Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Didelis Magnum™ elektrodas iš E-Stim Systems

Didelis "Magnum™" elektrodas iš E-Stim Systems yra tikras elektrostimuliacijos šedevras, suteikiantis neprilygstamą malonumą tiek vaginaliniam, tiek analiniam naudojimui. Preciziškai pagamintą unikalios formos elektrodą ne tik lengva įstatyti, bet ir jis suteikia intensyvią ir gilų pasitenkinimą teikiančią patirtį.

Daugiau informacijos

3800/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didysis "E-Stim Systems" elektrodas "Magnum™": geriausias vaginalinės ir analinės elektrostimuliacijos būdas.

    Didysis "Magnum™" elektrodas iš "E-Stim Systems" E-Stim Systems yra tikras elektrostimuliacijos šedevras, suteikiantis neprilygstamą malonumą tiek vaginaliniam, tiek analiniam naudojimui. Preciziškai pagamintą unikalios formos elektrodą ne tik lengva įstatyti, bet ir jis suteikia intensyvią ir gilų pasitenkinimą teikiančią patirtį. Didelis Magnum™ turi elegantišką satino apdailą, kuri yra firminis E-Stim Systemskuris reiškia kokybę ir stilingą dizainą.

    Šis 50 mm skersmens ir 167 mm ilgio elektrodas yra didžiausias "Magnum™" serijos modelis iš E-Stim Systems. Naujoviška konstrukcija su elektrai laidžiais kontaktais ne šonuose, o viršuje ir apačioje užtikrina puikų kontaktą su kūnu ir dar natūralesnį pojūtį erotinės elektrostimuliacijos metu.

    Dizainas ir naudojimas:

    Šis didelis elektrodas, pagamintas iš aviacinių medžiagų, yra ypač patvarus ir gali būti net išardomas norint jį kruopščiai išvalyti. Pagrindas turi išfrezuotą griovelį, kuris palengvina analinį/vaginalinį įvedimą ir išėmimą.

    "Magnum™" elektrodas turi du 4 mm lizdus pagrinde ir jam suteikiama gamintojo garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systems. Šis elektrodas sveria 644 gramus, todėl užtikrina galingą ir malonią elektrostimuliaciją.

    Valymas ir priežiūra:

    Norėdami išvalyti elektrodą, galite jį tiesiog nuvalyti šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba mūsų VERYCLEAN purškikliu. Prieš laikydami elektrodą leiskite jam visiškai išdžiūti. Kad patirtis būtų dar geresnė, turėtumėte naudoti ESHOCK vandens pagrindo lubrikantą, kuris užtikrins lengvą įvedimą ir optimalų elektrinį laidumą. Atkreipkite dėmesį, kad silikoniniai ar hibridiniai lubrikantai nerekomenduojami, o prezervatyvai su šiuo elektrodu nesuderinami.

    Viso gyvenimo garantija:

    Kaip ir visi aukščiausios kokybės elektrodai iš E-Stim Systems didelių Magnum™ taip pat suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui. Šis elektrodas puikiai tinka visiems, norintiems pagerinti savo elektrostimuliacijos patirtį gaminiu, kuris suteikia ir daugiau malonumo, ir daugiau komforto naudojant.

    Daugiau informacijos:

    • Didysis Magnum™ elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įterpiamas
    • Bendras ilgis: 167 mm
    • Įstatomas ilgis: 135 mm
    • Didžiausias skersmuo: 50 mm
    • Apskritimo ilgis: 157 mm
    • Svoris: 644 g
    • Jungtys: 2 x 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Suteikiama išskirtinė gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai yra suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Vertinimas 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Vertinimas 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Parašykite savo atsiliepimą

          Didelis Magnum™ elektrodas iš E-Stim Systems

          Didelis Magnum™ elektrodas iš E-Stim Systems

          Didelis "Magnum™" elektrodas iš E-Stim Systems yra tikras elektrostimuliacijos šedevras, suteikiantis neprilygstamą malonumą tiek vaginaliniam, tiek analiniam naudojimui. Preciziškai pagamintą unikalios formos elektrodą ne tik lengva įstatyti, bet ir jis suteikia intensyvią ir gilų pasitenkinimą teikiančią patirtį.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: