Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fistingo gelis

Naujienlaiškis

Boy Butter Fistingo lubrikantas - Original Formula - Spauskite buteliuką

Netrukus  Pasiūlymas

Fistingo lubrikantas, žinomas dėl savo švelnios konsistencijos Boy Butter tradiciškai parduodamas stiklainyje. Dabar MEO jį siūlo ir praktiškame išspaudžiamoje buteliuke! Tai leidžia higieniškiau išpilstyti lubrikantą fistingui, todėl tai puikus sprendimas tiems, kurie nori daugiau higienos ir patogumo jį naudojant.

Daugiau informacijos

29,90 €


-20%

23,92 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Fistingo lubrikantas, žinomas dėl savo švelnios konsistencijos Boy Butter tradiciškai parduodamas stiklainyje. Dabar MEO jį siūlo ir praktiškame išspaudžiamoje buteliuke! Tai leidžia higieniškiau išpilstyti lubrikantą fistingui, todėl tai puikus sprendimas tiems, kurie nori daugiau higienos ir patogumo jį naudojant. Be to Boy Butter išspaudžiamas buteliukas pasižymi tais pačiais įrodytais privalumais kaip ir Boy Butter Original Formula - ta pati kokybė, naujas formatas!

    Atraskite Boy Butteraukštos kokybės lubrikantą, pagamintą iš augalinių aliejų. Specialiai sukurtas fisting itin švelnus, prilygsta skystam sviestui ir be vargo prasiskverbia į visas angas! Praturtintas tokiais ingredientais kaip kokosų aliejus ir silikonas Boy Butter maloniam pojūčiui per fisting.

    Nepakeičiamas, kai jį pažįstate: Boy Butter fistingo lubrikantas, kuris iš naujo apibrėžia visus standartus!

    Fistingas analiniu būdu reikalauja naudoti aukštos kokybės lubrikantą, pvz Boy Butter. Be šio lubrikanto patirtis gali būti ne tik nemaloni, bet ir pavojinga sveikatai. Taip yra todėl, kad, skirtingai nei makštis ar burna, išangė negamina jokio natūralaus lubrikanto. Todėl lubrikantas yra fisting lubrikantas yra būtinas, kad būtų sumažinta trintis ir išvengta galimų sužalojimų.

    Boy Butter yra puikus lubrikantas analiniam fistingui. Dėl augalinio aliejaus pagrindo jis pasižymi itin švelnia tekstūra, primenančia lydytą sviestą. Tai užtikrina sklandų slydimą ir kartu didesnį saugumą analinio fistingo metu fisting. Be to, sudėtyje esantis kokosų aliejus ir silikonas drėkina ir taip skatina elastingumą.

    Dar vienas privalumas Boy Butter yra ilgai išliekantis lubrikantas. Priešingai nei daugelio kitų lubrikantų, šio lubrikanto nereikia nuolat tepti per ilgesnius fistingo seansus, nes jis išlieka nuolat suteptas. Dar vienas lemiamas pranašumas prieš kitus aliejaus pagrindo lubrikantus yra tirpumas vandenyje Boy Butter. Boy Butter todėl gali būti lengvai ir paprastai nuplaunamas šiltu vandeniu.

    Nustebsite, koks neįtikėtinai veiksmingas yra šis lubrikantas!

    Sudedamosios dalys, tokios kaip kokosų aliejus ir silikonas, esančios Boy Butter suteikia išskirtinį slydimo efektą, todėl lengviau įkišti ranką ar kumštį į išangę ir pagerina pojūčius. Dėl kreminės konsistencijos jį ne tik lengva tepti, bet ir tolygiai pasiskirsto. Priešingai nei daugelis kitų fisting Lubrikantų, jis išlieka Boy Butter tiksliai ten, kur reikia, ir nenuteka.

    Kodėl Boy Butter yra jūsų naujasis privalomas lubrikantas!

    Original Formula iš Boy Butter yra kokosų aliejaus pagrindu sukurta formulė, kuri yra homogenizuota į nuostabiai kreminį asmeninį lubrikantą. Susilietęs su oda lubrikantas tampa skaidrus ir stebina ilgai išliekančiu lubrikantu, kuris niekuo nenusileidžia silikono pagrindo fistingo lubrikantams. Boy Butter jis labai švelnus ir lengvas, todėl kiekvieną kartą tepant užtikrinamas optimalus lubrikantas. Be to, jis Boy Butter saugus vartoti, netoksiškas ir lengvai pašalinamas nuo odos ir tekstilės gaminių vandeniu. Nesvarbu, ar tai būtų atpalaiduojantys masažai, ar įvairūs analiniai malonumai - tai visada tinkamas pasirinkimas Boy Butter visada yra teisingas pasirinkimas.

    Boy Butter išspaudų buteliuke iš pirmo žvilgsnio:

    • 100 % augalinės kilmės ir veganiškas.
    • Itin švelnus, puikiai tinka fistingo užsiėmimams.
    • Lengvai valomas - tirpsta vandenyje, nors yra aliejaus pagrindo.
    • Ilgai išliekantis lubrikantinis poveikis.
    • Maitinantys ingredientai, tokie kaip kokosų aliejus ir silikonas, puoselėja odą.
    • Nesuderinamas su latekso prezervatyvais.
    • Valgomas ir be toksinų.
    • Suderinamas su silikoniniais sekso žaislais.
    • Idealiai tinka visoms analinio sekso formoms.
    • Pagaminta JAV iš aukštos kokybės natūralių ingredientų.


    Kas sudaro Boy Butter toks ypatingas? Nepaisant to, kad yra aliejaus pagrindo Boy Butter tirpsta vandenyje, todėl gali būti lengvai nuplaunamas šiltu vandeniu. Tačiau būkite atsargūs! Boy Butter nesuderinamas su prezervatyvais. Jei vertinate saugų seksą, rekomenduojame vandens pagrindo lubrikantą "Aquameo".

    Daugiau informacijos:

    • fisting Boy Butter Original Formula
    • Praktiškame buteliuke su spaustuku
    • Galimi 3 dydžiai: Boy Butter Original 266 ml ir Boy Butter Original 739 ml / 25 fl.oz.
    • Pastaba: Boy Butter nesuderinamas su latekso prezervatyvais, bet gali būti naudojamas su prezervatyvais, pagamintais iš kitų medžiagų.
    • Sudedamosios dalys (INCI): iš dalies hidrinti augaliniai aliejai, glicerinas, polisorbatas 60, tokoferilo acetatas, glicerilo stearatas, feniltrimetikonas.
    • Visi Boy Butter Produktai gaminami atsakingai, iš aukščiausios kokybės, natūralių ir veganiškų ingredientų.
    • Pagaminta JAV.
    • MEO ir Boy Butter yra du gerai žinomi prekės ženklai lubrikantų ir seksualinės gerovės srityje. Abi įmonės siūlo įvairius produktus, įskaitant aliejaus ir vandens pagrindo lubrikantus, pvz Boy Butter ir "Aquameo".
    • MEO ir MEO už savo reputaciją yra dėkingi Boy Butter ne tik dėl aukštos produktų kokybės, bet ir dėl savo įsipareigojimo užtikrinti produktų saugą ir klientų pasitenkinimą. Bendrovės žino specialius klientų poreikius, o tai atsispindi jų siūlomų produktų įvairovėje.
    • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Cool

    Très bon produit

      Vertinimas 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Vertinimas 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Boy Butter Fistingo lubrikantas - Original Formula - Spauskite buteliuką

          Boy Butter Fistingo lubrikantas - Original Formula - Spauskite buteliuką

          Fistingo lubrikantas, žinomas dėl savo švelnios konsistencijos Boy Butter tradiciškai parduodamas stiklainyje. Dabar MEO jį siūlo ir praktiškame išspaudžiamoje buteliuke! Tai leidžia higieniškiau išpilstyti lubrikantą fistingui, todėl tai puikus sprendimas tiems, kurie nori daugiau higienos ir patogumo jį naudojant.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          19 kitų tos pačios kategorijos prekių: