Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Vidutinis Magnum™ Elektrodas iš E-Stim Systems

Vidutinio dydžio "Magnum™" elektrodas, priklausantis išskirtinei "Magnum™" šeimai iš E-Stim Systemsyra dvipolis, įterpiamas elektrodas, skirtas giliai patenkinančiai analinei/vaginalinei elektrostimuliacijai.

Daugiau informacijos

3799/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Vidutinio dydžio "Magnum™" elektrodas iš "E-Stim Systems": daugiau malonumo ir komforto erotinės elektrostimuliacijos metu!

    Vidutinio dydžio "Magnum™" elektrodas, priklausantis išskirtinei "E-Stim Systems" "Magnum™" šeimai E-Stim Systemstai išskirtinis bipolinis, įkišamas elektrodas, skirtas unikaliai analinės/vaginalinės elektrostimuliacijos patirčiai. Jis pagamintas iš aukštos kokybės tvirto aviacinio aliuminio lydinio ir skirtas visiems, norintiems pakelti savo elektrosexo patirtį į kitą lygį.

    Patirkite absoliutų jaudulį su "Magnum™" elektrodu iš "E-Stim Systems"!

    Inovatyvus "Magnum™" elektrodas iš E-Stim Systemskuris sukurtas tiek analinei, tiek vaginalinei elektrostimuliacijai, galite įgyvendinti drąsiausias savo fantazijas. Iš aukštos kokybės aviacinio aliuminio pagamintas elektrodas suteikia intensyvią, bet malonią patirtį, idealiai tinka visiems, kurie nori pagilinti savo patirtį su elektrostimuliacija.

    Kuo ypatingas šis elektrodas?

    • Puikus dydis intensyviam malonumui: Vidutinio dydžio elektrodas Magnum™ suteikia išpildantį pojūtį, tačiau nėra per didelis, todėl tinka įvairiems naudotojams.
    • Unikalus dizainas: Specialus dizainas užtikrina sklandų įvedimą į makštį / analinę angą ir malonų komfortą, todėl kiekvienas įveržimo seansas taps fantastiška patirtimi.
    • Universalus: nesvarbu, ar tai būtų vaginalinė, ar analinė elektrostimuliacija, elektrodas Magnum™ Elektrodas prisitaiko prie visų pageidavimų ir suteikia gilius, pulsuojančius pojūčius.


    Matmenys ir techniniai duomenys:

    Vidutinio dydžio Magnum™ iš E-Stim Systems yra dvipolis elektrodas, tinkantis tiek vaginalinei, tiek analinei elektrostimuliacijai. Šio elektrodo ilgis 135 mm, kad būtų galima atlikti gilesnę ir intensyvesnę elektrostimuliaciją, o įterpiamo elektrodo ilgis 110 mm, kad būtų užtikrintas ir optimalus įsiskverbimas, ir patogumas naudojant. Maksimalus elektrodo skersmuo - 38 mm, todėl šis elektrodas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori intensyvesnių pojūčių, kurie būtų ir stimuliuojantys, ir lengvai valdomi pagal matmenis. Mūsų elektrodas sveria 331 g, todėl jis užtikrina puikią pusiausvyrą tarp galios ir patogumo, kad būtų galima gerai kontroliuoti naudojimą. Elektrodo pagrinde yra du 4 mm lizdai, kurie suderinami su įvairiais elektrostimuliacijos prietaisais ir leidžia užtikrinti universalią ir lengvai pritaikomą elektrostimuliaciją.

    Dizainas ir pritaikymas:

    Vidutinio dydžio "Magnum™" elektrodas turi "balistinį išlenkimą", kuris leidžia be vargo įvesti ir patogiai pritaikyti tiek analinei, tiek vaginalinei elektrostimuliacijai. Satininė apdaila ne tik suteikia prabangią išvaizdą, bet ir sustiprina bendrą jausmingą patirtį. Šis elektrodas puikiai tinka tiems, kurie jau turi patirties su mažesniais elektrodais ir nori patirti intensyvesnę ir gilesnę elektrostimuliaciją.

    Priežiūra ir valymas:

    Šį elektrodą labai lengva prižiūrėti. Tiesiog nuplaukite šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba naudokite VERYCLEAN purškiklį, o prieš laikydami įsitikinkite, kad elektrodas, įskaitant lizdus, yra visiškai sausas. Kad elektrostimuliacija būtų maksimaliai efektyvi, turėtumėte naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pvz. Jis palengvina elektrodo įdėjimą ir pagerina elektrinį laidumą. Atkreipkite dėmesį, kad reikėtų vengti silikono ar hibridinių lubrikantų ir kad prezervatyvai nėra suderinami su elektrodais iš E-Stim Systems elektrodų.

    Viso gyvenimo garantija:

    Kaip ir visi aukščiausios kokybės elektrodai iš E-Stim Systems Magnum™ turi viso gyvenimo garantiją. Magnum™ Elektrodai puikiai tinka visiems, kurie nori pagerinti savo elektrostimuliacijos patirtį gaminiu, žadančiu ir daugiau malonumo, ir didesnį seksualinį pasitenkinimą.

    Daugiau informacijos:

    • Vidutinė Magnum™ Elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įterpiamas
    • Bendras ilgis: 135 mm
    • Įstatomas ilgis: 110 mm
    • Didžiausias skersmuo: 38 mm
    • Apskritimas / dydis: 116 mm
    • Svoris: 331 g
    • Jungtys: 2 x 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai yra suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Vertinimas 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Vidutinis Magnum™ Elektrodas iš E-Stim Systems

        Vidutinis Magnum™ Elektrodas iš E-Stim Systems

        Vidutinio dydžio "Magnum™" elektrodas, priklausantis išskirtinei "Magnum™" šeimai iš E-Stim Systemsyra dvipolis, įterpiamas elektrodas, skirtas giliai patenkinančiai analinei/vaginalinei elektrostimuliacijai.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: