this slave used your Electro Egg. The feeling the Master gave this slave with it was the greatest feeling that this slave has ever felt. As Master adjusted the different levels, the feeling of amazing throbbing, pulsing and vibration to control slave's prostate, sent slave, into areas of pleasure that this slave had never felt before. Would like to thank those who came up with this item for a Dom to use on their subs, and recommend those that are into this type of play have this item on they play list, for both the Dom's and the subs will get much enjoyment from the Electro Egg by MEO. PS It is also very easy to clean!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Didelis elektrinis kiaušinis iš E-Stim Systems

        Didelis elektrinis kiaušinis iš E-Stim Systems

        "MEO" pristato didelį elektrinį kiaušinį - didžiausią naujų elektrinių kiaušinių šeimos narį iš E-Stim Systems. Sukurtas tiems, kurie nori tikrai intensyvios analinės ar vaginalinės stimuliacijos, didelis elektrinis kiaušinis yra puikus pasirinkimas!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: